Fontanna w Rynku - fotoreportaż |
Autor |
Wiadomość |
solniak
Gallus gallus
Pomogła: 2 razy Wiek: 25 Dołączyła: 18 Lip 2007 Posty: 3238 Skąd: z internetu
|
Wysłany: 24-07-2010, 00:28 Fontanna w Rynku - fotoreportaż
|
|
|
Fontanna na Rynku w Wieliczce - 22:30, 23 lipca 2010.
Można kliknąć, aby powiększyć.
|
_________________ Tadeusz Kościuszko:"Kościół powinien być oddzielony od państwa, nie wolno mu zajmować się kształceniem młodzieży. Naród powinien być panem własnego losu i jego prawa powinny być nadrzędne wobec kościoła. " |
|
|
|
|
solniak
Gallus gallus
|
Wysłany: 24-07-2010, 18:41
|
|
|
I jeszcze uzupełnienie wczorajszej nocy w Wieliczce.
Kto jest dla Was największym skarbem wielickim: p. Kozioł czy p. Zarębski? :
Tu na razie targowisko, ale będzie parkowisko :
Słynne już progi-pułapki:
Wielicki Luwr? :
Stop! W tym hotelu doba już od 280 zł.
Jak tu nie skorzystać z okazji? :
|
_________________ Tadeusz Kościuszko:"Kościół powinien być oddzielony od państwa, nie wolno mu zajmować się kształceniem młodzieży. Naród powinien być panem własnego losu i jego prawa powinny być nadrzędne wobec kościoła. " |
|
|
|
|
Tsubasa
Osiedle: Lekarka
Pomógł: 13 razy Wiek: 44 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 3871 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 25-07-2010, 19:39
|
|
|
zdjęcia fajne z kompozycji - z wykonaniem już troszkę gorzej
dla kogoś kto poprzez te zdjęcia zetknąłby się z Wieliczką po raz pierwszy, mógłby pomyśleć że tu się coś dzieje |
_________________ Czy to prawda, że w Polsce już widać na horyzoncie dobrobyt?
Prawda - horyzont według definicji to wyimaginowana linia, która oddala się w miarę zbliżania
--------------------------------------------------------
www.nano-reef.pl - bo małe jest piękne |
|
|
|
|
solniak
Gallus gallus
|
Wysłany: 25-07-2010, 20:19
|
|
|
Tsubasa napisał/a: | zdjęcia fajne z kompozycji - z wykonaniem już troszkę gorzej |
A czegóż oczekiwać? Wszystkie zdjecia z ręki, cyfówka za 800 zł. Mi tam wystarczy.
A czy coś się dzieje? Ludzi niewiele na tych zdjęciach- ja bym nie pomyslał, że w tym mieście coś się dzieje. |
|
|
|
|
MetalMental
Kopacz
|
Wysłany: 27-07-2010, 14:07
|
|
|
Większość zdjęć bardzo fajna, gratuluję |
|
|
izakot
Sztolnia
Osiedle: Zadory
Pomogła: 1 raz Wiek: 46 Dołączyła: 15 Gru 2010 Posty: 154
|
Wysłany: 14-01-2011, 07:04
|
|
|
Fontanna fajna sprawa ale ukryta pomiędzy schodami i wyłożona mozaiką jak mały przydomowy basenik wygląda strasznie, te schody też kiepsko mi pasują |
_________________ Izabela |
|
|
|
|
solniak
Gallus gallus
|
Wysłany: 14-01-2011, 09:48
|
|
|
izakot napisał/a: | te schody też kiepsko mi pasują |
Schody przy zamojskim ratuszu sie puściły i szukali kogoś kto by wziął bękarta.
Wieliczka sie zgłosiła. |
|
|
|
|
Ania5
Szyb
Osiedle: Sienkiewicza
|
Wysłany: 11-02-2011, 09:14
|
|
|
O Rynku wolę nie pisać, powód jest jeden ostre słowa wręcz wulgaryzmy chodzą mi po głowie. Fontanna jest doskonałym uzupełnieniem Rynku, szkoda że jest tandetna i schowana pomiędzy schodami które również nie specjalnie pasują do całości |
|
|
|
|
raphalsky
Mina
|
Wysłany: 11-02-2011, 09:25
|
|
|
Ania5 napisał/a: | O Rynku wolę nie pisać, powód jest jeden ostre słowa wręcz wulgaryzmy chodzą mi po głowie. Fontanna jest doskonałym uzupełnieniem Rynku, szkoda że jest tandetna i schowana pomiędzy schodami które również nie specjalnie pasują do całości |
No to ja, bez wulgaryzmów, pozwolę się z Tobą nie zgodzić |
|
|
|
|
nacomito
Nadszybie
Osiedle: Bulwar Zachodzącego Słońca
|
Wysłany: 11-02-2011, 10:26
|
|
|
raphalsky napisał/a: | No to ja, bez wulgaryzmów, pozwolę się z Tobą nie zgodzić |
Wiele słów krytycznych na temat rynku padło na forum. Ty jesteś jednym z nielicznych zadowolonych. Nie próbowałeś jednak tego uzasadnić. |
|
|
|
|
przemo
Żupa solna
Osiedle: 500m od rynku
Pomógł: 17 razy Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 6286 Skąd: 49.991 N, 20.060 E
|
Wysłany: 11-02-2011, 10:28
|
|
|
On musi być zadowolony |
|
|
raphalsky
Mina
|
Wysłany: 11-02-2011, 10:41
|
|
|
nacomito napisał/a: | raphalsky napisał/a: | No to ja, bez wulgaryzmów, pozwolę się z Tobą nie zgodzić |
Wiele słów krytycznych na temat rynku padło na forum. Ty jesteś jednym z nielicznych zadowolonych. Nie próbowałeś jednak tego uzasadnić. |
Wbre pozorom należę do większości... oczywiście nie na tym forum. Ale nie jest ono reprezentatywne
Ujmę to w jednym zdaniu bez wdawania się w szczegóły: w pięciostopniowej skali (1-najniżej; 5 - najwyżej) oceniam poprzednią wersję Rynku na 1, obecną na 4. |
|
|
|
|
nacomito
Nadszybie
|
Wysłany: 11-02-2011, 11:00
|
|
|
raphalsky napisał/a: | Wbre pozorom należę do większości... oczywiście nie na tym forum. Ale nie jest ono reprezentatywne
Ujmę to w jednym zdaniu bez wdawania się w szczegóły: w pięciostopniowej skali (1-najniżej; 5 - najwyżej) oceniam poprzednią wersję Rynku na 1, obecną na 4. |
Skąd masz takie dane. To forum jest jedynym łamem miasta omawiającym w sposób otwarty jego bolączki.
W ocenie funkcjonalności i wyglądu rynku nie chodzi o porównanie go do stanu poprzedniego, lecz wyartykuowanie zalet i wad. Twoim zdaniem jest dobrze ponieważ jest dobrze, a nawet nie jest źle. |
|
|
|
|
raphalsky
Mina
|
Wysłany: 11-02-2011, 11:16
|
|
|
nacomito napisał/a: | Twoim zdaniem jest dobrze ponieważ jest dobrze, a nawet nie jest źle. |
Uważam, że nie ma sensu rozpisywać się o rzeczach oczywistych.
Na podstawie prezentowanej przeze mnie oceny nie trudno chyba wyciągnąć wniosku, że uważam iż jest dobrze ponieważ nastąpiła bardzo znacząca poprawa w porównaniu do poprzedniego stanu. |
|
|
|
|
nacomito
Nadszybie
|
Wysłany: 11-02-2011, 12:04
|
|
|