Przesunięty przez: master7 16-11-2010, 17:01 |
Wielickie lokale - recenzje, opinie |
Autor |
Wiadomość |
cepeen
Komora

Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 197 Skąd: D.E.V.A. Stacja
|
Wysłany: 14-04-2010, 08:47
|
|
|
Wiesz co, nawet nie wiem, myśmy byli w tej sali po prawej od wejścia. Aha jeszcze jedna rzecz, okazało się że nie ma piwa. Jasne, można nie mieć licencji, ale w drugiej sali siedzieli jacyś ludzie i pili browarki. Na nasze pytanie, czemu oni piją a my nie damy rady, dostaliśmy odpowiedź, że to rodzina szefa. |
|
|
|
 |
Bartek
Zawalisko

|
|
|
|
 |
cepeen
Komora

|
Wysłany: 14-04-2010, 09:26
|
|
|
Nie wiem pewnie kelnerka im nosiła, przez co zapomniała podać potrawy w przyzwoitym czasie Albo kucharz był zajęty warzeniem, i dlatego znajomy czekał na fryki ponad godzinę hahaha |
|
|
|
 |
wieliczka
Gość
|
Wysłany: 15-04-2010, 23:51
|
|
|
nieprawda ja jadam w kociołku z rodzina i jestem bardzo zadowolona przychodze nie raz i jedzenie jest super obsługa tez zawsze miła i usmiechnieta.Lokal wporzadku a co do jedzenia jak chcesz zjesc szybko do idz do mc donalds a nie do restauracji. |
|
|
|
 |
GRUBY
Gość
|
Wysłany: 16-04-2010, 00:00
|
|
|
Byłem dziś w jadłem żurek i schab z grila jedzenie bardzo dobre i syte duze porcje za nie wielkie pieniadze miła atmosfera obsługa wporzadku bardzo grzeczna.Kelnerka spytała czy smakowało i czy wszystko wporzadku bardzo podoba mi sie taka postawa,napewno wróce tam nie raz.POLECAM WSZYSTKIM BO WARTO |
|
|
|
 |
agga
Mina

Osiedle: Zadory
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 22 Lip 2007 Posty: 1461 Skąd: wieliczka
|
Wysłany: 16-04-2010, 06:48
|
|
|
jakoś nie przemawiają do mnie słowa wieliczki i grubego |
_________________ Pozdrawiam |
|
|
|
 |
cepeen
Komora

|
Wysłany: 16-04-2010, 08:35
|
|
|
wieliczka, nie chcę jeść szybko, tylko jak zamówię i nie ma ruchu to nie chcę czekać na jedzenie ponad godzinę. Nie wiem czy kiedykolwiek byłaś w dobrej restauracji, ale tam posiłek podają dużo szybciej. Co do smaku, to jak mówię, moja porcja była zimna, sos borowikowy mojej żony był chyba z serem, albo ściętą smietaną, ogólnie syf, i każdy kto ma choć odrobinę smaku by to potwierdził gdyby spróbował tych wynalazków. 80 zł za kiepski obiad bez wina (tak wina, bo wino często jest najdroższym elementem obiadu) to nawet nie jest wysoka cena, to ździerstwo.
Nie mam żadnego interesu żeby nieuczciwie kogoś obsmarowywać, ale po prostu piszę jak zostałem obsłużony w tym lokalu i wyrażam SWOJĄ opinię. A tak jak pisze agga, to mam wrażenie pewnego klakierstwa ze strony wieliczki i grubego. |
|
|
|
 |
solniak
Gallus gallus

Pomogła: 2 razy Wiek: 25 Dołączyła: 18 Lip 2007 Posty: 3238 Skąd: z internetu
|
Wysłany: 16-04-2010, 09:01
|
|
|
Ale sie wieliczka z GRUBYM telepatycznie porozumiały!
W 9 minut dwie jednoznacznie pozytywne opinie i nawet ta sama pisownia "wporzadku".
Skoro tak, to wporzadku. |
_________________ Tadeusz Kościuszko:"Kościół powinien być oddzielony od państwa, nie wolno mu zajmować się kształceniem młodzieży. Naród powinien być panem własnego losu i jego prawa powinny być nadrzędne wobec kościoła. " |
|
|
|
 |
Tsubasa

Osiedle: Lekarka
Pomógł: 13 razy Wiek: 44 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 3871 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 16-04-2010, 09:06
|
|
|
najwyraźniej i GRUBY i wieliczka nie chodzą nigdzie indziej i nie wiedzą że w innych restauracjach podają ciepłe posiłki
niemniej żeby nie być nieobiektywnym pojadę w tygodniu z żoną i dzieckiem tam na obiad.. ryzyk fizyk - a co |
_________________ Czy to prawda, że w Polsce już widać na horyzoncie dobrobyt?
Prawda - horyzont według definicji to wyimaginowana linia, która oddala się w miarę zbliżania
--------------------------------------------------------
www.nano-reef.pl - bo małe jest piękne |
|
|
|
 |
solniak
Gallus gallus

|
Wysłany: 16-04-2010, 09:15
|
|
|
Ustalmy dzień i chodżmy wszyscy.
Jak gruby i wieliczka beda wiedzieć kiedy, to albo będzie super, albo się potrujemy. |
_________________ Tadeusz Kościuszko:"Kościół powinien być oddzielony od państwa, nie wolno mu zajmować się kształceniem młodzieży. Naród powinien być panem własnego losu i jego prawa powinny być nadrzędne wobec kościoła. " |
|
|
|
 |
lekmedwet
Kierat konny lekmedwet.pl

Osiedle: Lekarka II
|
Wysłany: 16-04-2010, 09:15
|
|
|
proponuje Coca-Cole lub Pepsi na popicie
jak jedzenie bedzie zimne lepiej bedzie sie trawiło |
|
|
|
 |
solniak
Gallus gallus

|
Wysłany: 16-04-2010, 09:39
|
|
|
Z tym, że ja chcę, aby obsługiwał mnie gruby-wieliczka - tylko wtedy wszystko będzie wporzadku. |
|
|
|
 |
??????????????????
Gość
|
Wysłany: 16-04-2010, 21:14
|
|
|
żurek to nic innego jak woda zabielana mąką + pływające kawałki kiełbasy czasem boczku nic innego. Dajmy im szanse może kucharz miał zły dzień przecież każdemu może się zdarzyć |
|
|
|
 |
solniak
Gallus gallus

|
Wysłany: 18-04-2010, 13:29
|
|
|
?????????????????? napisał/a: | żurek to nic innego jak woda zabielana mąką + pływające kawałki kiełbasy czasem boczku nic innego. |
Sekret tkwi w szczegółach. |
|
|
|
 |
toja
Gość
|
Wysłany: 14-05-2010, 16:53
|
|
|
A ten Kociołek to jeszcze jest otwarty? |