Witajcie
zagladnełem sobie do nowej AutoMapy jako stały jej bywalec i jestm załamany tym jak prowadzi po naszym mieście.
W sobotni wieczór wysłałem conajmniej 3 poprawek do automapy, bo wedle nich można :
- przejechać z rynku a kopernika
- zjechać w dół królowej jadwigi od Piłsudskiego ( nazwanej tam narutowicza !? )
- zgubic poczatek ul.konopnickiej ( brak odcinka slepego od domu nr 1 do liceum )
- szukac torów idacych równolegle do ul.matejki
- znaleźć uliće klemensa !?
- dowiedzieć się ze łączniki pieszy między sienkiewicza a slowackiego ( ten koło biedronki ) to ul . plac skolimowskiego !!!
- tory kolejowe dochodza na parking biedronki !
Itd itp.
Wszystkim jeżdżącym na nawigacje automapy zalecam korzystanie z wersji 4.x gdzie w miare wszystko bylo normalne.
Niestety im wyższa wersja 5.0 tym wieksze błedy i XXX !
Polecam ewelntualne zaglądniecie
Osiedle: Lekarka Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 02 Sie 2007 Posty: 2646 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 14-01-2009, 20:35
Szczerze mówiąc po chwilowym zachwycie gps'em, od roku leży praktycznie nie używany. Jedynie jadąc w inne duże nieznane miasto go zabieram. Poza tym wolę jednak starą dobrą mapę.
Ale to wynika pewnie z tego, że moje trasy z reguły nie przekraczają 100km bez śląska, a ten teren mam dobrze spenetrowany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum