Chodniki - Chorągwica |
Autor |
Wiadomość |
beksia
Solanka beksia
|
Wysłany: 28-05-2019, 13:52 Chodniki - Chorągwica
|
|
|
Czy wiecie coś na temat budowy chodników w Chorągwicy??? Ponoć budżet przyznano w 2011, konsultacje były w 2014 roku, ale od tamtej pory cicho. Poniżej link do strony UMiG.
http://konsultacje.wielic...choragwicy.html |
|
|
|
|
master7
Hysinbold
Osiedle: Zdrojowe
Pomógł: 3 razy Wiek: 51 Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 3885 Skąd: Wieliczka
|
|
|
|
|
Kozmicki
Zawalisko
|
Wysłany: 03-06-2019, 12:56 Re: Chodniki - Chorągwica
|
|
|
beksia napisał/a: | Czy wiecie coś na temat budowy chodników w Chorągwicy??? Ponoć budżet przyznano w 2011, |
Na pewno był budżet? |
|
|
|
|
beksia
Solanka beksia
|
Wysłany: 10-07-2019, 14:02 Re: Chodniki - Chorągwica
|
|
|
Kozmicki napisał/a: | beksia napisał/a: | Czy wiecie coś na temat budowy chodników w Chorągwicy??? Ponoć budżet przyznano w 2011, |
Na pewno był budżet? |
Nie mogę zweryfikować konkretnym tekstem, bo to było wiele lat temu a BIP posiada zasób elektroniczny uchwał od 1.01.2011. Budżet mógł byc dyskutowany, przyznany i ogłoszony z wyprzedzeniem, a więc np. jesienią 2010. Bardziej wówczas interesowała mnie kwestia kanalizacji i rozpoczęcia robót i poszukiwałam informacji w necie. Wtedy przypadkiem natknęłam sie na tekst uchwały w BIP w sprawie chodników w Chorągwicy. Nie pamiętam, kiedy to było, ale w okolicy 2011.
Znalazłam w necie dokument z 2014 roku pt. Protokol_Z_HLV_sesji, dotyczący inwestycji w chodniki na terenie wielu wsi, w tym Chorągwicy. Wygląda na to, że te budżety były przekładane z roku na rok, albo alokowane na coś innego. Faktem jest, że w Choragwicy chodnika nie ma, a do tej pory powstał jego niewielki odcinek od Rożnowej jakieś 500 m w górę, tak że nawet do Mietniowa nie dochodzi. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 18 |
|
|