Przesunięty przez: master7 23-03-2011, 12:10 |
Zawalił sie dom na przeciwko biedronki - co się stało ? |
Autor |
Wiadomość |
prezes
Komora
|
Wysłany: 30-10-2011, 18:29
|
|
|
greg napisał/a: |
prezes napisał/a:
przystanąć i przeczytać żółtą tablicę informacyjną
a na niej jest napisane .................................. |
zgodnie z przepisami powinno być nie wydaje mi się aby ktoś powiesił tablicę bez danych
Cytat: |
prezes napisał/a:
ktoś myśli że wie
Mowisz o wroblach? I nie dramatyzuj. Poza tym zgodnie z twoimi swiatlymi teoriami to co jest napisane jest niewazne, prawde nalezy sprawdzic w internecie.
|
mówię a w zasadzie to piszę że piszesz ale to nie bardzo wiesz co i po co, gdzieś coś usłyszałeś przekręciłeś i puściłeś dalej. Mając nr Księgi Wieczystej przez internet możesz sprawdzić kto jest właścicielem |
_________________ PREZES |
|
|
|
|
ArturSosin
Nadszybie
|
Wysłany: 30-10-2011, 18:37
|
|
|
prezes napisał/a: | Mając nr Księgi Wieczystej przez internet możesz sprawdzić kto jest właścicielem | No to odkryles Ameryke. Oczywiscie masz ten nr? Lub zdobedziesz w niedziele? |
|
|
|
|
Artur3
Groty kryształowe
|
Wysłany: 31-10-2011, 06:36
|
|
|
Ten budynek to ruina, co się da z tego zrobić nie wiem bo to nie moja branża. Brakuje tylko miejsc parkingowych jak dla mnie, widziałem tam kilka osób z firmy Complex więc bardzo prawdopodobne że oni to kupili. |
_________________ Artek |
|
|
|
|
prezes
Komora
|
Wysłany: 31-10-2011, 14:49
|
|
|
Cytat: | No to odkryles Ameryke. Oczywiscie masz ten nr? Lub zdobedziesz w niedziele?
|
Nie ja ale miło że przypisujesz mi tak wiele, szkoda że ja nie mogę się odwdzięczyć.
Nie potrzebny mi nr KW |
_________________ PREZES |
|
|
|
|
|