Wycofana szczepionka na pneumokoki Prevenar była u nas. |
Autor |
Wiadomość |
Kesi
Sztygar
|
Wysłany: 16-08-2012, 15:19 Wycofana szczepionka na pneumokoki Prevenar była u nas.
|
|
|
Niestety moja córka dostała wycofaną szczepionkę.
Na szczęście nic się jej nie dzieje (odpukać w niemalowane) poza tym, że mam gulkę wyczuwalną w mięśniu, szczepionka się nie rozeszła.
Już drugi raz do nas trafiły wadliwe szczepionki, 1 raz w marcu tego roku i teraz.
Potem się dziwią, że nikt dzieci szczepić nie chce
O wycofaniu dowiedziałam się przypadkiem bo tydzień po fakcie, byłyśmy się zaszczepić na WZW.
O takich sytuacjach od razu przychodnie powinny informować rodziców. Jakby się coś dziecku stało nie wiedziałby nawet lekarz z pogotowia co się dzieje. |
|
|
|
|
markoantonio
Kierat konny markoantonio
|
Wysłany: 16-08-2012, 20:04
|
|
|
Gdzie kupiłaś taką szczepionkę? kiedy wycofali? Więcej informacji prosze. |
_________________ markoantonio |
|
|
|
|
Kesi
Sztygar
|
Wysłany: 17-08-2012, 09:43
|
|
|
Szczepionka trafiła do Wieliczki, dostępna zapewne była wszędzie.
Dokładane info o nr, serii jest tutaj http://www.wzk.opole.uw.g...-215-2-810.html Taką samą wiadomość rozesłali po wszystkich województwach.
Jak ktoś teraz szczepi niech patrzy co kupuje, bo może się gdzieś jeszcze trafić. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 17 |
|
|