Osiedle Przy Parku - pytania zainteresowanych krakusów :) |
Autor |
Wiadomość |
ggocha
Warzelnik
|
Wysłany: 05-10-2007, 09:26
|
|
|
widze ze nie ma chętnych na zakup mieszkań przy parku, a szkoda |
|
|
|
|
dzaga
Bałwan solny
Osiedle: Szymanowskiego
Pomogła: 3 razy Wiek: 39 Dołączyła: 02 Mar 2007 Posty: 233 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 05-10-2007, 15:22
|
|
|
oj uwierz mi na pewno znajdzie się pełno, bo Wieliczka w tym momencie przyciąga ogromne ilości ludzi z miast szukających miejsca dla siebie w raczej zacisznym, ale nie za bardzo oddalonym od cywilizacji mieście. Wieliczka wydaje się spełniać te wymogi idealnie, tak więc jestem pewna, że znajdzie się dużo chętnych na te mieszkania. Podobnie było z nowymi blokami na Szymanowskiego (raptem kilkaset metrów od mieszkań przy parku). Gdy powstawały kilka lat temu, to podobno nie było zbyt dużo chętnych - teraz wszystkie mieszkania zapełnione (nie wiem tego na pewno - to info od znajomej z nowych bloków, bo ja jestem ze starych). Myślę, że nie ma się co martwić, tylko kupować, bo moim zdaniem inwestycja ta będzie udana, no ale wybór należy do Was... W każdym razie zapraszamy ):) |
|
|
|
|
ggocha
Warzelnik
|
Wysłany: 09-10-2007, 10:18
|
|
|
tak, tylko pomyslałam ze bedzie ktos z kim bym mogła porozmawiac na temat tych mieszkań, wymiana poglądów |
|
|
|
|
przyparku
Gość
|
Wysłany: 06-06-2008, 12:42
|
|
|
powstalo forum dla przyszlych mieszkancow osiedla Przy Parku - http://przyparku.com/ |
|
|
|
|
Abrakadabra
Zawalisko
Osiedle: Szymanowskiego
Wiek: 45 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 891 Skąd: Przemyśl / Wieliczka
|
Wysłany: 22-06-2008, 19:15
|
|
|
Tymczasem na budowie:
|
_________________ Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 16 |
|
|