Przesunięty przez: master7 16-11-2010, 11:45 |
Kebab w mieście |
Autor |
Wiadomość |
Tsubasa
Osiedle: Lekarka
Pomógł: 13 razy Wiek: 44 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 3871 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 21-08-2007, 19:25
|
|
|
a ja zeby nie zaczynac nowego tematu napisze ze dzis bylem na kebabie w tzw. Kebab Square.. i nie smakuje mi ten kebab, jakies takie suche to miecho tam wrzucaja.. zatyczek do kubkow nie ma, a jak sie prosi o drugi kubek pusty to panie burcza: "NIE" |
_________________ Czy to prawda, że w Polsce już widać na horyzoncie dobrobyt?
Prawda - horyzont według definicji to wyimaginowana linia, która oddala się w miarę zbliżania
--------------------------------------------------------
www.nano-reef.pl - bo małe jest piękne |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
Pomogła: 3 razy Wiek: 35 Dołączyła: 14 Maj 2007 Posty: 926 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 21-08-2007, 19:31
|
|
|
Tsubasa, ja tam uwielbiam "Kebab u Daniela" zazwyczaj jak młody chłopaczek jest i daje tak zajefajnie dużo mięsa |
_________________ Nadeszło w pore lato powiedz mi co Ty na to? Słoneczko ładnie tańczy ma kolor pomarańczy przy Tobie zaraz płone Twe ciało opalone całuje kiedy tańczy bo smak ma pomarańczy.... |
|
|
|
|
Tsubasa
|
Wysłany: 21-08-2007, 19:36
|
|
|
co nie zmienia faktu ze to mieso jest dla mnie niesmaczne.. pojutrze poprobuje cos innego.. ale ilekroc jem kebab w krakowie od jakiegos turka to mieso jest soczyste i smakuje jak mieso a nie jak guma do zucia |
Prawda - horyzont według definicji to wyimaginowana linia, która oddala się w miarę zbliżania
|
|
|
|
almayer
Kierat konny
Osiedle: Szymanowskiego
|
Wysłany: 21-08-2007, 20:58
|
|
|
Tsubasa napisał/a: | pojutrze poprobuje cos innego. | jak już trafisz na super kebab w Wieliczce to daj znać, chętnie spróbuję czegoś smacznego, bez wyprawy do Krakowa |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
|
Wysłany: 21-08-2007, 20:59
|
|
|
almayer, mówie Ci że przy stacji PKP jest najlepszy |
_________________ Nadeszło w pore lato powiedz mi co Ty na to? Słoneczko ładnie tańczy ma kolor pomarańczy przy Tobie zaraz płone Twe ciało opalone całuje kiedy tańczy bo smak ma pomarańczy.... |
|
|
|
|
almayer
Kierat konny
Osiedle: Szymanowskiego
|
Wysłany: 21-08-2007, 21:01
|
|
|
oseczka napisał/a: | almayer, mówie Ci że przy stacji PKP jest najlepszy | delikatnie mowiąc nie podzielam Twojego entuzjazmu.
Mi podobnie jak Tsubasie nie smakuje ten kebab, a jak kiedyś zamówiłem zapiekankę to była niedopieczona i gumiasta. |
|
|
|
|
Tsubasa
|
Wysłany: 21-08-2007, 21:01
|
|
|
almayer napisał/a: | Tsubasa napisał/a: | pojutrze poprobuje cos innego. | jak już trafisz na super kebab w Wieliczce to daj znać, chętnie spróbuję czegoś smacznego, bez wyprawy do Krakowa |
no ba
jak cos trafie.. bo z kebabow to kojarze jeszcze jeden na przeciw chinczyka kolo przystanku busow.. |
|
|
|
|
wiktor_vektor
Kopacz
|
Wysłany: 30-08-2007, 13:43
|
|
|
Kebab to KIEDYS byl OK...teraz nie dosc ze cena z kosmosu (8 PLN'ow) to jeszcze bulka o 30% mniejsza.
Po prostu mega przegiecie. No ale tak to jest ze jak sie ma duzo to sie chce jeszcze wiecej. Zaloga w budzie tez czasem potrafi sie popisac zachowaniem... |
|
|
|
|
sylwia.wk
Bałwan solny
Wiek: 41 Dołączyła: 01 Mar 2007 Posty: 223 Skąd: wieliczka
|
Wysłany: 30-08-2007, 13:48
|
|
|
Najlepszy i największy kebab jest w Kokotowie suuper! z przywózka do domu. |
|
|
|
|
agga
Mina
Osiedle: Zadory
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 22 Lip 2007 Posty: 1461 Skąd: wieliczka
|
Wysłany: 30-08-2007, 14:18
|
|
|
jak będziecie w okolicach Wrocławia bądż w nim samych to spróbujcie PITY coś podobnego do Kebaba tylko na innym cieście polecam a jakby ktoś się zapuścił w te okolice to najlepsza Pita we Wrocq na Dworcu Głównym |
_________________ Pozdrawiam |
|
|
|
|
oseczka
Zawalisko
|
Wysłany: 30-08-2007, 15:18
|
|
|
agga, po co do Wrocławia jechać jak jest koło salony ORANGE PITA pyszna |
|
|
|
|
wiktor_vektor
Kopacz
|
Wysłany: 30-08-2007, 15:22
|
|
|
sylwia.wk napisał/a: | Najlepszy i największy kebab jest w Kokotowie suuper! z przywózka do domu. |
Mozesz dokladniej okreslic miejsce...i do ktorej otwarte.
agga napisał/a: | jak będziecie w okolicach Wrocławia bądż w nim samych to spróbujcie PITY coś podobnego do Kebaba tylko na innym cieście polecam a jakby ktoś się zapuścił w te okolice to najlepsza Pita we Wrocq na Dworcu Głównym |
Bylem, jadlem, pycha, ale to jest zupelnie inne od kebaba.
Co myslicie o tej knajpie kolo cmentarza, tam gdzie kiedys byl Titum? |
|
|
|
|
MaX
Gość
|
Wysłany: 30-08-2007, 15:35
|
|
|
No właśnie niestety ale "Kebab u Daniela" się pogorszył... Cena powala 8zł. To nawet w Krakowie cięzko taką uswiadczyć:) |
|
|
|
|
agga
Mina
|
Wysłany: 30-08-2007, 17:13
|
|
|
Oseczka a popatrz hihi nie wiedziałam same kebaby tu widze:) |
|
|
|
|
agga
Mina
|
Wysłany: 30-08-2007, 17:15
|
|
|
Cytat: | Bylem, jadlem, pycha, ale to jest zupelnie inne od kebaba. | miałam na myśli że to też bułka z furą przeszkadzajek |
|
|
|
|
|