Wieliczanki |
Autor |
Wiadomość |
dzaga
Bałwan solny
Osiedle: Szymanowskiego
Pomogła: 3 razy Wiek: 39 Dołączyła: 02 Mar 2007 Posty: 233 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 15-08-2007, 21:43
|
|
|
ja rozumiem, że jest przeciwko nam ... a to smutne
Może i kobiety są jak to pisanie na pisanie na piasku, ale na pewno nie wieliczanki - chlubny wyjątek od reguły |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
Osiedle: Lekarka
Pomogła: 3 razy Wiek: 35 Dołączyła: 14 Maj 2007 Posty: 926 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 15-08-2007, 21:45
|
|
|
dzaga, wiesz może ona pisała o sobie? |
_________________ Nadeszło w pore lato powiedz mi co Ty na to? Słoneczko ładnie tańczy ma kolor pomarańczy przy Tobie zaraz płone Twe ciało opalone całuje kiedy tańczy bo smak ma pomarańczy.... |
|
|
|
|
miki
Zawalisko
Wiek: 48 Dołączył: 24 Cze 2007 Posty: 702 Skąd: gm. Wieliczka
|
Wysłany: 16-08-2007, 16:08
|
|
|
Dziewczyny spokój- tylko zgoda buduje;) Przecież wszyscy wiedzą, że wieliczanki są najlepsze |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
|
Wysłany: 16-08-2007, 16:09
|
|
|
miki, no to czemu Czyżowska dała taki komentarz na temat kobiet czuje się urażona! |
_________________ Nadeszło w pore lato powiedz mi co Ty na to? Słoneczko ładnie tańczy ma kolor pomarańczy przy Tobie zaraz płone Twe ciało opalone całuje kiedy tańczy bo smak ma pomarańczy.... |
|
|
|
|
miki
Zawalisko
Wiek: 48 Dołączył: 24 Cze 2007 Posty: 702 Skąd: gm. Wieliczka
|
Wysłany: 16-08-2007, 16:59
|
|
|
Któż kobiete zrozumie;) |
|
|
|
|
dzaga
Bałwan solny
|
Wysłany: 16-08-2007, 18:37
|
|
|
miki napisał/a: | Któż kobiete zrozumie;) |
druga kobieta w takiej samej sytuacji - ja jej niestety nie rozumiem
Tobie jako mężczyźnie dar rozumienia kobiet niestety nie jest dany, możesz go jedynie nabyć w drodze zgłębiania tajników i zakamarków zawikłanego kobiecego umysłu - a chyba żaden normalny człowiek nie chciałby się się z własnej woli w to pakować |
|
|
|
|
Madafaker
Mina
|
Wysłany: 16-08-2007, 19:40
|
|
|
Drogie Panie nie ma potrzeby tak "demonizować" własnej płci...jesteście jak nieoszlifowany diament...mężczyzna który znajdzie właściwy "klucz",będzie umiał i chciał aby ten "klejnot" kobiecości zawsze lśnił najjaśniejszym blaskiem,napewno w zamian spotka się z tą "właściwą" stroną Waszego umysłu... |
_________________ Od 0 do 18 cm w 5.5 sekundy |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
|
Wysłany: 16-08-2007, 20:19 Re: bądzcie mądrzy Panowie.
|
|
|
Madafaker, ale nam rozchodzi się o to że nie rozumiemy tego:
B.Czyżowska napisał/a: | Witam
Panowie przede wszystkim bądzcie mądrzy i pamiętajcie z kobietami tak jak z pisaniem nad brzegiem morza.Napiszesz coś a zaraz fala to zmywa i nic nie ma . Tak samo z kobietami. Jest i jest niby dobrze a za chwilę fala czasu wszystko zmywa i nic nie ma. Co z tego wynika? a no to , że nie ma sensu przykładc wagi do tak nietrwałych spraw jak pisanie na piasku czy kobiet bo za chwilę jakas fala to zmyje i nic nie bedzie.Pamiętajcie faceci - chwila pisania na piasku jak i obecnośc z kobietą może być i nawet przyjemna ale jest nietrwała bo zawsze jakaś fala nadchodzi i zmywa wszystko. |
|
|
|
|
|
Tardas
Pomógł: 1 raz Wiek: 45 Dołączył: 12 Gru 2006 Posty: 722 Skąd: Magnum Sal
|
Wysłany: 16-08-2007, 21:01
|
|
|
Madafaker napisał/a: | jesteście jak nieoszlifowany diament...mężczyzna który znajdzie właściwy "klucz" |
No tutaj trochę nielogicznie. Skoro diament, do tego nieoszlifowany - to wtedy trzeba nie kluczykiem, tylko szlifierką, ewentualnie papierem ściernym
Dzaga, Oseczka - to był żarcik, proszę nie atakować [ |
_________________ http://www.wieliczka24.info - niezależna strona miasta |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
|
Wysłany: 16-08-2007, 21:02
|
|
|
Tardas, ja nie atakuje tylko chce wyjaśnienia o co tej kobiecie chodzi bo nie kminie tego za pierona |
|
|
|
|
Cop
Sztolnia
|
Wysłany: 17-08-2007, 12:58
|
|
|
Witam
Ale nie ma co dywagować na ten temat , tak mi sie wydaje . Wypowiedzi tej Pani są dla wielu z nas niezrozumiałe i tak będzie zapewne i tym razem , sami widzicie , że autorka tego postu wcale nie zamierza go wytłumaczyć , więc po co sie domyslać o co w nim chodzi . A może i sama nie bardzo wie co chciała przez to powiedzieć ....
Pozdrawiam |
|
|
|
|
dzaga
Bałwan solny
|
Wysłany: 17-08-2007, 13:44
|
|
|
Cytat: | Dzaga, Oseczka - to był żarcik, proszę nie atakować [ |
To nie podskakuj Bo nie znasz dnia ani godziny, a każde Twoje słowo może być wykorzystane przeciwko Tobie żartuję oczywiście
Cop napisał/a: | Wypowiedzi tej Pani są dla wielu z nas niezrozumiałe |
i dlatego ja wcale nie próbuje wnikać co ona tam w główce nosi - jakby chciała to by pisała wyraźnie i zrozumiale, a skoro tak nie pisze, to mnie sie nie chce myśleć co ona chciała powiedzieć
ps. wiecie co mój mężulek wymyślił? że nasza córeczka będzie razem z nim w garażu z autkami robiła - taką chce nam wieliczankę wychować, ale nie pozwolę mu tego zrobić, chociaż pewnie niejeden z Was lubi popatrzeć na laseczkę w smarach |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
|
Wysłany: 17-08-2007, 14:16
|
|
|
dzaga, wiesz mój tata nie chciał żebym się parała w smarach a ja i tak lubię pojechać do kuzyna i u kuzyna ubrać sobie dresiaki podkoszulek i przy motorach czy samochodzie poszperać |
|
|
|
|
dzebi
Gość
|
Wysłany: 17-08-2007, 19:30
|
|
|
Czy któraś z Was biega (relreacyjnie) po Wieliczce? A może kogoś znacie kto biega? Gdzie można spokojnie przebiec ok 3 km, żeby psy nie zjadły? I jeszcze jedno pytanie: gdzie jest strzelnica w Wieliczce?
dziękuje za pomoc i pozdrawiam |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
|
Wysłany: 17-08-2007, 19:32
|
|
|
Strzelnicy w Wieliczce brak najbliższa na żabiej w Krakowie chyba albo na Teligi po Parku Mickiewicza dużo osób sobie kółeczka biegając robi albo na rowerku |
|
|
|
|
|