Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: master7
16-11-2010, 17:01
Wielickie lokale - recenzje, opinie
Autor Wiadomość
atam 
Mina


Pomogła: 3 razy
Dołączyła: 03 Lis 2008
Posty: 1020
Skąd: Wieliczka
Wysłany: 14-03-2016, 19:33   

ale w którym miejscu?
 
     
Maykel 
Kopacz


Dołączył: 25 Kwi 2011
Posty: 8
Wysłany: 14-03-2016, 21:07   

Chyba w tej nowej kamienicy koło magistratu.
 
     
MP3-ka
Gwarek


Dołączył: 28 Lut 2012
Posty: 16
Wysłany: 07-06-2016, 16:03   lokale na sprzedaż..

Na chwilę obecną znalazłam trzy lokale na sprzedaż - Zajadalnia (na przeciw placu targowego), Smaki Azji (niedaleko kebabu u Daniela), Rondo (pawilony na Piłsudskiego).
Z czego to może wynikać? mamy tu tyle turystów, lokale opinie też raczej mają dobrą - więc kwestia jedzenia odpada..

Co myślicie?
 
     
snejk04 
Bałwan solny
<<---->>



Osiedle: W.Pola/Kraków, os.Widok
Dołączył: 15 Kwi 2007
Posty: 241
Wysłany: 07-06-2016, 22:52   

MP3-ka napisał/a:
mamy tu tyle turystów

:D
:D
Mam propozycję - poświęć jeden dzień - idź w okolice kopalni, rozejrzyj się, ilu tych turystów ma szansę trafić do budy z żarciem gdzieś na Piłsudskiego, Limanowskiego czy nawet Mickiewicza :D
Przyczyny niepowodzeń miejsc, o których piszesz, są dość oczywiste, jeśli ich nie widzisz, to odpuść sobie wejście w ten biznes, oszczędzisz sobie nerwów i pieniędzy.
_________________
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
 
     
MP3-ka
Gwarek


Dołączył: 28 Lut 2012
Posty: 16
Wysłany: 08-06-2016, 06:26   

Pilsudskiego owszem, daleko od centrum. Ale zajadalnia - moze więcej reklam i bylo by ok?? Po drugie jedzenie polskie, kebaby, burgery i pizze sa wszędzie.. Brakuje czegos innego..
 
     
MP3-ka
Gwarek


Dołączył: 28 Lut 2012
Posty: 16
Wysłany: 23-08-2017, 08:33   

Jednak coś się znam na kuchni i na wielickich realiach. Udalo mi sie nawiązać współpracę i rozkrecilam Zajadalnie. Niedlugo dojdą makarony. Zapraszam na Facebooka i osobiście do rest 😊
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template modified by Mich@ł
Strona wygenerowana w 0,18 sekundy. Zapytań do SQL: 14