Otwarty przez: master7 10-10-2011, 06:44 |
Kto z Wieliczki będzie kandydował do Sejmu/Senatu? |
Autor |
Wiadomość |
ArturSosin
Nadszybie
|
Wysłany: 02-10-2011, 12:57
|
|
|
master7 napisał/a: | A czy naklejanie plakatów wyborczych na obwieszczeniach wyborczych jest dozwolone? | Tak na marginesie-nie wkurzaja was smieci za wycieraczkami samochodow? Czy nie podchodzi to pod naruszenie wlasnosci, zmuszanie do okreslonych zachowan? |
|
|
|
|
solniak
Gallus gallus
Pomogła: 2 razy Wiek: 25 Dołączyła: 18 Lip 2007 Posty: 3238 Skąd: z internetu
|
Wysłany: 02-10-2011, 13:51
|
|
|
ArturSosin napisał/a: | zmuszanie do okreslonych zachowan |
A któż CIę zmusza do wyjmowania ich zza szyb? Możesz jeżdzić z nimi całymi latami zanim nie zmurszeją. |
_________________ Tadeusz Kościuszko:"Kościół powinien być oddzielony od państwa, nie wolno mu zajmować się kształceniem młodzieży. Naród powinien być panem własnego losu i jego prawa powinny być nadrzędne wobec kościoła. " |
|
|
|
|
ArturSosin
Nadszybie
|
Wysłany: 02-10-2011, 14:16
|
|
|
Niby nikt ale chcialem je wszystkie zebrac i poukladac Ci na szybie |
|
|
|
|
solniak
Gallus gallus
Pomogła: 2 razy Wiek: 25 Dołączyła: 18 Lip 2007 Posty: 3238 Skąd: z internetu
|
Wysłany: 02-10-2011, 14:46
|
|
|
Dobry pomysł - akurat będą do następnych wyborów. |
_________________ Tadeusz Kościuszko:"Kościół powinien być oddzielony od państwa, nie wolno mu zajmować się kształceniem młodzieży. Naród powinien być panem własnego losu i jego prawa powinny być nadrzędne wobec kościoła. " |
|
|
|
|
pannab
Kopacz
|
Wysłany: 02-10-2011, 15:36
|
|
|
solniak napisał/a: | ArturSosin napisał/a: | zmuszanie do okreslonych zachowan |
A któż CIę zmusza do wyjmowania ich zza szyb? Możesz jeżdzić z nimi całymi latami zanim nie zmurszeją. |
Solniak, super pomysl moja propozycja jest, to co uzbierasz wywal po UMiG Kozioła.
Zapewniam Cie, bedzie Cie scigal, choc to ze TOBIE wrzucaja to pod mieszkanie i pod wycieraczki, jemu nie przeszkadza! |
|
|
|
|
Piotr Ptak
Groty kryształowe
|
Wysłany: 03-10-2011, 20:18
|
|
|
Witam.
Rozpoczynamy akcję mającą na celu promowanie ważności podejmowania obowiązku uczestniczenia w głosowaniu 9 października 2011.
Zapraszam.
Akcja będzie prowadzona na banerach, ulotkach dostarczanych do wszystkich mieszkańców naszej gminy oraz przez wydawnictwo www.zyciewieliczki.pl . Twój głos ma moc by w przyszłych wyborach być w okręgu krakowskim.
Nie ważne jakie masz poglądy - wybory niech będą Twoim świętem rodzinnym, uczącym nas i nasze dzieci patriotyzmu.
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
Piotr Ptak
Groty kryształowe
|
Wysłany: 03-10-2011, 20:23
|
|
|
Witam.
Dołączam plikd o akcji.
Pozdrawiam.
Mamo, tato.pdf demokracja |
Pobierz Plik ściągnięto 565 raz(y) 50,72 KB |
|
|
|
|
|
nacomito
Nadszybie
Osiedle: Bulwar Zachodzącego Słońca
|
Wysłany: 03-10-2011, 20:30
|
|
|
W orędziu do wyborców, zamieszczonym na ostatniej stronie Panoramy Powiatu Wielickiego - Artur Kozioł zachęca do głosowania na kandydatów PiS licząc na to, że doprowadzą oni m.in. zmiany sposobu finansowania zadań samorządów.
Dla przeciętnego Kowalskiego jest to argument nie do obalenia, również nie do zrozumienia.
