Przesunięty przez: master7 12-01-2011, 12:47 |
Fryzjer w Wieliczce |
Autor |
Wiadomość |
BRUNETKA
Kopacz

|
Wysłany: 17-07-2012, 08:20
|
|
|
skoda że 4 tygodnie wcześniej zapłaciłem 19
to byłes sie tam scinac czy nie? |
_________________ BRUNETKA |
|
|
|
 |
BRUNETKA
Kopacz

|
Wysłany: 17-07-2012, 08:24
|
|
|
Aleksander napisał/a: | Mam spory sentyment do brunetek, ale proszę abyś nie nazywała mnie kłamcą ! Czy z mojego postu wynika że skorzystałem z strzyżenia u Kingi Stoch raczej nie ! Czy z mojego postu wynika że skorzystałem z strzyżenia u Kingi Stoch raczej nie ! Ja akurat miałem pecha i trafiłem nawet że nie tyle jej nie było ale nikogo nie było, pecha dlatego że był kolega i polecał więc chciałem przekonać się na własnej głowie. |
WIESZ ZASTANÓW SIE CZY BYŁES W salonie KIngi Stoch czy nie bo piszesze ze płaciłes tzw 19 zł 4 tygodnie wczesniej a tu piszesz żę Czy z mojego postu wynika że skorzystałem z strzyżenia u Kingi Stoch raczej nie !
WIEC JAK TO NAPRAWDE JEST???? |
|
|
|
 |
BRUNETKA
Kopacz

|
Wysłany: 17-07-2012, 08:26
|
|
|
Aleksander napisał/a:
Mam spory sentyment do brunetek, ale proszę abyś nie nazywała mnie kłamcą ! Czy z mojego postu wynika że skorzystałem z strzyżenia u Kingi Stoch raczej nie ! Czy z mojego postu wynika że skorzystałem z strzyżenia u Kingi Stoch raczej nie ! Ja akurat miałem pecha i trafiłem nawet że nie tyle jej nie było ale nikogo nie było, pecha dlatego że był kolega i polecał więc chciałem przekonać się na własnej głowie.
WIESZ ZASTANÓW SIE CZY BYŁES W salonie KIngi Stoch czy nie bo piszesze ze płaciłes tzw 19 zł 4 tygodnie wczesniej a tu piszesz żę Czy z mojego postu wynika że skorzystałem z strzyżenia u Kingi Stoch raczej nie !
WIEC JAK TO NAPRAWDE JEST????
TWOJE ZACHOWANIE JEST
ŻENUACE!!!
|
|
 |
BRUNETKA
Kopacz

|
Wysłany: 17-07-2012, 08:37
|
|
|
Aleksander napisał/a: | Mam spory sentyment do brunetek, ale proszę abyś nie nazywała mnie kłamcą ! Czy z mojego postu wynika że skorzystałem z strzyżenia u Kingi Stoch raczej nie ! Ja akurat miałem pecha i trafiłem nawet że nie tyle jej nie było ale nikogo nie było, pecha dlatego że był kolega i polecał więc chciałem przekonać się na własnej głowie. |
WIEC CHCIAŁES SIE PRZEKONAC ?I CO ? PRZEKONAŁES SIE CZY NIE? BO PISZESZ ZE TAK I PPÓZNIEJ NIE. HEHEHEHEHEEH ZDECYDUJ SIE HEHEHEHEHE. |
|
|
|
 |
BRUNETKA
Kopacz

|
Wysłany: 17-07-2012, 08:40
|
|
|
Chciałes sie przekonac na własnej głowie? hahahahahaha
Bo ci kolega polecił? hahahhahaha a 4 tygodnie wczesniej zapłaciłes 19 zł?
hahahahahahaha
ZASTANÓW SIE CZŁOWIEKU CO PISZESZ!!!
MYŚLE ŻE KAŻDY TO POTWIERDZI??? |
|
|
|
 |
Aleksander
Bałwan solny

|
Wysłany: 17-07-2012, 11:07
|
|
|
Aleksander napisał/a: | Salon Kingi Stoch, czynny do 18 zamknięte drzwi już o 17.15 odwiedziłem więc Katalunę dokładne strzyżenie z myciem 17zł, skoda że 4 tygodnie wcześniej zapłaciłem 19 |
proszę przeczytaj mój post masz go powyżej |
|
|
|
 |
BRUNETKA
Kopacz

|
Wysłany: 17-07-2012, 12:59
|
|
|
BRUNETKA napisał/a: | Aleksander napisał/a: | Mam spory sentyment do brunetek, ale proszę abyś nie nazywała mnie kłamcą ! Czy z mojego postu wynika że skorzystałem z strzyżenia u Kingi Stoch raczej nie ! Ja akurat miałem pecha i trafiłem nawet że nie tyle jej nie było ale nikogo nie było, pecha dlatego że był kolega i polecał więc chciałem przekonać się na własnej głowie. |
WIEC CHCIAŁES SIE PRZEKONAC ?I CO ? PRZEKONAŁES SIE CZY NIE? BO PISZESZ ZE TAK I PPÓZNIEJ NIE. HEHEHEHEHEEH ZDECYDUJ SIE HEHEHEHEHE. |
|
|
|
|
 |
sprox
Mina

