szwędacze klatkowi |
Autor |
Wiadomość |
Asia
Gość
|
Wysłany: 06-03-2007, 15:08 szwędacze klatkowi
|
|
|
dzis rano spłoszyłam takiego co się już dobierał do mojego dobytku, ale miał pecha...
Zwiedził jeszcze stare bloki na Szymanowskiego i kilka klatek na Kościuszki. Potem wsiadł do radiowozu. (Tu przyznam policji szybkosc w działaniu, choc szwędacza "podano im na tacy). Nie sadze aby cos mu sie udalo "zwinac" ale polecam ostrożnosc zwłaszcza wpuszczając do klatki.
No a wlasnie bedac przy temacie wpuszczania do klatki...skoro mamy "uchwyty na reklamowki" to nie wpuszczajmy ulotkowiczow do klatek. Nie wiemy czy maja ulotki ... |
|
|
|
|
master7
Hysinbold
Osiedle: Zdrojowe
Pomógł: 3 razy Wiek: 51 Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 3885 Skąd: Wieliczka
|
|
|
|
|
flash
Solanka :-)
|
Wysłany: 08-03-2007, 23:01
|
|
|
„...Stare bloki...” może od razu slumsy
a co do szwędaczy klatkowych i oczywiście blokersów to gonić drani, nasze osiedle jest jednym z bezpieczniejszych osiedli w Wieliczce (poza kilkoma wpadkami z przeszłości)
Pozdrawiam wszystkich miszkańców forumowiczów. |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: 09-03-2007, 09:44
|
|
|
stare bloki zeby jakos odroznic, nie umiem zapamietac ich numerow - ja tez sta... znaczy w tym wieku kiedy gorzej sie przyswaja (nie mam pojecia ktory to 10 ) |
|
|
|
|
flash
Solanka :-)
|
Wysłany: 09-03-2007, 23:41
|
|
|
Blok numer 10 to ten na dole, (tam gdzie huśtawki), blok numer 3 to pierwszy blok od ulicy Kościuszki, blok numer 2 z widokiem na „nowe bloki”
Sprawa chyba już jasna. |
|
|
|
|
Dnot82
Kopacz
|
Wysłany: 12-08-2007, 14:29
|
|
|
ten kto zna od podszewki szymana wie ze to dobra miejscowa o nazwie queens i tak zostanie dopoki ich nie wyburza kiedys na drapacze chmur heheh
zyje tu od samego poczatku i sie wkurzylem ze mi zabieraja widaok na park , budujac jakies smiszne osiedle bleeeh dla mnie szymanowski byl bedzie i zostanie 2 , 3 i 10 reszta to xero heh
pozdro |
_________________ more acid |
|
|
|
|
|