Sól wielicka czyli eksluzywna marka ! |
Autor |
Wiadomość |
cc
Gość
|
Wysłany: 29-12-2007, 13:48 Sól wielicka czyli eksluzywna marka !
|
|
|
Wielicka sól powinna być postrzegana bardziej luksusowo, a więc lepsze opakowanie, marketing i wyższa cena. Proszę mi wierzyć że znajdą się ludzie którzy ją kupią. Przecież każdy profesjonalista wie że markowe towary zarabiają na siebie znacznie lepiej od tych masowych. Dzięki wyższej marży ale taką premię konsumenci chętnie zapłacą aby mieć lepszy towar. Tak więc menadżerowie i marketerzy w Kopalni - liczę na eksluzywną sól już w 2008! |
|
|
|
|
brzeziniak
Poprzecznia
|
Wysłany: 29-12-2007, 19:02
|
|
|
W poniedziałek lecę zarejestrować markę, a w środę zaczynam kopać za domem.
XXX nie wiedziałem, że śpię na żyle złota. |
|
|
|
|
Kesi
Sztygar
|
Wysłany: 05-01-2008, 20:59
|
|
|
CC jakbyś nie zauważył to wielicka sól jest sprzedawana w ładnym opakowaniu służącym za solniczkę. Jest zarówno zwykła jodowana jak i z potasem (Salvita). Koszt małego opakowania to 3 zł.
Ja osobiście wolę używać sól kamienną kłodawsk. Jest o wiele zdrowsza od tej która, powstaje z utylizacji solanki i o wiele bardziej słona. |
|
|
|
|
Tsubasa
Osiedle: Lekarka
Pomógł: 13 razy Wiek: 44 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 3871 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 05-01-2008, 21:32
|
|
|
no ale skad on to moze wiedziec.. przeciez on w krakowie mieszka.. |
_________________ Czy to prawda, że w Polsce już widać na horyzoncie dobrobyt?
Prawda - horyzont według definicji to wyimaginowana linia, która oddala się w miarę zbliżania
--------------------------------------------------------
www.nano-reef.pl - bo małe jest piękne |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 16 |
|
|