Jak wiadomo od pewnego czasu można było się tylko odbic od bramki...plac zabaw jest zamknięty, co z pewnością denerwuje dzieci i ich rodziców , ale już niedługo.Na dzisiejszym zebraniu mieszkańców w szkole podst nr 3 zapytany przeze mnie p.Uhryński odpowiedział ze plac na razie jest zamkięty z powodu braku homologacji na huśtawki itd. Otwarcie nastąpi w maju po wymianie na nowe z homologacją , oprócz tego zbudowana będzie piaskownica. Takze bedzie ładnie i nowe lepsze urządzenia do zabawy.Tylko teraz trzeba pilnować by ktoś znowu tego na złom nie przerobił.
aizuk [Usunięty]
Wysłany: 12-06-2007, 16:34
po pół roku otwarto plac zabaw. pomalowano ogrodzenia ,dołożono 2 huśtawki i konika .Nie ma obiecanej piaskownicy - p.Uhryński jest niesłowny czy trzeba było zamykać na pół roku plac - prace wykonano w pare dni ,oprócz tego dalej pozsotawiono stare huśtawki.
Osiedle: Szymanowskiego Pomógł: 1 raz Wiek: 45 Dołączył: 12 Gru 2006 Posty: 722 Skąd: Magnum Sal
Wysłany: 14-06-2007, 14:21
aizuk napisał/a:
dołożono 2 huśtawki i konika
widziałem - cieszą się sporą popularnością nawet nie tylko wśród maluchów
Podobno ten placyk jest zamykany i ma swojego klucznika. Czy wiesz kto nim jest?
trochę spózniona relacja
ale jednak jest:
piaskownica
oraz karuzela
Placyk zabaw prezentuje się całkiem całkiem
Miejmy nadzieje ze bedzie służył najmłodszym przez wiele lat
Co do klucznika wiem ze rozgryzłeś tą sprawę dawno temu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum