Dni Wieliczki |
Autor |
Wiadomość |
Aska
Magnum Sal as
Osiedle: okolice Rynku ;)
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 08 Wrz 2009 Posty: 91
|
Wysłany: 26-07-2011, 18:41
|
|
|
że jak było? fajnie? no nie wierzę w co czytam byłam na kilku koncertach Perfectu i ten żeby nikogo nie obrazić był słabiutki....a ta przerwa z bębnami to co to miało niby być? nagłośnienie kiepskie bo siedząc w okolicy żółtego balonu nic nie można było zrozumieć co w ogóle śpiewa...jestem na tej imprezie co roku i jeśli chodzi o organizację widzę poprawę ale zespół się niestety nie popisał w tym roku- w zeszłym było lepiej choć za Kozidrak-ową nie przepadam. |
|
|
|
|
soltown
Żupnik
|
Wysłany: 27-07-2011, 14:07
|
|
|
a czego spodziewasz sie po festynie..? to nie opera bywa roznie. Chocisz zgodze sie ,ze Kozidrak wypadla o wiele profesjonalniej ,no i byl telebim. |
|
|
|
|
alexkrak
Gwarek alexkrak
Osiedle: zadory
|
Wysłany: 27-07-2011, 20:29
|
|
|
Aska napisał/a: | że jak było? fajnie? no nie wierzę w co czytam byłam na kilku koncertach Perfectu i ten żeby nikogo nie obrazić był słabiutki....a ta przerwa z bębnami to co to miało niby być? nagłośnienie kiepskie bo siedząc w okolicy żółtego balonu nic nie można było zrozumieć co w ogóle śpiewa...jestem na tej imprezie co roku i jeśli chodzi o organizację widzę poprawę ale zespół się niestety nie popisał w tym roku- w zeszłym było lepiej choć za Kozidrak-ową nie przepadam. |
Ja niestety nie byłam na koncercie ale słyszałam ze Perfekt nie popisał się i ze panowie byli mocno pod wpływem |
|
|
|
|
przemo
Żupa solna
Osiedle: 500m od rynku
Pomógł: 17 razy Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 6286 Skąd: 49.991 N, 20.060 E
|
Wysłany: 28-07-2011, 07:12
|
|
|
Cytat: | i ze panowie byli mocno pod wpływem |
I tak się w Polsce rodzą legendy.
Widziałem Panów w Turówce zaraz przed koncertem ( jedli coś ) i zaraz po koncercie jak zamawiali piwo. Żaden z nich nie wskazywał na to, że jest pod wpływem.
Ale otoczkę można dorobić zawsze, jakież to polskie |
|
|
ygrek
Mina
Osiedle: Zdrojowe
Pomógł: 2 razy Wiek: 54 Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 1160 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 28-07-2011, 07:51
|
|
|
przemo napisał/a: | Widziałem Panów w Turówce zaraz przed koncertem ... i zaraz po koncercie | przemo jest groupie |
|
|
|
|
Kozmicki
Zawalisko
|
Wysłany: 29-07-2011, 09:17
|
|
|
Koncert Perfectu niestety rozczarował, był faktycznie słaby - nie wiem jak reszta imprez DW, bo nie uczestniczyłem.
Być może jest to kwestia zbyt małej kasy, jaką dysponowali organizatorzy a być może wina zespołu, który miał ewidentnie słaby dzień - nie wiem, rzecz do sprawdzenia.
Pomysł ściągnięcia wykonawców z wyższej półki mimo wszystko zasługuje na uznanie. |
|
|
|
|
|