Otwarty przez: master7 10-10-2011, 06:44 |
Kto z Wieliczki będzie kandydował do Sejmu/Senatu? |
Autor |
Wiadomość |
kiotari
Mina
Osiedle: Waldorf&Statler
Pomógł: 2 razy Wiek: 111 Dołączył: 26 Mar 2008 Posty: 1911 Skąd: Muppet Show
|
Wysłany: 07-10-2011, 12:54
|
|
|
Wnioskując z cytatów domniemywam, ż ta pani jednak nie uczy języka polskiego.
Nie wiem, czy nie powinno sie wprowadzic badań psychiatrycznych dla nauczycieli.... |
_________________ Why do we always come here
I guess we'll never know
It's like a kind of torture
To have to watch this show |
|
|
|
|
solniak
Gallus gallus
Pomogła: 2 razy Wiek: 25 Dołączyła: 18 Lip 2007 Posty: 3238 Skąd: z internetu
|
Wysłany: 07-10-2011, 13:58
|
|
|
T napisał/a: | mnie poruszają kandydatki jak pani Urszula Strach (KW Prawica). |
Strach to czytać.
Strach, że taka kobieta może uczyć kiedyśmoje dziecko. |
_________________ Tadeusz Kościuszko:"Kościół powinien być oddzielony od państwa, nie wolno mu zajmować się kształceniem młodzieży. Naród powinien być panem własnego losu i jego prawa powinny być nadrzędne wobec kościoła. " |
|
|
|
|
Tsubasa
Osiedle: Lekarka
Pomógł: 13 razy Wiek: 44 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 3871 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 07-10-2011, 14:16
|
|
|
nie wysyłaj dzieci do Liceum Ekonomicznego do Krakowa |
_________________ Czy to prawda, że w Polsce już widać na horyzoncie dobrobyt?
Prawda - horyzont według definicji to wyimaginowana linia, która oddala się w miarę zbliżania
--------------------------------------------------------
www.nano-reef.pl - bo małe jest piękne |
|
|
|
|
nietopesh
Nadszybie
Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Lut 2008 Posty: 3098 Skąd: Pawlikowice
|
Wysłany: 07-10-2011, 14:49
|
|
|
Piotr Ptak napisał/a: | Jak czytam na tym faceboku |
Że ci się chciało Ja wyłączyłem widząc najnowszy post z Radiem Ma-ryja
T napisał/a: | Intronizację Pana Jezusa na Króla Polski |
Zaraz, zaraz. Ja już to gdzieś czytałem To przecież suspendowany ks. Natanek
T napisał/a: | Chip jest wszczepiany bez możliwości wyjęcia z organizmu człowieka, który emuluje się bezpowrotnie z systemem nerwowym. |
A iniekcji dokonują kosmici na nieświadomych ludziach |
_________________ www.pawlikowice.info - Lokalny portal informacyjny |
|
|
|
|
ArturSosin
Nadszybie
|
Wysłany: 07-10-2011, 14:54
|
|
|
T napisał/a: | mieszka w Podłężu | Jechalem dzisiaj ale na slupach widzialem tylko U.Rusecka.
Strach sie bac.
T napisał/a: | Najważniejszym celem jest walka przyszłej posłanki o "Intronizację Pana Jezusa | No sam nie wiem... |
|
|
|
|
Aleksander
Bałwan solny
|
Wysłany: 07-10-2011, 16:09
|
|
|
prezes napisał/a: | Marszałek Kozak na plakatach w Krakowie ma hasło KOCHAM KRAKÓW |
kocha siebie a ludzi ma w poważaniu |
|
|
|
|
solniak
Gallus gallus
Pomogła: 2 razy Wiek: 25 Dołączyła: 18 Lip 2007 Posty: 3238 Skąd: z internetu
|
Wysłany: 07-10-2011, 17:11
|
|
|
ArturSosin napisał/a: | T napisał/a:
Najważniejszym celem jest walka przyszłej posłanki o "Intronizację Pana Jezusa |
To szlachetna misja. Może by mogła realizowac ją w Iranie? |
_________________ Tadeusz Kościuszko:"Kościół powinien być oddzielony od państwa, nie wolno mu zajmować się kształceniem młodzieży. Naród powinien być panem własnego losu i jego prawa powinny być nadrzędne wobec kościoła. " |
|
|
|
|
Rozsądny
Kopacz
|
Wysłany: 07-10-2011, 17:31
|
|
|
Piotr Ptak napisał/a: | Witam.
