Strony www wielickich klubów |
Autor |
Wiadomość |
dębol
Sztygar
Osiedle: Sienkiewicza/Lednica Górna
|
|
|
|
|
solniak
Gallus gallus
Pomogła: 2 razy Wiek: 25 Dołączyła: 18 Lip 2007 Posty: 3238 Skąd: z internetu
|
Wysłany: 19-09-2007, 21:06
|
|
|
ja osobiście wolę "coś tam" |
_________________ Tadeusz Kościuszko:"Kościół powinien być oddzielony od państwa, nie wolno mu zajmować się kształceniem młodzieży. Naród powinien być panem własnego losu i jego prawa powinny być nadrzędne wobec kościoła. " |
|
|
|
|
jadu
Żupnik
Osiedle: Krzyszkowice
|
Wysłany: 19-09-2007, 21:12
|
|
|
ja pierdziuuuu nie wiedziałem, że Wieliczanka ma taką stronę |
_________________ :::::: Nawet najdalsza podróż zaczyna się od pierwszego kroku :::::: |
|
|
|
|
Tardas
Osiedle: Szymanowskiego
Pomógł: 1 raz Wiek: 45 Dołączył: 12 Gru 2006 Posty: 722 Skąd: Magnum Sal
|
Wysłany: 19-09-2007, 21:21
|
|
|
jadu napisał/a: | nie wiedziałem, że Wieliczanka ma taką stronę |
Całkiem sympatyczna, prawda? Niedawno zmienili, ukłony |
_________________ http://www.wieliczka24.info - niezależna strona miasta |
|
|
|
|
dębol
Sztygar
|
Wysłany: 19-09-2007, 21:29
|
|
|
Tardas napisał/a: | jadu napisał/a: | nie wiedziałem, że Wieliczanka ma taką stronę |
Jeszcze niedawno wyglądała tak www.wieliczanka.xt.pl |
|
|
|
|
dębol
Sztygar
|
Wysłany: 19-09-2007, 21:30
|
|
|
Tardas napisał/a: | jadu napisał/a: | nie wiedziałem, że Wieliczanka ma taką stronę |
Jeszcze niedawno wyglądała tak www.wieliczanka.xt.pl |
|
|
|
|
master7
Hysinbold
Osiedle: Zdrojowe
Pomógł: 3 razy Wiek: 51 Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 3885 Skąd: Wieliczka
|
|
|
|
|
dębol
Sztygar
|
|
|
|
|
Jurkovia
Poprzecznia
|
Wysłany: 23-09-2007, 14:15
|
|
|
Strona regisu jest troszke słaba delikatnie rzecz ujmując. Zamało informacji o samym klubie. A tak troszke z innej beczki a nawiązując do MOS- u fajnie jak by sobie zrobili jeszcze sekcje piłki nożnej. To było by super... Siatka , ręczna i nożna piłka... I mielibyśmy wtedy 4 drużyny piłkarskie w wieliczce. |
|
|
|
|
dębol
Sztygar
|
Wysłany: 26-09-2007, 12:34
|
|
|
Jurkovia napisał/a: | Strona regisu jest troszke słaba delikatnie rzecz ujmując. Zamało informacji o samym klubie..... |
Mnie też nie powaliła z nóg,może się jeszcze rozkręci. |
|
|
|
|
Biedronka
Solanka
|
Wysłany: 13-10-2007, 17:22
|
|
|
Szczerze, żadna z tych stron nie powala na kolana, po prostu za słaba administracja i nie czuć w nich ręki jakiegoś grafika i webmastera... Niestety... Brak przemyślanego układu strony, czcionki jakoś nie bardzo dobrane i wielkościowo i stylem do reszty strony. Najlepiej wypada strona Wieliczanki. Fajne tło, bardzo fajny pomysł na header, choć w tej dziedzinie sportu nic innego z piłką poza trawą się nie kojarzy, to trzeba przyznać, że jest on najbardziej przemyślany. Strona moss.com.pl jest dość przejrzysta i jasna, ale też niestety dość niespójna. Za to to coś, co otwiera się jako (chyba) "intro" przed stroną Górnika... Cóż, sama nie wiem co to może być...
Ale jedno można powiedzieć napewno, fajnie, że nasze wielickie kluby mają strony, na pewno będą nad nimi dalej pracować i będą coraz lepiej odbierane w sieci, a póki co fajnie, że jest dostęp do informacji dla kibiców, newsy itp. To już krok dalej w wymagania naszych czasów, widać, że idą z postępem. Mnie to bardzo cieszy, bo póki co sportowymi osiągnięciami nie ma co się chwalić... |
|
|
|
|
Jurkovia
Poprzecznia
|
|
|
|
|
dębol
Sztygar
|
Wysłany: 16-01-2008, 11:25
|
|
|
za www.gornikwieliczka.com
"Wiele wskazuje na to że strona Górnika, która i tak fatalnie funkcjonowała w ostatnim czasie (brak czasu) istnieć będzie tylko do końca stycznia.
Być może ktoś inny będzie chciał podjąć się prowadzenia serwisu. Tak czy siak ja wypadam z gry.
Dziękuję wszystkim, którzy przyczyniali się przesz dwa lata do rozwoju strony i wszystkim, którzy byli niezadowoleni z jej funkcjonowania (wasze wskazówki były najważniejsze by poprawić stronę).
Od początku grudnia wraz z bratem pracujemy nad nową stroną, która działając na wzór Futbol Małopolska dostarczać będzie wielu emocji wszystkim fanom piłki nożnej w całym Powiecie Wielickim. Zapraszamy do współpracy wszystkich, którzy chcieliby pracować z nami nad tą stroną i nad jej rozwojem. Adres strony to:
www.wielickifutbol.xt.pl - zapraszam: RoosteR"
Może ktoś jest chętny do zabawy ze stroną Górnika? |
|
|
|
|
master7
Hysinbold
Pomógł: 3 razy Wiek: 51 Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 3885 Skąd: Wieliczka
|
|