Otwarty przez: master7 19-08-2014, 11:03 |
Weterynarz w Wieliczce |
Autor |
Wiadomość |
agga
Mina

Osiedle: Zadory
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 22 Lip 2007 Posty: 1461 Skąd: wieliczka
|
Wysłany: 27-02-2009, 21:10
|
|
|
madzia może nie zrozumiałaś przenośni |
_________________ Pozdrawiam |
|
|
|
 |
podaj łapę
Gość
|
Wysłany: 11-03-2009, 19:04
|
|
|
witam
jestem pracownikiem stowarzyszenia ochrony zwierząt w wieliczce założonej przez Macieja k. pomagamy zwierzętom kture poczebują pomocy . zapewniamy opieke weterynaryjną w okręgowej weterynarji wspułpracujemy z kpp wieliczka i straża miejską działamy na terenie powiatu wielickiego oraz os. młodości i os. na skarpie w nowej hucie ; łapczyca ; niepolomice i siercza więcej informacji na nr gg:15818279
nr tele 500569633
karzde wasze powiadomienie traktujemy jak powarzną akcję odrazu wzywana jest straż miejska więc proszę uwarzać |
|
|
|
 |
przemo
Żupa solna

Osiedle: 500m od rynku
Pomógł: 17 razy Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 6286 Skąd: 49.991 N, 20.060 E
|
Wysłany: 11-03-2009, 19:10
|
|
|
Fajna akcja ale pisownia dramatyczna, wez to popraw |
|
 |
oseczka
Zawalisko

Osiedle: Lekarka
Pomogła: 3 razy Wiek: 35 Dołączyła: 14 Maj 2007 Posty: 926 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 11-03-2009, 19:17
|
|
|
jak na 13sto latka może być ta pisownia ;] |
_________________ Nadeszło w pore lato powiedz mi co Ty na to? Słoneczko ładnie tańczy ma kolor pomarańczy przy Tobie zaraz płone Twe ciało opalone całuje kiedy tańczy bo smak ma pomarańczy.... |
|
|
|
 |
Abrakadabra
Zawalisko

Osiedle: Szymanowskiego
Wiek: 46 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 891 Skąd: Przemyśl / Wieliczka
|
Wysłany: 11-03-2009, 19:19
|
|
|
O rany Pojedyncze błędy ortograficzne jakoś można przełknąć, ale tyle "byków" w kilku zdaniach powoduje, że nawet najbardziej szczytny cel w ten sposób przedstawiony staje się zupełnie nieczytelny... |
_________________ Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|
|
|
 |
Tsubasa

Pomógł: 13 razy Wiek: 44 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 3871 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 18-04-2009, 16:52
|
|
|
hehe.. konkurencja czuwa |
_________________ Czy to prawda, że w Polsce już widać na horyzoncie dobrobyt?
Prawda - horyzont według definicji to wyimaginowana linia, która oddala się w miarę zbliżania
--------------------------------------------------------
www.nano-reef.pl - bo małe jest piękne |
|
|
|
 |
pablo
Mina

Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 02 Sie 2007 Posty: 2646 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 18-04-2009, 23:23
|
|
|
Może to i cenzura, a może przeczulony jestem, ale takie negatywne nieuzasadnione opinie o czyimś biznesie powinny być usuwane, bo jak sam zauważasz, duża szansa, że za tym stoi konkurencja. |
|
|
|
 |
Tsubasa

Pomógł: 13 razy Wiek: 44 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 3871 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 19-04-2009, 10:12
|
|
|
dlatego tym rozumnym daję pod rozwagę informację że takie posty mogą być z tyłka wzięte.. zwłaszcza że piszący nie zadał sobie minimum trudu zalogowania się na forum ani podania większych szczegółów.. |
_________________ Czy to prawda, że w Polsce już widać na horyzoncie dobrobyt?
Prawda - horyzont według definicji to wyimaginowana linia, która oddala się w miarę zbliżania
--------------------------------------------------------
www.nano-reef.pl - bo małe jest piękne |
|
|
|
 |
Biedronka
Gość
|
Wysłany: 20-04-2009, 13:58
|
|
|
Witam,
ja niestety nie jestem zachwycona usługami Pana Kręciny. Kiedyś miałam pilną potrzebę zaszczepienia na wściekliznę dwóch psów (wyjeżdżaliśmy w góry i chcieliśmy mieć pewność, że nawet po małej wojnie z miejscowymi psami, nasze na nic nie zachorują). W Arwecie akurat nie mieli czasu, więc wybrałam się obok. Pan Kręcina odmierzył ilość szczepionki dla boksera i uwaga - identyczną ilość szczepionki dla kundelka (chyba z 10 razy mniejszego od naszego boksera)... Przez cały wyjazd nasz kundelek leżał, nie miał na nic siły, mało brakowało, a już by go z nami nie było.
Zraziłam się tym jednym przypadkiem... |
|
|
|
 |
Elizabeth
Kopacz

Osiedle: rejon ul.Asnyka
Wiek: 44 Dołączyła: 15 Kwi 2009 Posty: 3 Skąd: Kraków / Wieliczka
|
Wysłany: 21-04-2009, 16:54
|
|
|
Potrzebuję przyciąć zęby śwince morskiej, możecie polecić mi jakiegoś weta?? Popoednio chodziłam do Arki w Krakowie, ale mi tam i królika wykończyli (za duża dawka znieczulenia do operacji, a królisia 7 lat miała, już się nie obudziła:( ), świnkę morską poprzednią też nie za dobrze leczyli nie wyznali się, jak mąż podjechał koło Tesco z świnkiem, to było już za późno na ratunek Wolałabym weta gdzieś na miejscu w Wieliczce |
|
|
|
 |
nobody
Gość
|
Wysłany: 19-06-2009, 22:22
|
|
|
Piszecie tu ludziska o doktorze Kręcinie. Znam go nazbyt dobrze gdyż jestem kimś z rodziny... niestety jego rodziny. Nie dziwię się komentarzom typu przystojny, empatyczny itd. Doktor Kręcina jest mistrzem pierwszego kontaktu (z czlowiekiem). Zgadzam się natomiast ze wszystkimi ludźmi którzy zauważyli w nim XXXXX.....
[ Komentarz dodany przez: master7: 20-06-2009, 15:42 ]
Sprawy "rodzinne" proszę załatwiać w inny sposób. |
|
|
|
 |
agga
Mina

Osiedle: Zadory
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 22 Lip 2007 Posty: 1461 Skąd: wieliczka
|
Wysłany: 19-06-2009, 22:44
|
|
|
Cytat: | Znam go nazbyt dobrze gdyż jestem kimś z rodziny... niestety jego rodziny. |
to współczuje Panu Kręcinie takiej rodziny ( zaznaczam że nie jestem fanką Pana K). Brudy rodzinne pierze się na własnym podwórku. |
_________________ Pozdrawiam |
|
|
|
 |
nacomito
Nadszybie

Osiedle: Bulwar Zachodzącego Słońca
|
Wysłany: 19-06-2009, 23:00
|
|
|
nobody napisał/a: | Piszecie tu ludziska o doktorze (...). Znam go nazbyt dobrze gdyż jestem kimś ... |
nobody, nie znam Ciebie, nie znam faceta, o którym piszesz tak niepochlebnie. Jeśli masz z nim na pieńku, załatw to po męsku, a nie wypisuj bzdetów. Z usług weterynarza korzysta się w określonym celu, nie po to, by maglować jego życie prywatne.
Jeśli zaś chodzi o Melę, to ma dach nad głową i ciepło. Żarcia i picia jej chyba nie skąpią. Może jesteś zwolennikiem sypiania zwierząt domowych w łóżkach swych opiekunów w charakterze np. wałka lub ... kochającego inaczej? |
|
|
|
 |
anetka
Gość
|
Wysłany: 05-07-2009, 18:27 z koteckiem do kogo najlepiej?
|
|
|
Jak w temacie szukam weterynarza, który zna się na kotkach. Kotek około 2 miesiące, ropieją Mu oczka i w ogóle potrzebuję opinii. Z góry dziękuję za odpowiedź. |
|
|
|
 |
przemo
Żupa solna

Osiedle: 500m od rynku
Pomógł: 17 razy Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 6286 Skąd: 49.991 N, 20.060 E
|
Wysłany: 05-07-2009, 21:37
|
|