Wieliczanki |
Autor |
Wiadomość |
oseczka
Zawalisko
Osiedle: Lekarka
Pomogła: 3 razy Wiek: 35 Dołączyła: 14 Maj 2007 Posty: 926 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 07-08-2007, 20:00
|
|
|
miki,
o co ci chodzi?:P |
_________________ Nadeszło w pore lato powiedz mi co Ty na to? Słoneczko ładnie tańczy ma kolor pomarańczy przy Tobie zaraz płone Twe ciało opalone całuje kiedy tańczy bo smak ma pomarańczy.... |
|
|
|
|
miki
Zawalisko
Wiek: 48 Dołączył: 24 Cze 2007 Posty: 702 Skąd: gm. Wieliczka
|
Wysłany: 07-08-2007, 20:16
|
|
|
Miałem na myśli tylko to, iż robi się to temat kobieco policyjny Same pozytywy! |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
|
Wysłany: 07-08-2007, 20:17
|
|
|
to chyba dobrze przynajmniej widać że coś się kręci na tym forum |
_________________ Nadeszło w pore lato powiedz mi co Ty na to? Słoneczko ładnie tańczy ma kolor pomarańczy przy Tobie zaraz płone Twe ciało opalone całuje kiedy tańczy bo smak ma pomarańczy.... |
|
|
|
|
agga
Mina
Osiedle: Zadory
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 22 Lip 2007 Posty: 1461 Skąd: wieliczka
|
Wysłany: 08-08-2007, 07:18
|
|
|
Cytat: | robi się to temat kobieco policyjny | osobiście nie mam nic przeciwko . Chciała bym aby ten temat był wolnym tematem. Korzystając z tej wolności ( nam nadzieje że nie zostanę kiedyś zakuta w kajdanki panowie się ponoć nigdy z nimi nie rozstają ) chciałam spytać o naukę angielskiego w Wieliczce. Ja moge się wypowiadzać na temat Kontekstu przy Kosiby gdzie uczęszczałam i mam zamiar kontynuować naukę dużo gramatyki ale efekty są cenowo też nie jest źle ( możliwość rozłożenia na raty i dogadania się z płatnością ). |
_________________ Pozdrawiam |
|
|
|
|
dzaga
Bałwan solny
Osiedle: Szymanowskiego
Pomogła: 3 razy Wiek: 39 Dołączyła: 02 Mar 2007 Posty: 233 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 08-08-2007, 08:08
|
|
|
agga napisał/a: | panowie się ponoć nigdy z nimi nie rozstają |
przynajmniej pałkę w domu zostawiają
co do angielskiego - nie mam pojęcia jakoś nigdy nie był mi potrzebny - takie już te moje zdolności lingwistyczne :D:D wiec nie poradze.
a temat zaczyna mi się coraz bardzij podobać i kurcze pół dnia nie zaglądałam, wchodze teraz i co? 208 nieprzeczytanych postów - chyba zwariowaliście
czas na sniadanie - moze takie cos:
|
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
|
Wysłany: 08-08-2007, 08:23
|
|
|
agga napisał/a: | Kontekstu przy Kosiby gdzie uczęszczałam |
powiem Ci ze ja chodziłam do Kontekstu ale cały czas mojej "pani" nie było a to chora a to znowu coś wrr przeniosłam się na prywaciarzy koło obecnego Gimnazjum |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
|
Wysłany: 08-08-2007, 08:24
|
|
|
dzaga napisał/a: | przynajmniej pałkę w domu zostawiają |
ale wiesz przynajmniej zawsze można czuć się przy nich bezpiecznie nawet jak tej pałki nie mają |
|
|
|
|
dzaga
Bałwan solny
|
Wysłany: 08-08-2007, 08:31
|
|
|
no to akurat racja |
|
|
|
|
przemo
Żupa solna
Osiedle: 500m od rynku
Pomógł: 17 razy Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 6286 Skąd: 49.991 N, 20.060 E
|
Wysłany: 08-08-2007, 08:41
|
|
|
Dzaga no wkoncu sie to forum rozruszalo Dzieki Wam wieliczanki
Musimy sciagac coraz wiecej ludzi zeby poakzac wladzy ze to jest miejsce gdzie powinni aktywnie uczestniczyc.
Mam nadzieje ze TObie sie tu podoba i wciagniesz jakichs znajomych
Pozdrowionka |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
|
Wysłany: 08-08-2007, 08:43
|
|
|
kolorowe kartki a4 z adresem strony na wiele się nie zdały |
|
|
|
|
dzaga
Bałwan solny
|
Wysłany: 08-08-2007, 08:45
|
|
|
Oczywiście, że mi się podoba - najbardziej dyskusje z ludźmi, z którymi łączy mnie bardzo ważna rzecz - miejsce zamieszkania, a to wazne, żeby razem dążyć do ciągłej poprawy warunków w najbliższych okolicach, czyż nie? Razem łatwiej
I na pewno wciągnę tu nie jednego znajomego - tak jak do Zeto A mam już pewne doświadczenie ):) |
|
|
|
|
Cop
Sztolnia
|
Wysłany: 08-08-2007, 09:00
|
|
|
Dżaga masz racje ale szkoda , że ja do tych ludzi nie należe Nie mieszkam w Wieliczce , ale już tak długo tu pracuje , że jakoś zżyłem sie z tym miasteczkiem , wydaje mi sie , że znam problemy nurtujące mieszkańców .
A przy nas drogie panie , napewno możecie czuć sie bezpiecznie i wirtualnie i w realu .
Pozdrawiam |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
|
Wysłany: 08-08-2007, 09:02
|
|
|
Cop napisał/a: | Dżaga masz racje ale szkoda , że ja do tych ludzi nie należe Nie mieszkam w Wieliczce , ale już tak długo tu pracuje , że jakoś zżyłem sie z tym miasteczkiem , wydaje mi sie , że znam problemy nurtujące mieszkańców .
A przy nas drogie panie , napewno możecie czuć sie bezpiecznie i wirtualnie i w realu .
Pozdrawiam |
te chyba najważniejsze i te które bardzo często się powtarzają na pewno znasz
Cieszymy się niezmiernie że przynajmniej an kogoś możemy liczyć |
|
|
|
|
agga
Mina
Osiedle: Zadory
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 22 Lip 2007 Posty: 1461 Skąd: wieliczka
|
Wysłany: 08-08-2007, 09:07
|
|
|
Cytat: | Dzaga no wkoncu sie to forum rozruszalo Dzieki Wam wieliczanki | bardzo nam miło z tego powody że tak uważacie panowie |
_________________ Pozdrawiam |
|
|
|
|
Cop
Sztolnia
|
Wysłany: 08-08-2007, 09:56
|
|
|
A może nasze forumowe wieliczanki sie pochwalą co porabiają na codzień ? Mam na mysli jakieś ogólnikowe przybliżenie nam samcom , czym sie zajmujecie zawodowo . wiem , że znowu sie wkrada w ten mój post jakieś drobne skrzywienie zawodowe , ale mam nadzieje , że mi wybaczycie |
|
|
|
|
|