Przesunięty przez: master7 30-08-2012, 12:15 |
Policja w Wieliczce cz. I |
Policja w Wieliczce działa: |
Świetnie |
|
11% |
[ 2 ] |
Dobrze |
|
52% |
[ 9 ] |
Raczej źle |
|
11% |
[ 2 ] |
Beznadziejnie |
|
23% |
[ 4 ] |
Trudno powiedzieć |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Głosowań: 17 |
Wszystkich Głosów: 17 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
agga
Mina
Osiedle: Zadory
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 22 Lip 2007 Posty: 1461 Skąd: wieliczka
|
Wysłany: 04-08-2007, 10:54
|
|
|
B.Czyżowska a czy nie myślałaś o dodaniu do minu pokazu psów policyjnych zwiedzania laboratorium medycyny sądowej w krakowie |
_________________ Pozdrawiam |
|
|
|
|
kasia
Solanka
Osiedle: centrum
|
Wysłany: 04-08-2007, 11:47
|
|
|
Ja również byłabym zadowolona z wizyty policjantów w Szkole przy ul.Piłsudskiego !! lub jeżeli jest taka możliwość spotkanie dzieci w KPP Wieliczka. Nie musi być z pokazem psów [choć dzieci by się cieszyły]tylko z prelekcją przygotowaną przez Panów Przewodników/ka dot. bezpieczeństwa i wychowania psów{wiedzę pewnie posiadają ogromną} Jestem pewna iż wiele dzieci w wieku gimnazjalnym [i nie tylko] dowiedziało by się ważnych rzeczy i informacji. |
|
|
|
|
MaX
Gość
|
Wysłany: 04-08-2007, 12:44
|
|
|
A które radiowozy to radiowozy z posterunku WIELICZKA??? Chodzi o numery... |
|
|
|
|
Madafaker
Mina
|
Wysłany: 04-08-2007, 12:54
|
|
|
Zapewne "otrzymasz" pełną odpowiedź...
W każdym razie nic w stylu pokazanym poniżej...
|
_________________ Od 0 do 18 cm w 5.5 sekundy |
|
|
|
|
miki
Zawalisko
Wiek: 48 Dołączył: 24 Cze 2007 Posty: 702 Skąd: gm. Wieliczka
|
Wysłany: 04-08-2007, 13:34
|
|
|
Ale byłby dobry kamuflaż dla naszej firmy |
|
|
|
|
Cop
Sztolnia
|
Wysłany: 04-08-2007, 15:51
|
|
|
Witam
Pokazy , prelekcje , oki , można robić , zastanawiam się tylko czy Kasia nie jest zainteresowana bardziej .....przewodnikami . A tak poważnie , to dzieciaki były już u nas , zwiedzały komende , nie wiem z jakiej szkoły . Jeżdziły radiowozem na sygnałach , uciechy było co nie miara . Prelekcje z szkołach organizuje zespół d/s nieletnich naszej komendy , nie należymy jednak do tego zespołu .
Co do kroniki jest tam sporo zdarzeń , większość spraw jest w trakcie prowadzenia . Mysle , że musimy pomysleć nad wprowadzeniem do kroniki spraw które zakończyły sie zatrzymaniem sprawców i odzyskaniem mienia . Przemyslimy to pewnie z Madą .
A gość - Max który pyta o numery rej pojazdów , to sory , ale po pierwsze to nie żaden posterunek , a po drugie , to więcej powagi , może jeszcze grafik służby i rejony patrolowania umieścić mamy w necie ?
Pozdrawiam |
|
|
|
|
miki
Zawalisko
|
Wysłany: 04-08-2007, 16:35
|
|
|
To mi się podoba- minimum słów maximum treści w wypowiedziach Copa. |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
Osiedle: Lekarka
Pomogła: 3 razy Wiek: 35 Dołączyła: 14 Maj 2007 Posty: 926 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 04-08-2007, 17:36 Patrole na Lekarce :)
|
|
|
Witam!!!!
Chodzi mi o patrole prowadzone przez Policję i straż miejską są one ostatnio dość często i zawsze miedzy 22 a 23 w sumie te patrole mało dają bo już te kochane łobuzy z ul T. Korpala o nich wiedzą :] i w tedy za zwyczaj są pod Herz'em albo w parku na Grttgera i siedzą cicho ale jak tylko patrol zniknie odnowa zaczyna się klniecie rzucanie butelkami i nie wiadomo czym. Park jest nie oświetlony więc nie widać w nim nic jak jest już ciemn.
