Przesunięty przez: master7 16-11-2010, 11:45 |
Stomatologia brrrrrrrrrr..... |
Autor |
Wiadomość |
student
Gość
|
Wysłany: 12-09-2008, 10:58
|
|
|
przemo napisał/a: | dentysty w herbewie nie ma
A nowy lim otwarli w tym nowym wiezowcu capgemini kolo ronda posladu |
Jak ktoś chce, to może jeździć do Krakowa. Ale Ci sami specjaliści przyjmują także w Wieliczce.
Stomatolodzy dzielą się na stomatologów "zwykłych" oraz stomatologów - specjalistów. Różnica jest ogromna. Specjalista po studiach medycznych uczy się dodatkowe 4-6 lat i zdaje kilkudniowy państwowy egzamin. Posiada nieporównanie wyższe kwalifikacje.
Leczę się u specjalistów w Wieliczce - przyjmują także w Krakowie w róznych XXXmedach, tyle że tam ceny są z reguły wyższe- pewnie to narzut na lśniące stalowo-szklane wieżowce. |
|
|
|
|
agga
Mina
Osiedle: Zadory
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 22 Lip 2007 Posty: 1461 Skąd: wieliczka
|
Wysłany: 12-09-2008, 14:55
|
|
|
oseczka, narkozy ci nie polecam nie jest to dobre dla organizmu też kiedyś miałam taki pomysł jak mi pewien lekarz za mało znieczulenia dał i go.... nieważne na pewno w dentamerice w środy przyjmuje tam fajny chirurg usuwałam 8 i nie czułam nic a myślałam że przez tydz i po zabiegu będę umierać a tu nic ... nawet po zabiegu i kiedy znieczulenie przestało działać nic mnie nie bolało po tyg zdjęcie szwów ..tyż nie bolało spróbuj tam polecam |
_________________ Pozdrawiam |
|
|
|
|
agga
Mina
|
Wysłany: 12-09-2008, 14:56
|
|
|
aaa fajny w sensie profesjonalizmu z jakim mnie pozbawił 8 |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
Osiedle: Lekarka
Pomogła: 3 razy Wiek: 35 Dołączyła: 14 Maj 2007 Posty: 926 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 12-09-2008, 19:28
|
|
|
agga, ale jednak wole narkoze mam do usunięcia 3 zęby obie ósemki i jednego ząbka który się złamał dosyć mocno i boli a be narkozy nie da rady bo jak t nazwała jedna dentystka ja jestem wariatką histeryczką i nie wiadomo kim jeszcze |
_________________ Nadeszło w pore lato powiedz mi co Ty na to? Słoneczko ładnie tańczy ma kolor pomarańczy przy Tobie zaraz płone Twe ciało opalone całuje kiedy tańczy bo smak ma pomarańczy.... |
|
|
|
|
przemo
Żupa solna
Osiedle: 500m od rynku
Pomógł: 17 razy Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 6286 Skąd: 49.991 N, 20.060 E
|
Wysłany: 12-09-2008, 19:32
|
|
|
Pamietaj ze mozesz nie byc predysponowana do narkozy i miec jakies przeciwskazania.
Pozatem zawsze jest ryzyko powiklan
A znieczulenia sa teraz tak mocne ze poczujesz uklucie |
|
|
nacomito
Nadszybie
Osiedle: Bulwar Zachodzącego Słońca
|
Wysłany: 12-09-2008, 19:52 To nie takie straszne
|
|
|
W "Dentamerica" - Wieliczka, ul Słowackiego; także Kraków, pl Szczepański 3 - przyjmuje chirurg dr Witkowski. Prowadzi też praktykę prywatną. W Krakowie leczą również pod narkozą, w Wieliczce - nie wiem.
oseczka, polecam ze znieczuleniem, jeszcze dobrze nie usiądziesz, a ząbka już nie ma. |
|
|
|
|
agga
Mina
|
Wysłany: 12-09-2008, 20:41
|
|
|
Cytat: | polecam ze znieczuleniem, jeszcze dobrze nie usiądziesz, a ząbka już nie ma. | tak jest z doktorem Witkowskim szybciutko pozbędziesz się problemu.
