Osiedle: Lekarka Pomógł: 13 razy Wiek: 44 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 3871 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 14-02-2011, 21:55
popatrz czy tam paliwo faktycznie takie drogie...
_________________ Czy to prawda, że w Polsce już widać na horyzoncie dobrobyt?
Prawda - horyzont według definicji to wyimaginowana linia, która oddala się w miarę zbliżania
--------------------------------------------------------
www.nano-reef.pl - bo małe jest piękne
Pomogła: 2 razy Wiek: 25 Dołączyła: 18 Lip 2007 Posty: 3238 Skąd: z internetu
Wysłany: 14-02-2011, 23:05
A pytałeś sie czy można by tam ustawić krzyż upamiętniający Smoleńsk?
_________________ Tadeusz Kościuszko:"Kościół powinien być oddzielony od państwa, nie wolno mu zajmować się kształceniem młodzieży. Naród powinien być panem własnego losu i jego prawa powinny być nadrzędne wobec kościoła. "
Osiedle: Waldorf&Statler Pomógł: 2 razy Wiek: 111 Dołączył: 26 Mar 2008 Posty: 1911 Skąd: Muppet Show
Wysłany: 15-02-2011, 19:48
Tsubasa napisał/a:
popatrz czy tam paliwo faktycznie takie drogie...
Sprawdziłem -faktycznie. Najpierw myślałem, że to za galon, ale gosć w hotelu mnie uświadomił, że nie - to za litr. W przeliczeniu - 7 zł za Diesla i 8 za bezołowiową. To chyba dlatego nie ma tu korków.....
A jak jakiś czas temu byłem w Izraelu - to tam tez narzekali, ale kosztowało tylko 6,50.
O ile Izrael mogę zreozumieć, bo muszą wszystko na tankowcach przywieźć (Araby im nie chcą sprzedawać) - to Turcy mają chyba nawet swoje złoża?
_________________ Why do we always come here
I guess we'll never know
It's like a kind of torture
To have to watch this show
Osiedle: Lekarka Pomógł: 13 razy Wiek: 44 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 3871 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 15-02-2011, 19:49
no właśnie mnie to ciekawi.. czy to jakiś nowy sposób na walkę ze smogiem?
_________________ Czy to prawda, że w Polsce już widać na horyzoncie dobrobyt?
Prawda - horyzont według definicji to wyimaginowana linia, która oddala się w miarę zbliżania
--------------------------------------------------------
www.nano-reef.pl - bo małe jest piękne
Wysłany: 17-02-2011, 23:09
W temacie rocka progresywnego, to ci panowie robią całkiem fajną robotę:
_________________ Tadeusz Kościuszko:"Kościół powinien być oddzielony od państwa, nie wolno mu zajmować się kształceniem młodzieży. Naród powinien być panem własnego losu i jego prawa powinny być nadrzędne wobec kościoła. "
Wysłany: 17-02-2011, 23:17
W temacie Pink Floyd, z bardzo niedocenionego albumu, mi to solo saksofonu dawało ciary plus zmiany tempa sygnalizowane mocnymi walnięciami w bęben, floating down, through the clouds:
Wysłany: 17-02-2011, 23:22
A przy tym utworze problemy maleją, szczególnie jak ma się pod reką coś by być high:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum