Przesunięty przez: master7 30-08-2012, 12:15 |
Policja w Wieliczce cz. I |
Policja w Wieliczce działa: |
Świetnie |
|
11% |
[ 2 ] |
Dobrze |
|
52% |
[ 9 ] |
Raczej źle |
|
11% |
[ 2 ] |
Beznadziejnie |
|
23% |
[ 4 ] |
Trudno powiedzieć |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Głosowań: 17 |
Wszystkich Głosów: 17 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
miki
Zawalisko
Wiek: 48 Dołączył: 24 Cze 2007 Posty: 702 Skąd: gm. Wieliczka
|
Wysłany: 01-08-2007, 18:03
|
|
|
Mariusz napisał/a: | ,,Super podejście''{nie bardzo rozumiem aluzji ponieważ zapytałem o atrakcje policyjne } natomiast ja dobrze przeczytałem i wyrażnie zadałem pytanie !!Ale i tak dziękuje za odpowiedż. |
Może i ja też źle zrozumiałem Twoje zapytanie, sorki |
|
|
|
|
master7
Hysinbold
Osiedle: Zdrojowe
Pomógł: 3 razy Wiek: 51 Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 3885 Skąd: Wieliczka
|
|
|
|
|
miki
Zawalisko
|
Wysłany: 03-08-2007, 10:28
|
|
|
Jak mówiliśmy przedstawiamy suche fakty. |
|
|
|
|
Tsubasa
Osiedle: Lekarka
Pomógł: 13 razy Wiek: 44 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 3871 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 03-08-2007, 10:59
|
|
|
mam nadzieje ze kronika rozwinie sie tak ze bedziecie cos dorzucac zeby bylo dramatycznie |
_________________ Czy to prawda, że w Polsce już widać na horyzoncie dobrobyt?
Prawda - horyzont według definicji to wyimaginowana linia, która oddala się w miarę zbliżania
--------------------------------------------------------
www.nano-reef.pl - bo małe jest piękne |
|
|
|
|
master7
Hysinbold
Osiedle: Zdrojowe
Pomógł: 3 razy Wiek: 51 Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 3885 Skąd: Wieliczka
|
|
|
|
|
Tsubasa
|
Wysłany: 03-08-2007, 11:15
|
|
|
fajnie.. widze ze jest co robic.. natomiast widze ze wszystkich wykroczen dokonal jeden i ten sam czlowiek - nieznany sprawca
ale zeby 1,5 tony pszenicy.. ciekawe ile to workow bylo.. nie sadzilem natomiast ze jest tyle wlaman do domkow i mieszkan - dobrze ze mam alarm zalozony...
ps. kiedys to mi co roku kradli radio z auta, do czasu gdy nasza policja (tu uklony) zlapala sprawcow.. przyjechal wtedy pamietam taki wysoki i silny Pan Sledczy (bordowym Polonezem Caro) z zatrzymanym i robi wizje lokalna na moim podworku.. potem przyjechali rodzice zatrzymanego blagajac o podpisanie ugody.. ehhh |
Prawda - horyzont według definicji to wyimaginowana linia, która oddala się w miarę zbliżania
|
|
|
|
agga
Mina
Osiedle: Zadory
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 22 Lip 2007 Posty: 1461 Skąd: wieliczka
|
Wysłany: 03-08-2007, 11:15
|
|
|
miki a szkoda...
nie mordują w naszym mieście nie gwałcą ( krzyczy babcia gwałcą gwałcą przylatuje policja widzi babcia siedzi na kamieniu pytają gdzie babciu gdzie ?? a babcia - a co nie można sobie pomarzyć ). Z miłą chęcią zobaczyła bym takie suche facty naszej Straży miejskiej.
Kiedyś wychodziłam z domq z dzieciakami i widze przy bramce wielkie psisko na smyczy robiące qpe. Z natury jestem spokojną osobą i bardziej zniesmaczył mnie fact że te ów wielkie psisko jest bez kagańca.Więc mówie: Przepraszam panią bardzo prosze przesunąć tego psa bo nie ma kagańca ble ble .. a ja obawiam się o dzieci. A pani mi odpowiada że ja nie będę jej mówić co ona ma robić bo ona... ta pani pracuje w Straży miejskiej. O kurcze pomyślałam i nie wiedziałam czy w tym momencie ( ubrana była po cywilnemu) mam jej pokłony słać. Wiec zaczełam myśleć że może jednak nasza straż miejska lubi spacerować tylko po cywilnemu . Widuje ich owszem w samochodach w różnych dziwnych miejscach np. żywiących sie na dworcu PKP ale tak w mundurze po wieliczce ich nie widać hmm.. może za mało ich. Z miłą chęcią chciała bym właśnie zobaczyć takie facty odnośnie Straży miejskiej bo nie chciała bym o całej straży mieć takie zdanie jak o owej pani.
Co do policji hmmmm...ja mieszkając tutaj 7 lat jestem zadowolona z waszego działania zdarzyło mi sie dzwonić i korzystać z pomocy no i nie powiem z szybkością supermena jechaliście na interwencje za co dziękuje. |
_________________ Pozdrawiam |
|
|
|
|
Madafaker
Mina
|
Wysłany: 03-08-2007, 11:30
|
|
|
Tsubasa napisał/a: | mam nadzieje ze kronika rozwinie sie tak ze bedziecie cos dorzucac |
Tak,napewno tak będzie...już po weekendzie dorzucę kilka "newsów" kryminalnych z sierpnia...plus zakończę lipiec kilkoma danymi statystycznymi obrazującymi bezmiar Naszej pracy... |
_________________ Od 0 do 18 cm w 5.5 sekundy |
|
|
|
|
Madafaker
Mina
|
Wysłany: 03-08-2007, 11:35
|
|
|
Tsubasa napisał/a: | ale zeby 1,5 tony pszenicy.. ciekawe ile to workow bylo |
Ziarno było luzem...na przyczepie... |
|
|
|
|
jerzy.jan
Bałwan solny
Osiedle: MARDIMEX
Wiek: 74 Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 283 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 03-08-2007, 11:51
|
|
|
Gratulacje twórcom kroniki!!! Oczywiście nie tym, których ta kronika opisuje.
Czytając nasuwa się pierwsze spostrzeżenie - klasyfikacja czynów : działalność kieszonkowców, rozboje w różnym wydaniu i włamania. Te suche fakty uzmysławiają mi, że gro tych zdarzeń nie miała by miejsca, gdyby nie lekkomyślność i beztroska.
Może statystyka, o której pisze Mada uwypukli to lepiej.
Szkoda tylko, że w zanadrzu ma również coś dramatycznego. Oby te dramaty omijały mieszkańców naszego powiatu szerokim łukiem. |
|
|
|
|
Madafaker
Mina
|
Wysłany: 03-08-2007, 12:13
|
|
|
jerzy.jan napisał/a: | Szkoda tylko, że w zanadrzu ma również coś dramatycznego. |
Nie...nie...źle odebrałeś moje stwierdzenie...nic takiego nie będzie miało miejsca,tylko ustosunkowałem się do wypowiedzi..."Tsubasa"... |
|
|
|
|
Tsubasa
|
Wysłany: 03-08-2007, 12:34
|
|
|
http://www.dziennik.krako...czka/01/01.html
ej chlopaki przyznawac sie ktory dostal awans
w dzienniku napisali m.in.
cyt. "Wieslaw Sreniawa (zastepca wojta gminy Klaj) Jak powiedziano na konferencji jest szansa na lepsze jutro dla policji. Ja chce zeby ono nastapilo juz dzis.;
Dziekuje Wam za to co robicie - to wojt Gdowa;
oraz najlepsze..
Zawsze mozecie liczyc na pomoc powiatu, zarowno finansowa jak i ta w innych formach - wicestarosta Miroslaw Mrozowski... |
|
|
|
|
miki
Zawalisko
|
Wysłany: 03-08-2007, 13:13
|
|
|
Słyszałem te słowa osobiście, robiły wrażenie, ale za długo żyję, by łykać wszystko jak pelikan. Zresztą podobne słowa padają co rok. Ale przynajmniej ładnie to wygląda w prasie Ale pocieszające że przynajmniej padają. |
|
|
|
|
miki
Zawalisko
|
Wysłany: 03-08-2007, 13:14
|
|
|
Żona ciągnie mnie na zakupy, więc poudzielam się na forum wieczorkiem bardziej konstruktywnie. |
|
|
|
|
Madafaker
Mina
|
Wysłany: 03-08-2007, 17:23
|
|
|
Cały czas szukamy innowacyjnych rozwiązań na płaszczyźnie szeroko rozumianego bezpieczeństwa...być może wkrótce przyjmie się poniższe...jest ono zdecydowanie tańszą alternatywą od klasycznego psa...
|
|
|
|
|
|