Jak kiedyś się dowiadywałam to jest to dość kosztowny zabieg. W Dentamerica ja chyba gdzieś 100 płaciłam 2 lata temu to było. |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
|
Wysłany: 12-09-2008, 22:57
|
|
|
agga napisał/a: | Jak kiedyś się dowiadywałam to jest to dość kosztowny zabieg. W Dentamerica ja chyba gdzieś 100 płaciłam 2 lata temu to było. |
Cena nie jest ważna, ważne aby już nie bolało i dało się spokojnie spać w nocy |
_________________ Nadeszło w pore lato powiedz mi co Ty na to? Słoneczko ładnie tańczy ma kolor pomarańczy przy Tobie zaraz płone Twe ciało opalone całuje kiedy tańczy bo smak ma pomarańczy.... |
|
|
|
|
agga
Mina
|
Wysłany: 13-09-2008, 06:18
|
|
|
usuń ze znieczuleniem nie będzie bolało |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
|
Wysłany: 13-09-2008, 06:20
|
|
|
agga chciała bym ale mój instynkt obronny na to nie pozwoli ja pod względem stomatologi to nieznośna jak dziecko niekiedy dzieci są bardziej odważne niż ja |
|
|
|
|
agga
Mina
|
Wysłany: 13-09-2008, 06:46
|
|
|
oseczka, zarówno przy narkozie jak i znieczuleniu czeka cię ukłucie. Cały zabieg usunięcie zęba trwa kilka sekund po znieczuleniu trzeba tylko poczekać kilka minut jak zacznie działać. Nie jest to takie straszne na serio ja aż byłam zaskoczona. Moja wtedy 7 letnia córcia też to przeżyła bo musiała mieć wyrywanego mleczaka na serio nie ma co się bać. Zadzwoń tam bo on przyjmuje tylko w środy od 9 do 13 dziś też się możesz zarejstrować.
Hmm.. chyba jeszcze nie jest tak źle z Tobą że masz instynkt obronny |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
|
Wysłany: 13-09-2008, 23:29
|
|
|
niech biją igłami gdzie chcą byle z dala od dziąseł i ząbków bo paszczaka nie otworze |
|
|
|
|
agga
Mina
|
Wysłany: 14-09-2008, 07:11
|
|
|
no to nie jest z Tobą żle |
|
|
|
|
pacjent
Kopacz
|
Wysłany: 27-01-2009, 21:20
|
|
|
w stomatologii ciezko znalezc dobrego specjaliste w wieliczce
przydalaby sie jakas konkurencja... |
Ostatnio zmieniony przez pacjent 27-01-2009, 21:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
pacjent
Kopacz
|
Wysłany: 27-01-2009, 21:22 STOMATOLOG WIELICZKA
|
|
|
student napisał/a: | przemo napisał/a: | dentysty w herbewie nie ma
A nowy lim otwarli w tym nowym wiezowcu capgemini kolo ronda posladu |
Jak ktoś chce, to może jeździć do Krakowa. Ale Ci sami specjaliści przyjmują także w Wieliczce.
Stomatolodzy dzielą się na stomatologów "zwykłych" oraz stomatologów - specjalistów. Różnica jest ogromna. Specjalista po studiach medycznych uczy się dodatkowe 4-6 lat i zdaje kilkudniowy państwowy egzamin. Posiada nieporównanie wyższe kwalifikacje.
Leczę się u specjalistów w Wieliczce - przyjmują także w Krakowie w róznych XXXmedach, tyle że tam ceny są z reguły wyższe- pewnie to narzut na lśniące stalowo-szklane wieżowce. |
jesli chodzi o stomatologie w Wieliczce, to zdecydowanie polecam pewna Pania, ktora jak sie ostatnio dowiedzialem NIESTETY nie pracuje juz w DentAmerica na Slowackiego. Dr HALINA WóJCZYK. BARDZO PROFESJONALNA LEKARKA, DO TEGO REPREZENTUJACA SOBA NIEZWYKLE WYSOKI POZIOM KULTURY OSOBISTEJ. Goraco polecam!!!!!!! Zadzwonilem do DentAmerica, by sie do nie zarejestrowac, ale jakas mloda niewiasta udzielila mi w malo kompetentny sposob informacje, ze owa lekarka nie wspolpracuje juz z ta firma.
Na pytanie, gdzie moge ja znalezc nie potrafila udzielic mi nawet dyplomatycznej informacji skrywajacej nowe miejsce pracy owej lekarki. NA SZCZESCIE ISTNIEJE INTERNET.
PANI WóJCZYK PRZYJMUJE W GABINECIE POD ADRESEM NIEGOWIC 55/NIEDALEKO WIELICZKI/. POLECAM, TO JEDYNY LEKARZ W TYM MIEJSCU Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA. BARDZO PROFESJONALNA SPECJALISTKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|