Wydział Ochrony Środowiska wielickiego UMiG |
Autor |
Wiadomość |
Krakuska
Groty kryształowe
|
Wysłany: 08-06-2010, 06:55 Wydział Ochrony Środowiska wielickiego UMiG
|
|
|
Proszę o dzielenie się doświadczeniami wyniesionymi z tego wydziału. Ja nie wiem, może mam pecha, ale sposób (nie)załatwiania najprostszych nawet spraw, jest tam po prostu karygodny |
|
|
|
|
ELPIS
Gwarek Fundacja
|
|
|
|
|
Aleksander
Bałwan solny
|
Wysłany: 04-12-2010, 21:04
|
|
|
o tym wydziale mówi się od wielu lat, nigdy dobrze |
|
|
|
|
solniak
Gallus gallus
Pomogła: 2 razy Wiek: 24 Dołączyła: 18 Lip 2007 Posty: 3238 Skąd: z internetu
|
Wysłany: 05-12-2010, 19:00
|
|
|
Niekompetencja, albo złośliwość. Utrudnianie załatwienia sprawy o której w szczegółach nie chcę pisać. Firma, która uczestniczyła przy załatwianiu tej sprawy dla mnie stwierdziła, że tylko tutaj w Wieliczce są takie hece, a działają na tereniu całego kraju, więc wiedzą co mówią.
Obsługująca kobieta niemiła, choć ja byłem grzeczny. Czułem się jak za głębokiej komuny.
Generalnie nie narzekam na wielickie urzędy podlegające gminie/powiatowi, a trochę z nimi miałem do czynienia, natomiast ten wyraźnie odstaje. |
_________________ Tadeusz Kościuszko:"Kościół powinien być oddzielony od państwa, nie wolno mu zajmować się kształceniem młodzieży. Naród powinien być panem własnego losu i jego prawa powinny być nadrzędne wobec kościoła. " |
|
|
|
|
KinRad
Gwarek
|
Wysłany: 17-08-2012, 11:40
|
|
|
"Wzorowy" przykład marnotrawstwa publicznych środków. Zatrudnianie osób, które co najwyżej mogłyby rowy kopać (bez obrazy dla "kopaczy"). Siedlisko niekompetencji i szkodnictwa. Zrównać z ziemią i zaorać. Strata żadna, za to korzyści, głównie finansowe - przeogromne. |
|
|
|
|
valdiko
Skrzat
|
Wysłany: 18-08-2012, 21:03 zlomowisko
|
|
|
Wiesz Tobie chodzi o to że masz to pod oknami, bo z tym smrodem to wierutna bzdura , chyba sam sobie w to nie wierzysz, a metal i rdza jednakowo pachnie tam ,jak i na Twoim aucie. |
|
|
|
|
jagusia
Kopacz
|
Wysłany: 02-08-2013, 13:23 Pani Szlasek z Ochrony Srodowiska
|
|
|
Szukam kontaktu z osobami, które miały (wątpliwą) przyjemność kontaktu z Panią Barbarą Szlasek z Wydziału Ochrony Środowiska |
|
|
|
|
ygrek
Mina
Osiedle: Zdrojowe
Pomógł: 2 razy Wiek: 54 Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 1160 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 02-08-2013, 14:57
|
|
|
Szlasek, Szlasek... To bardzo popularne nazwisko w Wieliczce. Np. w Oddziale Sieci i Urządzeń Wodno-Kanalizacyjnych ZGK kierownikiem jest pan Ryszard Szlasek. Wśród tak dużej populacji ciężko będzie znaleźć tą konkretną panią |
|
|
|
|
|