Godne Polecenia Filmy... |
Autor |
Wiadomość |
oseczka
Zawalisko
Osiedle: Lekarka
Pomogła: 3 razy Wiek: 35 Dołączyła: 14 Maj 2007 Posty: 926 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 25-11-2008, 05:09 Godne Polecenia Filmy...
|
|
|
Nie zna ktoś z was jakiś filmów godnych zobaczenia na długie zimowe wieczory?? Bo już mi się znudziły bajeczki typu Shrek, Epoka Lodowcowa itp itd |
_________________ Nadeszło w pore lato powiedz mi co Ty na to? Słoneczko ładnie tańczy ma kolor pomarańczy przy Tobie zaraz płone Twe ciało opalone całuje kiedy tańczy bo smak ma pomarańczy.... |
|
|
|
|
Madafaker
Mina
|
Wysłany: 25-11-2008, 11:34
|
|
|
Proponuję połączyć z tematem Nadchodzą nowe filmy. |
_________________ Od 0 do 18 cm w 5.5 sekundy |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
|
Wysłany: 25-11-2008, 12:35
|
|
|
mada ale tutaj masz głownie te filmy które jeszcze się nie ukazały w postaci DVD a o to mi chodzi najbardziej by móc je wypożyczyć |
_________________ Nadeszło w pore lato powiedz mi co Ty na to? Słoneczko ładnie tańczy ma kolor pomarańczy przy Tobie zaraz płone Twe ciało opalone całuje kiedy tańczy bo smak ma pomarańczy.... |
|
|
|
|
przemo
Żupa solna
Osiedle: 500m od rynku
Pomógł: 17 razy Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 6286 Skąd: 49.991 N, 20.060 E
|
Wysłany: 25-11-2008, 12:41
|
|
|
Wypozycz z torrenty.org |
|
|
oseczka
Zawalisko
|
Wysłany: 25-11-2008, 13:20
|
|
|
nie lubie sie bawic w "pobieralnie" ;/ dlatego chodzi mi o jakis ciekawy film na DVD DO WYPOŻYCZENIA w wypozyczalni np na ul Kosiby(?) |
|
|
|
|
agga
Mina
Osiedle: Zadory
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 22 Lip 2007 Posty: 1461 Skąd: wieliczka
|
Wysłany: 25-11-2008, 15:01
|
|
|
oseczka a jakie filmy preferujesz komedia ,komedia romantyczna , horror ???? |
_________________ Pozdrawiam |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
|
Wysłany: 25-11-2008, 19:07
|
|
|
Obojętne byle zabić czas mam małe tyły z filmami mało oglądam a teraz jestem uziemiona w domu i tak trochę nudno |
|
|
|
|
Madafaker
Mina
|
Wysłany: 25-11-2008, 20:51
|
|
|
Cytat: | jakie filmy preferujesz komedia ,komedia romantyczna , horror ???? |
A może "nieszczęśliwe trójkąty miłosne" z ostrą akcją w tle...
A tak na serio...Złodziej życia /Taking Lives/...bardzo dobry film,plus fajna scena łóżkowa...
Cytat: | Jedna z najlepszych agentek FBI llleana Scott (Angelina Jolie ) nie ufa tradycyjnym metodom prowadzenia śledztwa i technikom docierania do umysłu mordercy.Jej intuicja i niekonwencjonalne podejście do sprawy często miały decydujący wpływ na schwytanie mordercy .Tymczsem policja w Montrealu prowadzi śledztwo w sprawie zabójstwa.Śledztwo to jednak nie przynosi żadnych zadawalających rezultatów .Proszą więc o pomoc agentkę Scott. Po skrupulatnej analizie , agentka wysuwa teorię , że seryjny morderca działa jak kameleon- zabija niewinne ofiary by potem przejać ich tożsamość i wygląd .Jednak niekonwencjonalne metody działania agentki Scott zrażaja do niej lokalnych policjantów .Czują sieę zagrożeni zwłaszcza, że pani agent woli pracować sama.W pewnym momencie zostaje otoczona licznymi podejrzeniami. Od tej pory nie może nikomu ufać , a prowadzona przez nią sprawa stanie się dla niej bardzo osobista . |
|
_________________ Od 0 do 18 cm w 5.5 sekundy |
|
|
|
|
agga
Mina
|
Wysłany: 26-11-2008, 15:50
|
|
|
oseczka, najlepiej idź do wypożyczalni i spytaj co tam jest najbardziej chodliwe )
Trudno jest polecić komuś film ostatnio oglądałam Nie zadzieraj z fryzjerem i mnie się podobał za to moim znajomym nie z kolei im się bardzo podobał Lejdis a mnie nie więc sama widzisz ):) |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
|
Wysłany: 26-11-2008, 16:00
|
|
|
no właśnie w wuypożyczalni gość mi powiedział że sam nie wie bo jest nowy ;/ a mnie nerwy targają... w końcu wziełam 13 dzielnice bo to masakryczna zaległość a ponoć film dobry... |
|
|
|
|
agga
Mina
|
Wysłany: 26-11-2008, 16:03
|
|
|
ja lubię pewien stary film ale moim zdaniem dobry chyba jedyny film który oglądałam kilka razy - Pianista widziałaś ?? |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
|
Wysłany: 26-11-2008, 17:13
|
|
|
Widziałam.. tez go lubie ogólnie lubie takie własnie filmy z "przeszłościa" albo te realistyczne bardziej... |
|
|
|
|
pablo
Mina
Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 02 Sie 2007 Posty: 2646 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 26-11-2008, 23:37
|
|
|
Jak masz duże zaległości to pulp fiction, urodzeni mordercy. Super jest też zagubiona autostrada lub mulholand drive lyncha |
|
|
|
|
COMPANIEROS
Gość
|
Wysłany: 03-12-2008, 12:13
|
|
|
Proponuje film żródło the fountain |