Otwarty przez: master7 19-08-2014, 11:03 |
Weterynarz w Wieliczce |
Autor |
Wiadomość |
przemo
Żupa solna

Osiedle: 500m od rynku
Pomógł: 17 razy Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 6286 Skąd: 49.991 N, 20.060 E
|
Wysłany: 25-08-2008, 14:29
|
|
|
Teraz na wielicki rynek wkracza Wojatszek Junior
Bardzo fajny facet
Moze warto zagladnac ponownie do nich ? |
|
 |
Mlotaska
Gość
|
Wysłany: 25-08-2008, 19:24
|
|
|
Potwierdzam to co napisała Jimenaa to dobry weterynarz tylko za bardzo r.o.z.k.o.c.h.u.j.e kobiety które przychodzą z pieskiem lub kotkiem o porade |
|
|
|
 |
przemo
Żupa solna

|
Wysłany: 25-08-2008, 19:59
|
|
|
To juz wiem czmeu jego zona siedzi calymi dniami na placu zabaw w parku z dziecmi |
|
 |
Mlotaska
Gość
|
Wysłany: 26-08-2008, 08:48
|
|
|
Ja już do p.Kręciny nie przychodzę do przychodni bo mój pies nie choruje XXX
[ Komentarz dodany przez: master7: 26-08-2008, 08:51 ]
Uwagi na temat żony Pana Kręci to proszę sobie darować. |
|
|
|
 |
Debris
Bałwan solny

|
Wysłany: 08-09-2008, 19:39
|
|
|
orientujecie sie moze ile kosztuje badanie krwi pupila? np. u kręciny albo obok lub ogolnie jak koszt i jak sam zabieg wyglada bo az drze o mojego zwierza |
|
|
|
 |
Tardas

Osiedle: Szymanowskiego
Pomógł: 1 raz Wiek: 46 Dołączył: 12 Gru 2006 Posty: 722 Skąd: Magnum Sal
|
Wysłany: 09-09-2008, 14:06
|
|
|
Debris napisał/a: | orientujecie sie moze ile kosztuje badanie krwi pupila? np. u kręciny albo obok lub ogolnie jak koszt i jak sam zabieg wyglada bo az drze o mojego zwierza |
A to tak profilaktycznie chcesz zrobić? A może chcesz sprawdzić, czy ma błekitną krew
Bo wydaje mi się, że badanie krwi robi się, jeśli się chce sprawdzić, czy wszystko jest w porządku.
Ja byłem 2 miesiące temu u p. Kręciny na badaniu krwi. Pieskowi się goli łapkę, całe pobranie trwa dosłownie 2 sekundy. Na drugi dzień jest wynik. Dostajesz karteczkę z wynikami.
Cały koszt to bodajże 40 zł. |
_________________ http://www.wieliczka24.info - niezależna strona miasta |
|
|
|
 |
Debris
Bałwan solny

|
Wysłany: 09-09-2008, 14:23
|
|
|
no błękitnej nie było ale Pani i tak powiedziala ze kocur jak arystokrata
profilaktycznie to bylo i jutro beda wyniki (mam nadzieje ze wylacznie dobre). a koszt istotnie taki. mozesz mi tylko powiedziec czy ten plaster okalajacy lape ja mu moge sciagnac czy musi go do jutra na lapie miec bo nie mam pojecia a nie chce by cos sobie zakazil czy rozdrapal |
|
|
|
 |
Tardas

Osiedle: Szymanowskiego
Pomógł: 1 raz Wiek: 46 Dołączył: 12 Gru 2006 Posty: 722 Skąd: Magnum Sal
|
Wysłany: 09-09-2008, 22:23
|
|
|
Cytat: | czy ten plaster okalajacy lape ja mu moge sciagnac czy musi go do jutra na lapie miec bo nie mam pojecia a nie chce by cos sobie zakazil czy rozdrapal |
Możesz spokojnie ściągnąć. Jeśli sam tego nie zdąży zrobić |
_________________ http://www.wieliczka24.info - niezależna strona miasta |
|
|
|
 |
ila
Gość
|
Wysłany: 20-09-2008, 16:56
|
|
|
Mateusz weterynarz pierwsza klasa, widać, że zna się na rzeczy i lubi to co robi a na dodatek jest miły no i PRZYSTOJNY!!! |
|
|
|
 |
agga
Mina

Osiedle: Zadory
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 22 Lip 2007 Posty: 1461 Skąd: wieliczka
|
Wysłany: 20-09-2008, 18:16
|
|
|
Cytat: | no i PRZYSTOJNY!!! | kwestia gustu. Ja tam wolę wieloletnie doświadczenie Pana Wojtaszka |
_________________ Pozdrawiam |
|
|
|
 |
przemo
Żupa solna

|
Wysłany: 20-09-2008, 20:27
|
|
|
Ciekawe czemu do dziś dnia nie wyjaśniono sprawy podpisywania lewych zaświadczeń dla krów z pewnej rzeźni , w której ponoć pan K.brał udział. |
|
 |
dzika79
Kierat konny

Osiedle: centrum
|
Wysłany: 21-09-2008, 20:56
|
|
|
Na temat Mateusza nie będe się wypowiadac bo chciał mi uśpic psa. Ale jak to sie mówi lepiej sprawdz diagnoze dwa razy i najlepiej u innego lekarza, więc poszłam do Wojtaszka, mój pies juz był jedną łapą na tamtym świecie a Wojtaszek przepisał psu raphaholin i pies spokojnie dożył pozniej psiej starości (16 lat) i gdyby nie mój instynkt to Mateusz by wysłał psa już dawno w zaświaty....więc sorry!!! Agga masz rację....wieloletnie doświadczenie, a nie zalotne spojrzenia młodego weterynarza a Twój zwierzak będzie uratowany:) |
|
|
|
 |
agga
Mina

Osiedle: Zadory
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 22 Lip 2007 Posty: 1461 Skąd: wieliczka
|
Wysłany: 21-09-2008, 21:40
|
|
|
dzika79,
Jakiś czas temu przychodziła do nas kotka z małymi. Pewnego dnia znalazłam ją leżąca na przeciw moich drzwi. Oddychała ale się nie ruszała. Zawieźliśmy ją do Pana Wojtaszka powiedział nam że szanse na uratowanie jej są marne ( decyzja należała do nas). Ja postanowiłam spróbować bo przecież zostały małe kocięta. Pan Wojtaszek za lekarstwa a było tych zastrzyków sporo nie wziął od nas ani złotówki. Niestety nie udało się uratować kotki. Prawdopodobnie miała białaczkę.
Teraz mamy swoje 2 małe kocięta i chodzimy z nimi do Pana Wojtaszka jestem bardzo zadowolona konkretnie i na temat na wszystkie pytania jakie mam uzyskuję odpowiedź. U Pana Kręciny nie byłam więc trudno mi oceniać ale uroki męskie na mnie nie działają bom przeca mężatka jak pisałam wyżej cenię sobie wieloletnie doświadczenie Pana Wojtaszka. |
_________________ Pozdrawiam |
|
|
|
 |
oseczka
Zawalisko

Osiedle: Lekarka
Pomogła: 3 razy Wiek: 35 Dołączyła: 14 Maj 2007 Posty: 926 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 21-09-2008, 23:35
|
|
|
a ja jestem zrażona do pana Wojtaszka gdy u mojej psiny nie potrafili rozpoznać ciąży czego efektem była przenoszona i później w ostatniej chwili operacja usunięcia małych ale to już przeprowadził Kręcina od tamtej pory chodzę tylko do niego i nie żałuję |
_________________ Nadeszło w pore lato powiedz mi co Ty na to? Słoneczko ładnie tańczy ma kolor pomarańczy przy Tobie zaraz płone Twe ciało opalone całuje kiedy tańczy bo smak ma pomarańczy.... |
|
|
|
 |
Asia
Gość
|
Wysłany: 22-09-2008, 14:23
|
|
|
Nie bede sie rozpisywac o "moim" przypadku, powiem tylko tyle ze kazdy jest czlowiekiem i popelnia bledy.
P. Krecina popelnil blad i kiedy mu go "udowodniono" nie umial sie przyznac.... Chorego na bialaczke Psa leczyl na serce i upieral sie przy swojej diagnozie. Ostatecznie odmowil mi dalszych konsultacji .... choc przeciez nie zamierzalam do niego wracac wiedzac ze nie chce pomoc mojemu Psu - gdyby chcial/umial przyznalby sie do pomylki...
A wiec generalnie zawsze nalezy zachowac zdrowy rozsadek a jesli diagnoza nie jest pomyslna nalezy konsultowac sie... do woli .... jest cala masa dobry lekarzy wet. w Krakowie czy pobliskich Myslenicach (Maja Ingarden jedyna w malopolsce zajmuje sie hematologia)
PS oby tylko pchły doskwierały Waszym Kundlom |
|
|
|
 |
|