|
Wysłany: 17-07-2012, 13:30
|
|
|
Temat sklepow i uslug w malych miastach i srodowiskach dosc sliski jest.
Bo jak chwala, to dlaczego chwala...? Musi krytoreklama.
Jak krytykuja, to dlaczego krytykuja? Pewnie konkurencja kąsa
A poziom ceny to juz istne lodowisko. Kazdy jest godny krytyki; jak wysoki, to zdziercy, a jak niski, to pewnie jakosc gó.wniana |
_________________ Unión Europea nos trae por la calle de amargura.
European Union brings us down the street of bitterness. |
|
|
|
 |
Aleksander
Bałwan solny

|
Wysłany: 17-07-2012, 16:49
|
|
|
Cytat: | BRUNETKA napisał/a:
Aleksander napisał/a:
Mam spory sentyment do brunetek, ale proszę abyś nie nazywała mnie kłamcą ! Czy z mojego postu wynika że skorzystałem z strzyżenia u Kingi Stoch raczej nie ! Ja akurat miałem pecha i trafiłem nawet że nie tyle jej nie było ale nikogo nie było, pecha dlatego że był kolega i polecał więc chciałem przekonać się na własnej głowie.
WIEC CHCIAŁES SIE PRZEKONAC ?I CO ? PRZEKONAŁES SIE CZY NIE? BO PISZESZ ZE TAK I PPÓZNIEJ NIE. HEHEHEHEHEEH ZDECYDUJ SIE HEHEHEHEHE.
nie jesteś '' blondynkom '' wybacz przytyk |
|
|
|
 |
dawidsurowka
Sztolnia

Osiedle: Lekarka
|
Wysłany: 17-07-2012, 18:11
|
|
|
mam wrażenie jakby Brunetka chciała ośmieszyć Aleksandra, ale jej chyba nie wyszło
czy Brunetka nie jest blondi? chyba się nie dowiemy |
_________________ DAWID |
|
|
|
 |
Artur3
Groty kryształowe

|
Wysłany: 17-07-2012, 20:34
|
|
|
Przychodzi Blondynka do fryzjera ma tylko trzy włosy na głowie .
-Co mam pani zrobić z tymi trzema włosami? - pyta fryzjerka.
-Proszę zrboić mi warkocz.
-Dobrze postaram sie.
Niestety fryzjerka niechcący oberwała jeden włos i powiedziała do klientce na co ta odpowiedziała:
-To prosze mi zrobić koka!
-Postaram sie - powtórzyła fryzjerka ale i tym razem oberwała jeden włos.
Zdenerwowana blonynka wychodzi z salonu fryzjerskiego i na pożegnanie oznajmia fryzjerce:
-Przez panią musze iść na wesele siostry w rozpuszczonych włosach!!
|
_________________ Artek |
|
|
|
 |
Sid
Kierat konny

|
Wysłany: 17-07-2012, 21:02
|
|
|
Wydaje mi się, że najlepszym podsumowaniem dywagacji między brunetką a aleksandrem będzie ten krótki dowcip:
Fryzjerka pyta klienta:
- Pan już chyba u nas był ?
- Nie, ucho proszę Pani straciłem na wojnie ! |
|
|
|
 |
Piotrex
Mina Obiezyswiat

Osiedle: wies
Pomógł: 1 raz Wiek: 97 Dołączył: 08 Mar 2009 Posty: 1447 Skąd: Wieliczka i okolice
|
Wysłany: 18-07-2012, 00:43
|
|
|
wiesiek napisał/a: | Cena świetna a męskie cięcie to absolutnie żadna filozofia. Czy to ten zakład fryzjerski koło zoologicznego ? |
Hej,
Wiesz to jest praktycznie naprzeciwko MOPS-U na Sienkiwewicza.
Zaraz jak się wjeżdza do tej lecznicy dla zwierząt koło biedronki, na pewno kojarzysz
Właśnie żadna filozofia bo już nie noszę 70cm włosów więc maszynka i 15 minut a jednak różnica w cenie jest nawet 5-6zł |
|
|
|
 |
ArturSosin
Nadszybie

|
Wysłany: 22-07-2012, 20:27
|
|
|
Ktos uciszy trola? |
|
|
|
 |
michal85
Żupnik

Osiedle: Boża Wola
|
Wysłany: 18-09-2012, 14:49
|
|
|
Będąc dzisiaj w najstarszym warzywniaku w Wieliczce ( Wrześniak ) usłyszałem rozmowę dwóch dziewczyn mówiących w superlatywach o Zakładzie Fryzjerskim w Różowej Kamienicy na poddaszu. Miałem 30 minut do dentysty więc zdecydowałem o strzyżeniu głowy. W zakładzie panuje nieporządek, ale leci muzyczka i jest fajny nastrój. Stałem chyba 2 minutki zanim ktoś się mną zainteresował, Pani mnie poinformowała że za 5 min zwolni się stanowisko i mogę siadać. Czekam 5 minut nic, następne 5 minut nic, przebieram nogami spoglądam na godzinę podchodzę i pytam czy długo mam jeszcze czekać bo mam wizytę u dentysty odpowiedź jaką dostałem zamurowała mnie jeszcze 15 minut. Więc bez słowa wychodzę z mej pierwszej i ostatniej wizyty jak się okazało w Salonie Fryzjerskim Kamili Surówki. |
|
|
|
 |
|