Uwaga bo slisko.. |
Autor |
Wiadomość |
oseczka
Zawalisko
Osiedle: Lekarka
Pomogła: 3 razy Wiek: 35 Dołączyła: 14 Maj 2007 Posty: 926 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 15-12-2007, 08:40
|
|
|
ale są od tego puszczone patrole na miasto i wsie żeby właśnie szybciej dojechać na miasto gdzieś |
_________________ Nadeszło w pore lato powiedz mi co Ty na to? Słoneczko ładnie tańczy ma kolor pomarańczy przy Tobie zaraz płone Twe ciało opalone całuje kiedy tańczy bo smak ma pomarańczy.... |
|
|
|
|
dzika79
Kierat konny
Osiedle: centrum
|
Wysłany: 15-12-2007, 10:36
|
|
|
Owszem widze patrole ale do godz 18 a pozniej>>> |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
|
Wysłany: 15-12-2007, 10:55
|
|
|
a później po lekarce śmigają ale poważnie mówiąc ja nawet po 22 często patrole widzę więc nie jest aż tak źle |
_________________ Nadeszło w pore lato powiedz mi co Ty na to? Słoneczko ładnie tańczy ma kolor pomarańczy przy Tobie zaraz płone Twe ciało opalone całuje kiedy tańczy bo smak ma pomarańczy.... |
|
|
|
|
wicked
Skarbnik
|
Wysłany: 15-12-2007, 13:55
|
|
|
mgan napisał/a: | "nie zawsze jesteśmy sami świadkami tych zdarzeń"-bo nie macie posterunku w mieście,zanim przyjedziecie z jedynaka,to już po ptokach... |
no to zróbmy z KINGI nowy posterunek policji;) a z tyłu jakis parking dla radiowozów;) |
|
|
|
|
wicked
Skarbnik
|
Wysłany: 15-12-2007, 13:56
|
|
|
oseczka napisał/a: | a później po lekarce śmigają ale poważnie mówiąc ja nawet po 22 często patrole widzę więc nie jest aż tak źle |
wczoraj był patrol pod zaściankiem ok.20.30, więc jak na razie patrolują, ostatnio coraz częściej widze policje w mieście:) |
|
|
|
|
dzika79
Kierat konny
Osiedle: centrum
|
Wysłany: 15-12-2007, 21:10
|
|
|
[O widzisz super pomysł posterunek policji w gamchu kingi...oj zaraz byłby spokój w wieliczce zwłaszcza po 20 |
|
|
|
|
nacomito
Nadszybie
Osiedle: Bulwar Zachodzącego Słońca
|
Wysłany: 15-12-2007, 22:43
|
|
|
wicked napisał/a: | zróbmy z KINGI nowy posterunek policji |
dzika79 napisał/a: | posterunek policji w gamchu kingi |
A zamiast parkingu dla radiowozów - lądowisko śmigłowców na dachu ... Jestem za. Jakaż to będzie konkurencja dla kopalni! I Oseczka się wyśpi, bo chyba nie będą latać "na syrenie".
Ale baner się przyda, panie Prezesie już trzeba reklamować. |
|
|
|
|
wicked
Skarbnik
|
Wysłany: 16-12-2007, 11:31
|
|
|
nacomito napisał/a: |
A zamiast parkingu dla radiowozów - lądowisko śmigłowców na dachu ... Jestem za. Jakaż to będzie konkurencja dla kopalni! I Oseczka się wyśpi, bo chyba nie będą latać "na syrenie". |
to było by "MISZCZOSTWO" świata;)
btw: a to wszystko można znależc w temacie "UWAGA BO ŚLISKO..." no tak, można się czasem przejechac na tych planach naszego miasta....ale bądźmy optymistami |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
|
Wysłany: 10-01-2008, 11:15
|
|
|
Już Wiemy gdzie można poćwiczyć i jak to zrobić kulturalnie
http://pl.youtube.com/watch?v=YVwDRIJSONY |
|
|
|
|
dzika79
Gość
|
Wysłany: 10-01-2008, 16:18 przerost głupoty
|
|
|
[No oseczka Przerost głupoty nad zdolnościami teraz juz wiem kto tak wariuje po Dembowskiego szkoda ze nie ci XXX nie zakryli sobie tablic rejestracyjnych i nastepnym razem jak ich zobacze na Dembwskiego jak cwicza swoje marne umiejetności zadzwonie na policje i podam numery rejestracyjne...więcej takich filmików no mam nadzieje że policja widziała co sie wyprawia na Dembowskiego!!!!! |
|
|
|
|
|