Nasze zwierzaki już przemówiły! |
Autor |
Wiadomość |
solniak
Gallus gallus
Pomogła: 2 razy Wiek: 25 Dołączyła: 18 Lip 2007 Posty: 3238 Skąd: z internetu
|
Wysłany: 24-12-2007, 01:41 Nasze zwierzaki już przemówiły!
|
|
|
|
|
|
|
|
meg
Kopacz
|
Wysłany: 27-12-2007, 09:29
|
|
|
Jak byłam mała to bardzo wierzyłam, że zwierzęta mogą mówic, może miałam z 8 lat? Ktoś jeszcze prócz mnie? A pomysł fajny I dobre życzenia, co?? Mnie się udało odejśc od telewizora i stołu, bo drażni mnie to, że u nas święta, to głównie siedzenia i jedzenia |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
Osiedle: Lekarka
Pomogła: 3 razy Wiek: 35 Dołączyła: 14 Maj 2007 Posty: 926 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 27-12-2007, 12:07
|
|
|
A mnie wujek zawsze w balona robił do 10 roku życia , Czy ja wiem czy tylko siedzenie i jedzenie.. u mnie przetrwała tradycja że jak rodzinka przyjedzie to dopiero wszyscy ubierają choinkę kolęda.. i "gospodyni" podaje swoje smakołyki... później dzieciaki się wygania z pokoju i starsi układają prezenty pod choinką albo wujek idzie do auta wyciąga worek kładzie przed drzwiami i wchodzi do domu i po pewnym czasie jakieś pół godzinie może więcej jak już dzieciaki zapomną że gdzieś wychodził to się zjawia niewidzialny Mikołaj |
_________________ Nadeszło w pore lato powiedz mi co Ty na to? Słoneczko ładnie tańczy ma kolor pomarańczy przy Tobie zaraz płone Twe ciało opalone całuje kiedy tańczy bo smak ma pomarańczy.... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 16 |
|
|