Dlaczego nikt nie dba o Świdówkę.Tyle się mówi o ochronie środowiska,a nic nie robi.Teren przy potoku nawet nie jest wykoszony!Można by tak chociaż raz w roku wykosić.A tak to tylko sprzyja nielegalnemu wyrzucaniu śmieci-niezła przyczajka.Ostatnio pospacerowałam wzdłuż i odkryłam że są jakieś rury(chyba nielegalne ścieki)Każdy kto dziś buduje wie, że bez szamba ani rusz.Zresztą sam smród świadczy o tym jak bardzo jest zanieczyszczona.Może mała kontrol w okolicy???
Dokładnie tak. Niedaleko mnie ktoś tam puszczał do rowu, no i ktoś, pewnie z sąsiadów, się wkurzył zadzwonił, przyjechali, mandat wlepili i nagle patrzę a tu kanalizację robią
A z tego co słyszałem kary mogą być niemałe.
zgadza sie ,smieci , a nawet kibel sobie tam pływa od paru lat.Najwyższy czas by ktoś tą rzeczke uregulował i zrobił porządek.Czasami płynie w niej taka smętna , niebiewskawa woda . widocznie jakiś zakład też tu spuszcza .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum