Wysyp operatorow sieci inet, w technologii FFTH, opinie. |
Autor |
Wiadomość |
cepeen
Komora
Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 197 Skąd: D.E.V.A. Stacja
|
Wysłany: 20-09-2017, 09:06 Wysyp operatorow sieci inet, w technologii FFTH, opinie.
|
|
|
Dzem dobry,
OStatnio pojawiło się na rynku kilka ofert sieci światłowodowej, przynajmniej w mojej okolicy. Czy ktoś ma jakieś infromacje czym one się róznią, jak poszczegółni operatorzy wypadaja. Konkretnie to jest Eternet, Betanet i Awist (w mojej okolicy). Ciekaw jestem jak wyglada ich szkielet, czy blokuja jakies porty domyślnie, jak ze stabilnością itp. Generalnie im wiecej info tym lepiej, bo za jakiś czas będę się rozglądał za nowym dostawcą. |
|
|
|
|
cepeen
Komora
|
Wysłany: 26-09-2017, 11:29
|
|
|
Naprawde nikt nic nie wie, nikt nie uzywa? |
|
|
|
|
cepeen
Komora
|
Wysłany: 26-01-2018, 09:48
|
|
|
Szukam, a raczej czekam na koniec umowy z obecnym operatorem. Zalety światłowodu znam, chodziło mi raczej o porównianie miedzy tymi konkretnymi operatorami, co do jakości "ich" usług, takich jak możliwość konfiguracji, wsparcie itp. Co do cen, to wydaje mi się, że nie jest źle, bo za 59 zł można mieć już całkiem przyzwoite łącze, co i tak jest taniej niż mam teraz. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 17 |
|
|