Dni Wieliczki |
Autor |
Wiadomość |
Ciotka Agi
Gwarek
|
Wysłany: 08-08-2007, 16:58
|
|
|
Cytat: | Jak chcesz gadac o marketingu - a cały czas dążysz w tym kierunku zapraszma na spotkanie forumowiczów, mzemy podyskutować |
Przepraszam, ale w ostatnim poscie nie podziekowałam za zaproszenie - bardzo mało miałam czasu na odpowiedź.
Bardzo więc dziekuje, ale na razie pozostanę wirtualnym bytem. Natomiast chetnie podyskutuję, jak ktoś bedzie chetny.
Cytat: | Ale ja nie widze sensu robienia czegość takiego bo to będzie bardzo bardzo bardzo sztuczne. |
Znowu sie przyczepię. Jak coś ma wygladać naturalnie, to musi być w to włożone wiele potu. Inaczej jest to przykład naturszczika /jakiego mnie Panie Boże stworzyłeś takiego mnie masz/. Brr
Cytat: | Pozatem niewiele kulinarnych przysmaków ( jako przykład biorąc ) ma swoje korzenie w wieliczce ( niestety ). |
Jak czegos nie ma to ja nie mówię, ze nie ma tylko zabieram sie do roboty i robię. Co trudnego w zrobieniu czegoś, co jest potrzebne? Też i korzeni?
Cytat: | Pozatem popatrz na okolice jak to wygląda też nie ma czegoś takiego, a byłem i na dniach niepołomic i bochni i wielu innych. |
Po ponownym przeczytaniu tego zdania jestem pewna, że mnie wypuszczasz, czyż nie?
Cytat: | Pozatem dni wieliczki są związane bardziej z mastem z niż z kołami gospodyń wiejskich a to akurat na minus bo powinno sie promować choćby gmine. |
No tu też nawiązujesz do mojego przykładu. Zastąpić można te baby przez "towarzystwo cyklistów" albo "Koło Miłośników Burmistrza"
Też pozdrawiam |
|
|
|
|
Ciotka Agi
Gwarek
|
Wysłany: 08-08-2007, 17:13
|
|
|
przemo napisał/a: |
Cytat: | Dolacze sie do dyskusji i pomoge w organizacji przyszlorocznych dni kingi |
To już będzie nas dwoje. Ktoś jeszcze dołaczy?
Zapraszam przemo na priva.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
Osiedle: Lekarka
Pomogła: 3 razy Wiek: 35 Dołączyła: 14 Maj 2007 Posty: 926 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 08-08-2007, 18:40
|
|
|
jerzy.jan, to kijowo ;/ zdecydowanie wole REDSA albo tyskie w końcu tyle imprez sponsoruje tak samo żywiec a tam harnaś niedobry |
|
|
|
|
miki
Zawalisko
Wiek: 48 Dołączył: 24 Cze 2007 Posty: 702 Skąd: gm. Wieliczka
|
Wysłany: 08-08-2007, 19:00
|
|
|
Dopiero dowodzik odebrany, a już znawca piwka- no no |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
|
Wysłany: 08-08-2007, 19:19
|
|
|
miki, nie dopiero za 4 dni będzie 2 miechy :D:D a może nie przyznasz mi racji że HARNAŚ jest ochydny?:P zwłaszcza że na dniach kingi dolewają do niego masę wody ;/ |
|
|
|
|
Madafaker
Mina
|
Wysłany: 08-08-2007, 19:24
|
|
|
Dosyć śmiało rzucona teza...zapewne nie mająca nic wspólnego z rzeczywistością...koncern Carlsberg nie byłby zadowolony... |
_________________ Od 0 do 18 cm w 5.5 sekundy |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
|
Wysłany: 08-08-2007, 19:26
|
|
|
Madafaker napisał/a: | Dosyć śmiało rzucona teza...zapewne nie mająca nic wspólnego z rzeczywistością...koncern Carlsberg nie byłby zadowolony... |
a co znowu ma Carlsberg do tego??:P |
|
|
|
|
Tsubasa
Pomógł: 13 razy Wiek: 44 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 3871 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 08-08-2007, 19:27
|
|
|
czyli mada sugerujesz iz harnas wszedzie jest taki ohydny??
a co do dolewania wody to akurat norma.. mam kumpla ktory zdobyl pozwolenie na sprzedaz piwa na imprezach masowych (a nie jest to latwe), wiec co nieco slysze czasami od niego..
a carlsberg zapewne zarzadza marka Harnas.. podobnie jak Okocim.. |
_________________ Czy to prawda, że w Polsce już widać na horyzoncie dobrobyt?
Prawda - horyzont według definicji to wyimaginowana linia, która oddala się w miarę zbliżania
--------------------------------------------------------
www.nano-reef.pl - bo małe jest piękne |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
|
Wysłany: 08-08-2007, 19:30
|
|
|
dlaczego Wieliczka nie może być taka jak Dobczyce i mieć TYSKIE za sponsora tylko HARNASIA od 3 lat Dobrze ze w tym roku nie było pseudo Janosika bo już normalnie niekiedy chciałam go zabić w zeszłym roku z tą jego gadaniną ;/ |
|
|
|
|
Madafaker
Mina
|
Wysłany: 08-08-2007, 19:31
|
|
|
No proszę...młoda damo...oprócz smaku piwa,jest jeszcze zagadnienie ekonomiczne i światowe koncerny kontrolujące ten rynek...
Cytat: | Grupa piwowarska skupiająca browary: Okocim Brzesko, Bosman Szczecin, Piast Wrocław i Kasztelan Sierpc. Produkuje piwa marki: Carlsberg, Okocim, Harnaś, ...
|
|
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
|
Wysłany: 08-08-2007, 19:32
|
|
|
to ja już wole Warkę z Warki pod Warszawą |
_________________ Nadeszło w pore lato powiedz mi co Ty na to? Słoneczko ładnie tańczy ma kolor pomarańczy przy Tobie zaraz płone Twe ciało opalone całuje kiedy tańczy bo smak ma pomarańczy.... |
|
|
|
|
Madafaker
Mina
|
Wysłany: 08-08-2007, 19:41
|
|
|
Czyli produkt Grupy Żywiec S.A będącej częścią koncernu Heineken... |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
|
Wysłany: 08-08-2007, 19:42
|
|
|
Nie wiem nie znam się na tym |
_________________ Nadeszło w pore lato powiedz mi co Ty na to? Słoneczko ładnie tańczy ma kolor pomarańczy przy Tobie zaraz płone Twe ciało opalone całuje kiedy tańczy bo smak ma pomarańczy.... |
|
|
|
|
Madafaker
Mina
|
Wysłany: 08-08-2007, 19:43
|
|
|
No nie ma takiej potrzeby...dla Nas konsumentów liczy się produkt finalny...czyli płyn w przełyku... |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
|
Wysłany: 08-08-2007, 19:44
|
|
|
a j i tak wole pepsi czy tymbarka |
|
|
|
|
|