Przesunięty przez: master7 16-11-2010, 11:48 |
Porównanie cen w wielickich sklepach.. |
Autor |
Wiadomość |
Tsubasa
Osiedle: Lekarka
Pomógł: 13 razy Wiek: 44 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 3871 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 30-03-2012, 13:16
|
|
|
Piotrex napisał/a: |
W Paleo widziałem info o soli drogowej której podobno nie ma w kiełbasach to plus. |
ale plus że nie ma soli czy plus że jest info?
mnie od Paleo odstrasza wieczna kolejka na mięsnym a te baby tam ruszają się jak muchy w mazi.. ostatnim razem 4 osoby przede mną, 3 baby się krzątały i stałem 15 minut.. jak za komuny.. |
_________________ Czy to prawda, że w Polsce już widać na horyzoncie dobrobyt?
Prawda - horyzont według definicji to wyimaginowana linia, która oddala się w miarę zbliżania
--------------------------------------------------------
www.nano-reef.pl - bo małe jest piękne |
|
|
|
|
pablo
Mina
Osiedle: Lekarka
Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 02 Sie 2007 Posty: 2646 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 30-03-2012, 14:09
|
|
|
Też z tego względu nie kupuje w Paleo. Ale nie jeździłbym po sprzedawczyniach, bo robota na mięsnym jest chyba najcięższa i po 8h jak jest non stop kolejka można nie wiedzieć jak się nazywasz. |
|
|
|
|
solniak
Gallus gallus
Pomogła: 2 razy Wiek: 24 Dołączyła: 18 Lip 2007 Posty: 3238 Skąd: z internetu
|
Wysłany: 30-03-2012, 14:12
|
|
|
pablo napisał/a: | Też z tego względu nie kupuje w Paleo. |
A ja po prostu omijam samo mięsne. |
_________________ Tadeusz Kościuszko:"Kościół powinien być oddzielony od państwa, nie wolno mu zajmować się kształceniem młodzieży. Naród powinien być panem własnego losu i jego prawa powinny być nadrzędne wobec kościoła. " |
|
|
|
|
nacomito
Nadszybie
Osiedle: Bulwar Zachodzącego Słońca
|
Wysłany: 30-03-2012, 21:10
|
|
|
solniak, a gdzieś Ty taką nioskę poderwał? |
|
|
|
|
Piotrex
Mina Obiezyswiat
Osiedle: wies
Pomógł: 1 raz Wiek: 96 Dołączył: 08 Mar 2009 Posty: 1447 Skąd: Wieliczka i okolice
|
Wysłany: 30-03-2012, 22:17
|
|
|
pablo napisał/a: | Też z tego względu nie kupuje w Paleo. Ale nie jeździłbym po sprzedawczyniach, bo robota na mięsnym jest chyba najcięższa i po 8h jak jest non stop kolejka można nie wiedzieć jak się nazywasz. |
To nie wina pracownic które i tak sie uwijają ale ......szefa który nie umie zorganizowac pracy albo nie chce wdrożyć więcej maszyn które usprawnia prace dziewczyn. |
|
|
|
|
solniak
Gallus gallus
Pomogła: 2 razy Wiek: 24 Dołączyła: 18 Lip 2007 Posty: 3238 Skąd: z internetu
|
Wysłany: 30-03-2012, 23:10
|
|
|
Cytat: | solniak, a gdzieś Ty taką nioskę poderwał? |
Nic żem nie poderwał - wypiękniałem na wiosnę z resztą przyrody. |
_________________ Tadeusz Kościuszko:"Kościół powinien być oddzielony od państwa, nie wolno mu zajmować się kształceniem młodzieży. Naród powinien być panem własnego losu i jego prawa powinny być nadrzędne wobec kościoła. " |
|
|
|
|
|