W pogoni za szczesciem |
Autor |
Wiadomość |
Tsubasa
Osiedle: Lekarka
Pomógł: 13 razy Wiek: 44 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 3871 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 04-03-2007, 23:28 W pogoni za szczesciem
|
|
|
No przyznam szczerze ze dawno nie ogladalem tak przejmujacego filmu
dla mnie mistrzowska rola Willa Smitha...
zamiast opisu wrzuce krotki cytat oddajacy moja opinie na temat tego filmu:
"Początkowo ma się wrażenie że będzie to "kino dramatyczno - familijne" takie w stylu filmów klasy "B" puszczanych w środę wieczór na jedynce. Ale dzięki świetnej kreacji Willa Smitha i muzyce, naprawdę przejmujemy się losem bohatera i wręcz modlimy się żeby mu się w końcu udało. Polecam... "
8/10 |
_________________ Czy to prawda, że w Polsce już widać na horyzoncie dobrobyt?
Prawda - horyzont według definicji to wyimaginowana linia, która oddala się w miarę zbliżania
--------------------------------------------------------
www.nano-reef.pl - bo małe jest piękne |
|
|
|
|
KozaX
Warzelnik
|
Wysłany: 19-06-2007, 20:17
|
|
|
Jak dla mnie film za bardzo przesadzony. Jakoś nie chcę mi się wierzyć, aby ktokolwiek miał tyle determinacji, by urzeczywistnić swoje marzenia. Swoją drogą, wycisnąłem z tego filmu dość dziwny morał: Że w życiu liczy się tylko kasa i za nią trzeba ganiać. Ale ogólnie film mogę zaliczyć do tych dramatów z górnej półki, choć do takich filmów jak 'Zielona Mila', 'John Q', bądź 'Radio' dużo mu brakuje. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 18 |
|
|