Jak czytam na tym faceboku o chłoptasiach o biednej ojczyźnie to faktycznie w Wieliczce tak się czuję.
Kultura i poziom sięga dna i teraz wiem skąd biorą się pomalowane i potargane banery, pozrywane tablice i władza absolutna nad wielickimi mediami.
Ja napewno pójdę do Wyborów.
Proszę porównać poziom i klasę naszych kandydatek.
http://www.facebook.com/ela.achinger http://www.elaachinger.pl/
Pozdrawiam. |
Panie Piotrze, nie kryję się Pan z nazwiskiem ani z swoimi poglądami, zapominiał Pan jednak dosyć szybko z której grupy politycznej Pan się wywodzi i z którą z Kandydatek zaczynał Pan swoją karierę polityczną.
O pomalowane oraz potargane banery nie ma się co Pan martwić, zawsze znajdą się pieniądze na koleje materiały wyborcze.
Ktoś pisał tutaj wcześniej o tym, że Pani Rusecka tylko odpowiada na zadane pytania, natomiast Pani Achinger roztacza również swoje dalsze wizję. Problem w tym, że znając życie na wizjach się skończy, bo obietnica to podstawowe narzędzie większości rządzących nami. Wolę konkretną odpowiedź na zadane pytanie aniżeli wizję bez pokrycia które i tak nie zostaną zrealizowane.
Pozdrawiam i życzę rozsądku dokonując wyboru za 2 dni. |
|
|
|
|
pt_kozlowski
Skarbnik
|
Wysłany: 07-10-2011, 18:24
|
|
|
Andrzej Masny!Lista Nr 2 miejsce 16! Na niego zagłosuję. Pani Rusecka i Achinger nic nie robiły i nie robią i zapewne nie będą robić...pozdrawiam serdecznie i życzę rozsądnych wyborów. |
|
|
|
|
Tsubasa
Osiedle: Lekarka
Pomógł: 13 razy Wiek: 44 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 3871 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 07-10-2011, 18:29
|
|
|
solniak napisał/a: | T napisał/a: | mnie poruszają kandydatki jak pani Urszula Strach (KW Prawica). |
Strach to czytać.
Strach, że taka kobieta może uczyć kiedyśmoje dziecko. |
ale co jak co ale ta ulotka zalatuje księdzem Natankiem |
_________________ Czy to prawda, że w Polsce już widać na horyzoncie dobrobyt?
Prawda - horyzont według definicji to wyimaginowana linia, która oddala się w miarę zbliżania
--------------------------------------------------------
www.nano-reef.pl - bo małe jest piękne |
|
|
|
|
greg
Mina
|
Wysłany: 07-10-2011, 18:38
|
|
|
pt_kozlowski napisał/a: | życzę rozsądnych wyborów |
A z Wieliczki z jedynie słusznej partii należącej do prezesa nie staruje Stan Tymiński z czarną teczką?
szkoda - to byłby szczyt egzotyki |
|
|
|
|
przemo
Żupa solna
Osiedle: 500m od rynku
Pomógł: 17 razy Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 6286 Skąd: 49.991 N, 20.060 E
|
Wysłany: 07-10-2011, 18:47
|
|
|
Cytat: | Pani Rusecka i Achinger nic nie robiły i nie robią i zapewne nie będą robić...pozdrawiam serdecznie i życzę rozsądnych wyborów. |
Za to masny zbudował stadion narodowy, chiński odcinek A2, basen w wieliczce i kopiec kościuszki w Krakowie, aaa zpaomniałbym, kładka Bernatka to też masny, w sumie masz racje to niezły wybór. |
|
|
Piotr Ptak
Groty kryształowe
|
Wysłany: 07-10-2011, 19:31
|
|
|
Witam.
