Otwarty przez: master7 10-10-2011, 06:44 |
Kto z Wieliczki będzie kandydował do Sejmu/Senatu? |
Autor |
Wiadomość |
Tsubasa
Osiedle: Lekarka
Pomógł: 13 razy Wiek: 44 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 3871 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 29-09-2011, 21:39
|
|
|
ArturSosin napisał/a: | Jak sie tak glebiej zastanowic... Ryba psuje sie od glowy. Wiec naturalnym moze byc, ze podwladny wykazuje zle cechy pracodawcy. Ale w powyzszym przykladzie to chyba zbytnie naduzycie pojecia. |
no może nie ważne.. po prostu cały czas jest spokój.. przychodzą wybory i zaczyna się śmiecenie, zrywanie i jeden na drugim się wiesza... generalnie motłoch i degrengolada.. zamiast na merytorykę to jest wojna kto więcej zerwie konkurencyjnych ogłoszeń?
Aleksander napisał/a: | Tsubasa napisał/a: | powiedzieli co wiedzieli.. ja też zdzieram plakaty koło domu jak ktoś przegnie i nie zostawi miejsca na inne ogłoszenia albo zedrze inny plakat i rzuci mi pod ogrodzenie... to też niby walka o wpływy? nie.. to zwykłe wk...nie bo codziennie muszę sprzątać te wstrętne gęby... |
Zdzieranie plakatów jest niszczeniem materiałów wyborczych, jest to wykroczenie. |
wiem.. przekraczanie prędkości też jest wykroczeniem.. co w związku z tym? jestem świadom tego co robię.. ale dzięki za ostrzeżenie
przemo napisał/a: | Cytat: | ja jestem nauczony doświadczeniem że jaki pracownik taki pracodawca - więcej nie zamierzam dodawać.. |
heheh to mnei rozbawiles
Gratuluje pomyslowosci - ciebie sie tez to dotyczy ? |
faktycznie.. zagalopowałem się.. Twój pracodawca czy mój na pewno nie wiedzą jacy jesteśmy wyszczekani..
Piotr Ptak napisał/a: |
I do tych wstrętnych gęb był mój komentarz.
. |
przepraszam jeśli uraziłem.. na szczęście urodą tu wszyscy nie grzeszą na plakatach no ale nie o to w tym chodzi przecież.. choć nie powiem, na kilka plakatów aż miło było popatrzeć.. ale to ledwie promil... |
_________________ Czy to prawda, że w Polsce już widać na horyzoncie dobrobyt?
Prawda - horyzont według definicji to wyimaginowana linia, która oddala się w miarę zbliżania
--------------------------------------------------------
www.nano-reef.pl - bo małe jest piękne |
|
|
|
|
ArturSosin
Nadszybie
|
Wysłany: 29-09-2011, 21:48
|
|
|
solniak napisał/a: | który zagłosuje na podstawie tego jakie plakaty wiszą | A pomysl czemu takie a nie inne wisza na kosciolach, na nowej kuchni Alberta... |
|
|
|
|
solniak
Gallus gallus
Pomogła: 2 razy Wiek: 25 Dołączyła: 18 Lip 2007 Posty: 3238 Skąd: z internetu
|
Wysłany: 29-09-2011, 21:56
|
|
|
Aby ładniej było... |
_________________ Tadeusz Kościuszko:"Kościół powinien być oddzielony od państwa, nie wolno mu zajmować się kształceniem młodzieży. Naród powinien być panem własnego losu i jego prawa powinny być nadrzędne wobec kościoła. " |
|
|
|
|
ewa1980
Szyb Ewa
Wiek: 44 Dołączyła: 03 Sty 2011 Posty: 163 Skąd: Trąbki-Wieliczka
|
Wysłany: 30-09-2011, 05:01
|
|
|
przemo napisał/a: | Kampania w Wieliczce zaostrza się, wielka plandeka PO przy Jaroszówce polana farbą, plandeka przy urzędzie miasta podarta. |
przemo napisał/a: | No cóż PIS nie radzi sobie z emocjami
Pewnie neibawem się pojawią gwiazdy dawida itd |
W mieście od 8 lat mamy monitoring na straży miejskiej, więc albo monitoring nie działa albo tak ma być sztuka dla sztuki jest ale jakby nie było |
_________________ Ewa |
|
|
|
|
dawidsurowka
Sztolnia
Osiedle: Lekarka
|
Wysłany: 30-09-2011, 06:22
|
|
|
Monitoring jest strażników miejskich przybywa, policja funkcjonuje a tu w centrum miasta nagle zostają zniszczone niezauważalnie materiały wyborcze warte pewnie parę tysięcy. |
_________________ DAWID |
|
|
|
|
greg
Mina
|
Wysłany: 30-09-2011, 07:57
|
|
|
bo SM pilnuje tylko plakatów jedynie słusznej partii |
|
|
|
|
greg
Mina
|
Wysłany: 30-09-2011, 07:59
|
|
|
Tsubasa napisał/a: | aż miło było popatrzeć.. ale to ledwie promil |
mnie po promilu podobają sie prawie wszystkie plakaty |
|
|
|
|
master7
Hysinbold
Osiedle: Zdrojowe
Pomógł: 3 razy Wiek: 51 Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 3885 Skąd: Wieliczka
|
|
|
|
|
Piotr Ptak
Groty kryształowe
|
Wysłany: 30-09-2011, 09:48
|
|
|
Witam.
master7 napisał/a: | A czy naklejanie plakatów wyborczych na obwieszczeniach wyborczych jest dozwolone? |
A czy naklejanie obwieszczeń wyborczych na plakatach wyborczych jest dozwolone?
Administrator powinien być obiektywny, burmistrz przeznaczył słupy kandydatom a CKiT-owi zlecił zaklejanie obwieszczeniami. |
|
|
|
|
Wlck
Gwarek
|
Wysłany: 30-09-2011, 10:31
|
|
|
przemo napisał/a: |
A ty do ktorej grupy sie zaliczasz, bo ze słowotoku ciezko wykminic ? |
Tobie akurat ciężko cokolwiek jest wykminić napinaczu. Taka cecha osób z tej grupy. |
|
|
|
|
Jarekcholewa
Skarbnik
|
Wysłany: 30-09-2011, 11:43
|
|
|
Obwieszczenia wyborcze są naklejane zawsze na konkurencji politycznej, tak było jest i pewnie będzie. Jak rządził Duda kleili na PISIE, rządzi Kozioł kleją na PO. Może nowa władza pokaże klasę, kto wie |
|
|
|
|
master7
Hysinbold
|
|
|
|
|
master7
Hysinbold
|
Wysłany: 30-09-2011, 12:41
|
|
|
Cytat: | Tak i jest też tam link do strony http://www.elaachinger.pl/
Aktualności na niej kończą się w maju, a są raptem trzy...
Lepiej mieć stronę nieaktualną, czy jej nie mieć? |
Drobna poprawka. Strona się zaktualizowała i troszkę zmieniła wygląd.
No, coś już można poczytać na temat kandydatki, a przynajmniej spróbować wywnioskować, bo teksty raczej dotyczą spraw już opisywanych i wałkowanych na naszym forum.
A i jedna ciekawostka (?) - http://www.elaachinger.pl/o-mnie
Cytat: | Członek Platformy Obywatelskiej RP od 2004 r. Sekretarz Rady Powiatu Wielickiego w latach 2004-2006. Członek Rady i Zarządu Powiatu Wielickiego w latach 2006-2009. |
O którą radę i zarząd chodzi? PO? |
_________________ www.wieliczka24.info
www.master7.rowerpower.org
Hosting Dedykowany | Wirtualizacja | Profesjonalny Hosting | Serwery Gier |
|
|
|
|
kiotari
Mina
Osiedle: Waldorf&Statler
Pomógł: 2 razy Wiek: 111 Dołączył: 26 Mar 2008 Posty: 1911 Skąd: Muppet Show
|
Wysłany: 30-09-2011, 14:37
|
|
|
master7 napisał/a: | O którą radę i zarząd chodzi? PO? |
Z tekstu nie wynika - ale chodzi o PO, bo w Radzie Powiatu wielickiego jej raczej nie było.
Nie wiem, czy to specjalnie - czy zwykłe niedopatrzenie przy redakcji, ale ja bym to zmienił bo może wprowadzac w błąd. |
_________________ Why do we always come here
I guess we'll never know
It's like a kind of torture
To have to watch this show |
|
|
|
|
pannab
Kopacz
|
Wysłany: 02-10-2011, 01:22 brawo
|
|
|
[quote="Piotr Ptak"] greg napisał/a: |
Jedno obiecuję wszystkim wyborcom, nie będę rozdawał ulotek pod Kościołem. |
To sie nazywa SZACUNEK. dziekuje i choc reprezentuje inna opcje polityczna (i wazam, ze kierownictow PO wokol Tuska to mafia RYCHO MIRO i ZBYCHO ) chyle czoła dla kultury politycznej i Pana uczciwosci oraz szacunku dla innych. PO ma wielu uczciwych ludzi.
[ Komentarz dodany przez: master7: 03-10-2011, 08:07 ]
Reszta nie wnosi nic do tematu |
|
|
|
|
|