asfaltowanie ul. Św. Barbary |
Autor |
Wiadomość |
Sid
Kierat konny
|
Wysłany: 05-05-2008, 08:01
|
|
|
Oficjalnie remont Św.Barbary jeszcze się nie zakończył, ale słupy oświetleniowe stoją już kilka miesięcy i z logicznego punktu widzenia mogłyby świecić, no ale logika a rzeczywistość to są dwie różne rzeczy. Znając życie, miasto nie może się dogadać z zakładem energetycznym ... |
|
|
|
|
Solnik
Gość
|
Wysłany: 05-05-2008, 10:02
|
|
|
Czoobek napisał/a: | Jakis czas temu postawili "lezacych policjantów" jednak w ilosci dokladnie sprzed asfaltowania. Czy Waszym zdaniem 2 sztuki na 900 metrowym odcinku, gladkiej jak pupa niemowlaka drogi, to nie za malo? Od 2 progu do szeregowek przy kostce brukowej mozna wykrecic spokojnie 80 km/h... |
Czoobek widać, że jeździsz samochodem, a nie spacerujesz po ulicy:) są zaznaczone następne 2 progi do zainstalowania ale jak się jeździ... 80 km/h to ciężko dostrzec:) |
|
|
|
|
Czoobek
Skarbnik
Osiedle: Biedne :)
|
Wysłany: 06-05-2008, 07:54
|
|
|
Nigdzie nie napisalem ze to "80 km/h" to moje dzielo
Hmm.. jak sadzisz gdzie mozna sie dowiedziec kiedy zostana wlaczone latarnie? Energetyka? Urzad Miasta? |
_________________ Pzdr,
Czoobek
|
|
|
|
|
Solnik
Gość
|
Wysłany: 07-05-2008, 08:13
|
|
|
nie mam pojęcia:) ciekawe czy był już odbiór ulicy? może Wydział Gospodarki p. T. Kuchnia - nadzór nad remontami dróg. |
|
|
|
|
Sid
Kierat konny
|
Wysłany: 11-05-2008, 01:29
|
|
|
I stała się jasność, na Barbary nareszcie zaświeciły lampy uliczne ... a już myślałem, że to tylko dekoracja ... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 17 |
|
|