Rozsądny napisał/a: | Panie Piotrze, nie kryję się Pan z nazwiskiem ani z swoimi poglądami, zapominiał Pan jednak dosyć szybko z której grupy politycznej Pan się wywodzi i z którą z Kandydatek zaczynał Pan swoją karierę polityczną. |
Kiedy ja rozpoczynałem karierę polityczną pani Rusecka startowała z panią Dropińską, więc nie mogłem z Nią tej kariery zaczynać.
13 lat temu startowałem z jednej listy z takimi osobami jak Zarębski, Duda, Kozioł, Pankiewicz, Wojnarowski, Brożek,.
5 lat temu nie startowałem bo wstydziłem się kłótni i sporów do jakich doszło między tymi postaciami. Dzisiaj buduję nową grupę ludzi do których mam zaufanie.
Nigdy nie należałem do PIS
Jeżeli uważa pan, że mam jakiś dług dla tamtej grupy politycznej, to dawno go spłaciłem i to kilka krotnie, ciężką pracą dla Kościoła, miasta i ludzi którzy tej pomocy oczekiwali.
A z Arturem współpracowałem już w 1987 roku, ale proszę pamiętać wtedy na równych zasadach, dzisiaj spotykam się z dyktatem, którego nie popieram.
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
smici
Gwarek
|
Wysłany: 07-10-2011, 19:35
|
|
|
Rozsądny napisał/a: | zapominiał Pan jednak dosyć szybko z której grupy politycznej Pan się wywodzi i z którą z Kandydatek zaczynał Pan swoją karierę polityczną. |
o ile w zwyczaju nie mam obrony kogokolwiek, tak tym razem zrobię wyjątek na podstawie własnych doświadczeń życiowych. Fakt, że ktoś kiedyś z kimś pracował nie oznacza, że te osoby całe życie trzeba wielbić i chwalić, oraz im pobłażać, gdyż one w większości przypadków nie będą miały zachamowań aby dojechać takiego zawodnika.
W tym konkretnym przypadku jasne jest, że nasz forumowy kolega ma wizję inną niż jedyna właściwa którą podtrzymuje ekipa jego dawnych znajomych. Tak samo ja zaczynałem biznesową karierę z inna ekipą niż to ma miejsce obecnie i nie widzę powodu, aby ukrywać swoje zdanie na ich temat, gdyż jak dowiodła praktyka takie działanie mija się z celem. A powód jest prosty i już o nim wspomniałem. Dawny kolega gorszy niż wróg - obrobi ci XXX przy pierwszej lepszej okazji.
Cytat: | O pomalowane oraz potargane banery nie ma się co Pan martwić, zawsze znajdą się pieniądze na koleje materiały wyborcze. |
po tej wypowiedzi wnioskuję, iż z aktami wandalizmu masz coś wspólnego i tylko czekasz na nowe banerki.
Wandalizm potępiam na całej linii i nie ważne czy politycznych materiałów, czy też innych reklamowych. To marnotrawienie funduszy dla mnie i również nie ważne z czyjej kieszeni zostaną wydane.
Na miejscu PO przy następnych wyborach pomyślałbym o zainwestowaniu w ukryte kamery zasilane z akumulatorka, po to aby utrzeć nosa XXX wandalom, ktorzy nie potrafią walczyć uczciwie. |
|
|
|
|
Krakuska
Groty kryształowe
|
Wysłany: 07-10-2011, 20:28
|
|
|
Tsubasa napisał/a: | nie wysyłaj dzieci do Liceum Ekonomicznego do Krakowa |
Jakoś nie mogę się oprzeć wrażeniu, że kończyła je pani wiceburmistrz Rusecka, która wszem i wobec szczyci się swoim ekonomicznym wykształceniem Mgr ekonomii od towarów i usług - to robi wrażenie
Poglądy te same, cała reszta przyjdzie z wiekiem |
|
|
|
|
|