Podwyżka opłat za wodę i ścieki? |
Autor |
Wiadomość |
valdiko
Skrzat
|
Wysłany: 29-12-2012, 23:53 WIELICKA WODA Z BIEŻANOWA
|
|
|
Wieliczka ma na 100% wodę z Bieżanowa i za ten syf musimy drożej płacić niż Kraków za wodę z Raby. Osobiście mam dobrą skale porównawczą bo mam mieszkanie i w Krakowie i w Wieliczce. I powiem tak , walory smakowe nie do porównania, w Krakowie mogę pić prosto z kranu , a w Wieliczce nie ma szans bo taka szambiara, w Krakowie zero osadu na herbacie, w Wieliczce herbaty nie da się wypić, znam osobiście nie jedną osobę w Wieliczce która wodę na kawę czy herbatę , wozi w bańkach z rożnych studni . A rury i krany w Wieliczce wiecznie zatkane , sitka w kranach to co miesiąc wymieniam. Kto bada tą wodę i na czyje zlecenie, woda powinna mieć , jak wiele innych artykułów swoje klasy i za wodę tak złej jakości jak w Wieliczce nie powinno się płacić tak drogo jak za wody lepszych klas. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 16 |
|
|