2012 |
Autor |
Wiadomość |
Tsubasa
Osiedle: Lekarka
Pomógł: 13 razy Wiek: 44 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 3871 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 13-12-2009, 21:01 2012
|
|
|
zachęcony reklamami o nadchodzącym nieuchronnym końcu świata (jak wygramy euro 2012 ) oglądnąłem ten film i.. muszę Was uspokoić - jak szlag trafi to jak zwykle USA bo największe filmowe kataklizmy dotykają przeważnie ich..
a co do filmu to mizerne, pompatyczne, przeładowane efektami, nudne widowisko które średnio ruszyło by nawet mojego psa gdyby umiał filmy oglądać.. ciekaw jestem opinii osób które go oglądały..
ja mu daję 2/10 |
_________________ Czy to prawda, że w Polsce już widać na horyzoncie dobrobyt?
Prawda - horyzont według definicji to wyimaginowana linia, która oddala się w miarę zbliżania
--------------------------------------------------------
www.nano-reef.pl - bo małe jest piękne |
|
|
|
|
raphalsky
Mina
|
Wysłany: 16-12-2009, 11:02
|
|
|
a jak go oceniasz w porównaniu do "Pojutrze"? |
_________________ Przy okazji uprzejmie informuję, że wbrew temu co twierdzą użytkownicy przemo, nacomito i kszpakik nie jestem Burmistrzem Wieliczki.
Pozdrawiam,
raphalsky |
|
|
|
|
Tsubasa
Osiedle: Lekarka
Pomógł: 13 razy Wiek: 44 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 3871 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 16-12-2009, 15:38
|
|
|
pojutrze był świetny, miał oryginalny pomysł i był rewelacyjnie nakręcony.. 2012 to brak fabuły i przeładowanie efektami.. 5:0 na korzyść pojutrze.. |
_________________ Czy to prawda, że w Polsce już widać na horyzoncie dobrobyt?
Prawda - horyzont według definicji to wyimaginowana linia, która oddala się w miarę zbliżania
--------------------------------------------------------
www.nano-reef.pl - bo małe jest piękne |
|
|
|
|
raphalsky
Mina
|
Wysłany: 16-12-2009, 16:04
|
|
|
A to mnie zasmuciłeś |
_________________ Przy okazji uprzejmie informuję, że wbrew temu co twierdzą użytkownicy przemo, nacomito i kszpakik nie jestem Burmistrzem Wieliczki.
Pozdrawiam,
raphalsky |
|
|
|
|
cepeen
Komora
Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 197 Skąd: D.E.V.A. Stacja
|
Wysłany: 17-12-2009, 09:48
|
|
|
Mnie już pojutrze trochę zniechęciło, a to 2012 to po obejrzeniu trailera omijam długim łukiem. |
|
|
|
|
nietopesh
Nadszybie
Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Lut 2008 Posty: 3098 Skąd: Pawlikowice
|
Wysłany: 18-12-2009, 20:52
|
|
|
Ja to za każdym razem jak widzę reklamę w TV na końcu dopowiadam sobie ..... bo u nas będzie EURO |
_________________ www.pawlikowice.info - Lokalny portal informacyjny |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 17 |
|
|