Czy patrole na lekarce moga być w różnych godzinach i czy mogą te osoby wejśc z latarkami do parku i "przeszukac go"? |
|
|
|
|
jerzy.jan
Bałwan solny
Osiedle: MARDIMEX
Wiek: 74 Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 283 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 04-08-2007, 20:08
|
|
|
Policjanci
Madafaker napisał/a: | to ludzie z dużą dozą poczucia humoru... |
z czym się zgadzam - to Twoje poczucie humoru zaskoczyło mnie!!!
Z "nr rejestracyjnego" miałem niezły ubaw. Tym większy, gdy uzmysłowiłem sobie, że
autorem jest policjant .
Pozdrawiam |
|
|
|
|
jerzy.jan
Bałwan solny
Osiedle: MARDIMEX
Wiek: 74 Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 283 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 04-08-2007, 20:13
|
|
|
Cop napisał/a: | A gość - Max który pyta o numery rej pojazdów , to sory , ale po pierwsze to nie żaden posterunek , a po drugie , to więcej powagi |
Nie miej mu za złe , on wiedzę o waszej pracy czerpie z ...13-go Posterunku. |
|
|
|
|
Tsubasa
Osiedle: Lekarka
Pomógł: 13 razy Wiek: 44 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 3871 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 04-08-2007, 21:48
|
|
|
jerzy.jan napisał/a: | Cop napisał/a: | A gość - Max który pyta o numery rej pojazdów , to sory , ale po pierwsze to nie żaden posterunek , a po drugie , to więcej powagi |
Nie miej mu za złe , on wiedzę o waszej pracy czerpie z ...13-go Posterunku. |
zaloze sie ze czasami tez jest w rzeczywistosci jak na 13 posterunku |
_________________ Czy to prawda, że w Polsce już widać na horyzoncie dobrobyt?
Prawda - horyzont według definicji to wyimaginowana linia, która oddala się w miarę zbliżania
--------------------------------------------------------
www.nano-reef.pl - bo małe jest piękne |
|
|
|
|
kasia
Solanka
Osiedle: centrum
|
Wysłany: 05-08-2007, 06:43
|
|
|
,,Kasia nie jest zainteresowana bardziej .....przewodnikami
Cop również potwierdza policyjne poczucie humoru {wiek już nie ten i trzeba z głowy mundurowych} |
|
|
|
|
aizuk [Usunięty]
|
Wysłany: 05-08-2007, 07:04
|
|
|
Tsubasa napisał/a: | zaloze sie ze czasami tez jest w rzeczywistosci jak na 13 posterunku |
chyba nawet częściej niż czasami , coś mi się zdaje |
|
|
|
|
Gringo
Gość
|
Wysłany: 05-08-2007, 08:08
|
|
|
oseczka napisał/a: | Witam!!!!
Chodzi mi o patrole prowadzone przez Policję i straż miejską są one ostatnio dość często i zawsze miedzy 22 a 23 w sumie te patrole mało dają bo już te kochane łobuzy z ul T. Korpala o nich wiedzą :] i w tedy za zwyczaj są pod Herz'em albo w parku na Grttgera i siedzą cicho ale jak tylko patrol zniknie odnowa zaczyna się klniecie rzucanie butelkami i nie wiadomo czym. Park jest nie oświetlony więc nie widać w nim nic jak jest już ciemn.
Czy patrole na lekarce moga być w różnych godzinach i czy mogą te osoby wejśc z latarkami do parku i "przeszukac go"? |
Moj droga. Z ta prosba musisz udac sie do COP'a MAD'y i MIKI'ego. Bo jesli w godzinach 22- 23 to policjia dalej pracuje i oni mogli by z tym cos zrobic. Natomias Straz miejska pracuje do 22 a pozniej zostaje tylko dyzyrny. Wiec oni moga patrolowac do 22. Ale tez maja mniejsze prawa wiec duzo nie moga zdzialac. A co do takich "łebków" uwazajacych sie za huliganow to mnie bardzo smieszy. To sa zwykli pozerzy. Wystarczyla by jedna dobra nalotka na taka grupe ostara akcjai maja dosc. |
|
|
|
|
miki
Zawalisko
|
Wysłany: 05-08-2007, 08:18
|
|
|
Temat znamy,lecz dodatkowo to sprawdzimy. Powiem tylko, iż nawet gdy podjedziemy i faktycznie osoby te będą sobie siedziały w parku, to bedą cichutko jak tylko będziemy się zbliżać. A nie stać nas na to by pilnować tego parku ;( Niemniej jednak wasza sugestia zostanie przez nas wykorzystana. |
|
|
|
|
|