Uwaga na ginekologa w ośrodku ! |
Autor |
Wiadomość |
Piotrex
Mina Obiezyswiat
Osiedle: wies
Pomógł: 1 raz Wiek: 96 Dołączył: 08 Mar 2009 Posty: 1447 Skąd: Wieliczka i okolice
|
Wysłany: 13-12-2011, 11:37
|
|
|
ArturSosin napisał/a: |
Piotrex napisał/a:
w biedronce...
Mozesz jasniej? |
Bylo minęło,....
ArturSosin napisał/a: | No to zdecyduj sie jaka masz opinie. |
Nie wycina sie czesci wypowiedzi ze zdań.
Wieliczka to wieliczka po primo dwa, Przychodnia to przychodnia.
Napisałem z niewielkimi wyjątkami.
Napisałem że w Wieliczce jest patologia z lekarzami ale sa wyjątki gdzieś się znajdzie ktoś komu zależy nie tylko na kasie i prezentach od przedstawicieli farmaceutycznych.
ArturSosin napisał/a: | Mozesz jasniej? |
Bez sensu, było minęło...
Od lekarzy oczekuje sie aby chociaz w tak podstawowych badaniach byli trafni w swoich decyzjach i jakże ważnych.
No ale to nie przypadek , naprzeciko biedronki kiedys jak była ta przychodnia (nie wiem czy nadal jest) bliską osobe chcieli leczyć psychotropami i u neurooga a jak się okazało wystarczyło tylko sprawdzic ...cukier ..
Itd. itp.... |
|
|
|
|
magdaduda
Kopacz
|
Wysłany: 18-05-2016, 14:50
|
|
|
Mnie osobiście bardzo odpowiada Tomasz Łabiak, lekarz z poradni patologii ciąży na Kopernika w Krakowie. Jest szczery, informuje pacjenta o wszystkim jak jest, nie koloryzuje. Polecam zwłaszcza paniom, u których ciąża nie rozwija się prawidłowo. Doktor ma ogromne doświadczenie. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 17 |
|
|