Brawo Burmistrzu, będę głosował przeciw. |
|
|
|
|
pablo
Mina
Osiedle: Lekarka
Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 02 Sie 2007 Posty: 2646 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 04-10-2011, 10:13
|
|
|
Cytat: | Rozpoczynamy akcję mającą na celu promowanie ważności podejmowania obowiązku uczestniczenia w głosowaniu 9 października 2011. |
Na całe szczęście nie ma obowiązku uczestnictwa i niech tak zostanie. Jak komuś nie zależy, polityką się nie interesuje, niech siedzi w domu i tyle, a nie idzie na wybory i podejmuje decyzje na podstawie ładniejszej twarzy na plakatach w drodze do lokalu. |
|
|
|
|
pablo
Mina
Osiedle: Lekarka
Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 02 Sie 2007 Posty: 2646 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 04-10-2011, 16:12
|
|
|
Cytat: | Spróbuj podumować tych co w portkach chodzą, a oleju w głowie nie mają. |
No właśnie mówię, by nie patrzeć na płeć, tylko na to co w głowie |
|
|
|
|
Krakuska
Groty kryształowe
|
Wysłany: 04-10-2011, 19:55
|
|
|
A ja chciałam tylko zapytać o stosunek poszczególnych kandydatów do pewnej konkretnej kwestii która mocno wypłynęła podczas ostatnich wyborów prezydenckich, mianowicie myślistwa.
Prosiłabym o to głównie Pana Piotra Ptaka, który jako jeden z niewielu (jeśli nie jedyny) ma odwagę rzecznikować tutaj otwarcie pod swoim nazwiskiem. Reszta się wstydzi, boi czy nie docenia siły tego portalu?
Wiem, że na "zaszczytnej" liście kandydatów uprawiających łowiectwo jest pan Maciej Klima. Ktoś jeszcze? |
|
|
|
|
Piotr Ptak
Groty kryształowe
|
Wysłany: 04-10-2011, 21:14
|
|
|
Witam.
Krakuska napisał/a: | A ja chciałam tylko zapytać o stosunek poszczególnych kandydatów do pewnej konkretnej kwestii która mocno wypłynęła podczas ostatnich wyborów prezydenckich, mianowicie myślistwa. |
Krakuska napisał/a: | Wiem, że na "zaszczytnej" liście kandydatów uprawiających łowiectwo jest pan Maciej Klima. Ktoś jeszcze? |
Na tej liście nie ma Elżbiety Achinger.
Krakuska napisał/a: | który jako jeden z niewielu (jeśli nie jedyny) ma odwagę rzecznikować tutaj otwarcie pod swoim nazwiskiem. Reszta się wstydzi, boi czy nie docenia siły tego portalu? |
Gdybym się wstydził osoby Elżbiety Achinger, też ukrywałbym swoje nazwisko.
Dzisiaj kolejny raz zapraszam na stronę www.elaachinger.pl oraz www.zyciewieliczki.pl
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
Piotr Ptak
Groty kryształowe
|
Wysłany: 04-10-2011, 21:37
|
|
|
pannab napisał/a: | PO ma wielu uczciwych ludzi. |
Zachęcam do oddania głosu na osobę z naszej gminy, może szkoda oddawać głos na kandydata "Ruchu Palikota" na rzecz Tarnowa dla, którego (Tarnów) jesteśmy "mięsem armatnim" w nabijaniu głosów, może zaryzykuj
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
Krakuska
Groty kryształowe
|
Wysłany: 05-10-2011, 09:56
|
|
|
Piotr Ptak napisał/a: | Witam.
Krakuska napisał/a: | A ja chciałam tylko zapytać o stosunek poszczególnych kandydatów do pewnej konkretnej kwestii która mocno wypłynęła podczas ostatnich wyborów prezydenckich, mianowicie myślistwa. |
Krakuska napisał/a: | Wiem, że na "zaszczytnej" liście kandydatów uprawiających łowiectwo jest pan Maciej Klima. Ktoś jeszcze? |
Na tej liście nie ma Elżbiety Achinger.
Krakuska napisał/a: | który jako jeden z niewielu (jeśli nie jedyny) ma odwagę rzecznikować tutaj otwarcie pod swoim nazwiskiem. Reszta się wstydzi, boi czy nie docenia siły tego portalu? |
Gdybym się wstydził osoby Elżbiety Achinger, też ukrywałbym swoje nazwisko.
Dzisiaj kolejny raz zapraszam na stronę www.elaachinger.pl oraz www.zyciewieliczki.pl
Pozdrawiam. |
Bardzo dziekuję za odpowiedź i również pozdrawiam. |
|
|
|
|
Jarekcholewa
Skarbnik
|
Wysłany: 05-10-2011, 13:33
|
|
|
master7 napisał/a: | Kolejne posty w śmietniku.
Proszę się trzymać tematu i nie robić wrzutek ogólnych i na dodatek tyczących się partii, które nie wystawiły u nas kandydatów. Od tego jest inny wątek. |
ale jaki i gdzie ?? |
|
|
|
|
|