Most w Małej Wsi |
Autor |
Wiadomość |
Nord
Kierat konny
|
Wysłany: 09-06-2007, 20:01 Most w Małej Wsi
|
|
|
Dziś w Małej Wsi przy zjeździe z drogi na Niepołomice, na moście straż miejska ustawiła barierę zagradzającą bo w jezdni zwyczajnie wypadła dziura i widać jak pod mostem płynie rzeczka (lol).
Od kilku tygodni jezdnia się tam zapadała, sam dzwoniłem do "dróg powiatowych" o interwencję, pan powiedział że zna sprawę, przyjechali załatali i po 2 tygodniach wpadka na wylot.
Ciekawe rozpada się most na Brzegach, rozpada się most w Małej Wsi, pięknie !!!
widać, że poprzednia ekipa zostawiła dobrą infratrukturę następcom |
|
|
|
|
Nord
Kierat konny
|
Wysłany: 10-06-2007, 16:51
|
|
|
dzis widze, że zasypali klińcem i przejazd jest mam nadzieje, że bedzie ok |
|
|
|
|
Jurkovia
Poprzecznia
|
Wysłany: 23-09-2007, 17:55
|
|
|
przez ten most jeździ tam taki warjat wjeżdża tam na pełnym gazie !!!!!!!! Ma takie niebieskie uno normalnie XXX !!!!! kiedys komu on cos zrobi !!!!!! Taki most do rajdów sie nie nadaje !!!!! |
|
|
|
|
mgm123
Kopacz
|
Wysłany: 23-09-2007, 18:12
|
|
|
no co jak co, ale ja słyszałem że tą dziurę w moście zrobił taki darmozjad z Wieliczki który wcześniej na Brzegach most zepsuł. A wszystko to robi na zlecenie burmistrza!!!!! |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
Osiedle: Lekarka
Pomogła: 3 razy Wiek: 35 Dołączyła: 14 Maj 2007 Posty: 926 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 23-09-2007, 18:28
|
|
|
Jurkovia napisał/a: | rzez ten most jeździ tam taki warjat wjeżdża tam na pełnym gazie | Powiem Ci że ten wariat jest listonoszem na Wegrzcach w sumie na Brzegi tez mógł chodzić.. Kto wie może to właśnie o niego chodzi.. w sumie by sie plotki splotły |
_________________ Nadeszło w pore lato powiedz mi co Ty na to? Słoneczko ładnie tańczy ma kolor pomarańczy przy Tobie zaraz płone Twe ciało opalone całuje kiedy tańczy bo smak ma pomarańczy.... |
|
|
|
|
Jurkovia
Poprzecznia
|
Wysłany: 12-10-2007, 20:26
|
|
|
Ten człowiek o którym mówisz ostatnio rozwalił sobie samochód zdaje sie prawy bok !!! Ten kierowca to prawdziwy pirat... Czyżby aż tak mu sie śpieszyło do dostarczenia listu czy przesyłki... A ten most zdaje sie został już załarany.Miejmy nadzieje ze nie bedzie z nim probelmów bo częto na nim jeżdże na rowerze... |
|
|
|
|
|