Wysłany: 08-09-2007, 19:42 Kto jest zarządcą drogi - ul. Jedynaka ?
Czy ktoś się orientuje do kogo należy ul. Jedynaka ? Do powiatu czy gminy ?
Na początku roku zrobili piękny remont asfaltu na odcinku od skrzyżowania z Kościuszki do skrzyżowania z Nowym Światem. Wszystko elegancko tylko panowie zapomnieli o kanalizacji deszczowej. Wcześniej nie było problemu bo woda stała w licznych dziurach i samochody ją rozpryskiwały na wszystkie strony. Natomiast teraz płynie ładny strumień i spływa po skarpie do tej rzeczki obok drogi. Na zdjęciach tego nie widać dokładnie. Gorzej to wygląda "na żywo". Skarpa rozmywa się bardzo szybko. Jeszcze ok. 1m i zacznie zapadać się droga.
To jest dokładnie na przeciw fabryki worków. Może admini w imieniu forum zgłosili by sprawę póki nie jast za późno W tej chwili jeszcze to można w miarę tanio naprawić, natomiast jak się zacznie droga walić to koszty wzrosna lawinowo.
_________________ Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP
asci Gość
Wysłany: 11-09-2007, 21:07
Mnie się wydaje że ona jest powiatowa, ale pewności nie mam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum