WSPÓLNE DOJAZDY |
Autor |
Wiadomość |
jedziemyrazem
Kopacz
|
Wysłany: 17-02-2008, 23:51 Wspólne dojazdy
|
|
|
www.JedziemyRazem.pl - Masz wolne miejsce w samochodzie? - Znajdź Pasażera! Szukasz wolnego miejsca? - Znajdź Kierowcę! Razem taniej!!! |
|
|
|
|
Tsubasa
Osiedle: Lekarka
Pomógł: 13 razy Wiek: 44 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 3871 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 18-02-2008, 16:09
|
|
|
czytalem ostatnio o tej akcji, bardzo fajna inicjatywa, ciekaw tylko jestem czy bedzie z niej jakikolwiek odzew.. ostatni pasazer ktorego zabralem okazal sie naciagaczem.. |
_________________ Czy to prawda, że w Polsce już widać na horyzoncie dobrobyt?
Prawda - horyzont według definicji to wyimaginowana linia, która oddala się w miarę zbliżania
--------------------------------------------------------
www.nano-reef.pl - bo małe jest piękne |
|
|
|
|
Czajek
Skrzat
Osiedle: Szymanowskiego
|
Wysłany: 20-02-2008, 20:23
|
|
|
Stron takich jak ta jest mnostwo, generalnie dobra inicjatywa
Jednoczesnie, korzystajac z okazji chcialbym poprosic wszystkich kierowcow ktorzy to czytaja, aby jak tylko moga, zabierali Autostopowiczów.
W ten sposob mozna poznac mnostwo ciekawych ludzi i bardzo ulatwic im zycie.
Sam duzo podrozuje w ten sposob i milo by bylo kiedys, na koncu swiata spotkac kogos z wlasnej okolicy |
|
|
|
|
pablo
Mina
Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 02 Sie 2007 Posty: 2646 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 20-02-2008, 22:49
|
|
|
Sam przejechałem pół Europy stopem lata temu i od zawsze biorę stopowiczów, jednak zauważam, że od paru lat właściwie zjawisko zanika. Jeżdżę trochę po Małopolsce i chyba już z rok nikogo nie podwoziłem. Wydaje mi się, że w momencie od kiedy są busy, ludzie zrezygnowali z podjeżdżania stopem. |
|
|
|
|
Tsubasa
Pomógł: 13 razy Wiek: 44 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 3871 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 20-02-2008, 22:52
|
|
|
nie wiem tez czy nie wynika to z obawy o bezpieczenstwo.. dzisiaj jak wracalem z Chrzanowa od bramek w balicach nawolywali przez CB zeby wziac jakiegos stopowicza do brzeska, ktos go podwiozl do obwodnicy Krakowa, potem wysadzil i chlopek sobie szedl wzdluz obwodnicy.. zal sie go zrobilo ale fakt faktem ze wszyscy sobie tylko przekazywali ze idzie i chce sie do brzeska dostac ale nagle jakby wszyscy zmienili trasy przejazdu na Zakopane... |
_________________ Czy to prawda, że w Polsce już widać na horyzoncie dobrobyt?
Prawda - horyzont według definicji to wyimaginowana linia, która oddala się w miarę zbliżania
--------------------------------------------------------
www.nano-reef.pl - bo małe jest piękne |
|
|
|
|
jamacho
Siuda Baba
Osiedle: Kolonia Górnicza
|
Wysłany: 05-04-2008, 23:31
|
|
|
hehe, jestem tam już zarejestrowany ze trzy tygodnie i jak na razie nikt się nie odezwał. A swoją drogą to jak ma być w Krakowie i okolicach dobrze z ruchem na ulicach jak w tygodniu chyba z 90% aut jadących po ulicach wiezie tylko jedną osobę. No dobrze nie będzie.
Więc wracając do jezdzimy razem - oferuję przejaz do Krakowa na Dębniki w tygodniu wyjazd z Wieliczki (kolonia górnicza) ok. 8.20 powrót z Krakowa 17.20. Mam wolne trzy miejsca.
Ewentualnie jak ktoś ma wolne miejsca i też jeździ w te okolice to mogę się dołączyć. |
_________________ Próżność to zdecydowanie mój ulubiony grzech! |
|
|
|
|
przemo
Żupa solna
Osiedle: 500m od rynku
Pomógł: 17 razy Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 6286 Skąd: 49.991 N, 20.060 E
|
Wysłany: 12-11-2008, 11:47
|
|
|
Cytat ze strony :
Cytat: | Czy jako Kierowca na co dzień spotykasz się z cięgle wzrastającymi cenami paliwa |
Weźcie to poprawcie ludzie. |
|
|
master7
Hysinbold
Osiedle: Zdrojowe
Pomógł: 3 razy Wiek: 51 Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 3885 Skąd: Wieliczka
|
|
|
|
|