Osiedle: Lekarka Pomogła: 3 razy Wiek: 35 Dołączyła: 14 Maj 2007 Posty: 926 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 02-03-2008, 23:29 Wiatry wiatry WIatry..
Czy ktoś z was wie jakie są starty na tą chwilę przez te wiatry?
Słyszałam o wypadku 2 samochodów pod Lotosem podajże.
_________________ Nadeszło w pore lato powiedz mi co Ty na to? Słoneczko ładnie tańczy ma kolor pomarańczy przy Tobie zaraz płone Twe ciało opalone całuje kiedy tańczy bo smak ma pomarańczy....
Osiedle: centrum
Wysłany: 03-03-2008, 15:01
Strat żadnych oprócz tego ze wiatr wywiał wszystkie śmieci z centrum i jest czyściutko jak nigdy...niech częściej takie wiatry wieją to słuzy porządkowe zasilą bezrobocie w UP Wieliczka
Osiedle: Lekarka Pomogła: 3 razy Wiek: 35 Dołączyła: 14 Maj 2007 Posty: 926 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 03-03-2008, 15:50
dzika79, są starty chodzby standartowo dach na grabówkach czy Sygneczowie drzewa które spadły na ulice
_________________ Nadeszło w pore lato powiedz mi co Ty na to? Słoneczko ładnie tańczy ma kolor pomarańczy przy Tobie zaraz płone Twe ciało opalone całuje kiedy tańczy bo smak ma pomarańczy....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum