Poprzedni temat «» Następny temat
LIDL- opinie, komentarze
Autor Wiadomość
saltmine 
Magnum Sal


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 02 Kwi 2011
Posty: 91
Wysłany: 05-04-2011, 17:28   LIDL- opinie, komentarze

opinie i komentarze klientów lub mieszkajacych w pobliżu LIDLa
 
     
tigra03 
Magnum Sal



Dołączyła: 15 Gru 2009
Posty: 97
Skąd: Wieliczka
Wysłany: 05-04-2011, 18:18   

Jest coraz lepiej, coraz większy asortyment towarów, no i warzywa codziennie SUPER ŚWIEŻE, ceny przystępne, obsługa też bardzo sprawna i miła.... O tym co piszę świadczy coraz większa ilość klientów, niezależnie od pory dnia.... Brakuje tylko stoiska z wędliną i mięsem "na wagę"....
 
     
przemo 
Żupa solna



Osiedle: 500m od rynku
Pomógł: 17 razy
Dołączył: 01 Mar 2007
Posty: 6286
Skąd: 49.991 N, 20.060 E
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 05-04-2011, 18:57   

Po co ten temat ?
Jaki on ma sens ?
Może dorzuci Tesco opinie, Auchan opinie, itd itp
_________________
 
     
Tsubasa 



Osiedle: Lekarka
Pomógł: 13 razy
Wiek: 39
Dołączył: 01 Mar 2007
Posty: 3871
Skąd: Wieliczka
Wysłany: 05-04-2011, 19:11   

a mnie drażnią te ich głupie reklamy w radiu... "bo winogorno słodki soczyste po 6,66" :D

żeby to jeszcze tanio było..
_________________
Czy to prawda, że w Polsce już widać na horyzoncie dobrobyt?
Prawda - horyzont według definicji to wyimaginowana linia, która oddala się w miarę zbliżania
--------------------------------------------------------
www.nano-reef.pl - bo małe jest piękne
 
 
     
greg
Mina


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 06 Gru 2010
Posty: 1254
Wysłany: 05-04-2011, 19:40   

Reklamy rzeczywiście głupie.
Promocje nie zawsze udane.
Do Lidla jadę raz na jakiś czas, zawsze po konkretny asortyment - bardzo dobra golonka pakowana próżniowo, wędliny, cały czas świeże pieczywo a także parę innych rzeczy, których w Wieliczce jak wracam po pracy - to mogę sobie ewntualnie pogwizdać a nie kupić, nie mówiąc o tym, że tam mam gdzie zaparkować (w przeciwieństwie do centrum miasta Wieliczka)
 
     
solniak 
Gallus gallus



Pomogła: 2 razy
Wiek: 20
Dołączyła: 18 Lip 2007
Posty: 3238
Skąd: z internetu
Wysłany: 05-04-2011, 20:36   

No i on taki nasz sie stał dzięki tym nagrodom... g:DD
_________________
Tadeusz Kościuszko:"Kościół powinien być oddzielony od państwa, nie wolno mu zajmować się kształceniem młodzieży. Naród powinien być panem własnego losu i jego prawa powinny być nadrzędne wobec kościoła. "
 
 
     
Tsubasa 



Osiedle: Lekarka
Pomógł: 13 razy
Wiek: 39
Dołączył: 01 Mar 2007
Posty: 3871
Skąd: Wieliczka
Wysłany: 05-04-2011, 21:25   

a jeszcze z tego co pamiętam to świeże kajzerki u nich są w dobrej cenie (koło 30groszy) - u mnie koło domu w sklepie (nie będę robił antyreklamy) są kajzerki po 75 groszy.. to już lekkie przegięcie... jak w tym sklepie na okęciu co kaczka kupował cukier ;)
_________________
Czy to prawda, że w Polsce już widać na horyzoncie dobrobyt?
Prawda - horyzont według definicji to wyimaginowana linia, która oddala się w miarę zbliżania
--------------------------------------------------------
www.nano-reef.pl - bo małe jest piękne
 
 
     
minetoo 
Poprzecznia
Biker


Osiedle: Dembowskiego,Lotos
Wiek: 38
Dołączył: 09 Lip 2009
Posty: 137
Skąd: Wieliczka
Wysłany: 06-04-2011, 10:16   

jak dla mnie najlepsze miejsce na zakupy.fantastyczne pieczywo (jak na market) i chemia 5+ Tylko częsta obecnośc blokersów ehh mam uczulenie na zwierzęta :P
_________________
Rowerowac i aut sie nie bac ;)
 
     
greg
Mina


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 06 Gru 2010
Posty: 1254
Wysłany: 06-04-2011, 10:28   

minetoo napisał/a:
mam uczulenie na zwierzęta

Ale zwierząt nie wolno wprowadzać do sklepu :D
Potwierdzam - o każdej porze (nawet późnym popołudniem, gdy sklepy w Wieliczce idą pomału spać) pieczywko jest chrupiące i świeże
 
     
sprox
Mina


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 25 Lut 2011
Posty: 1250
Wysłany: 06-04-2011, 10:43   

Chleb drwalski z Lidla - moj ulubiony.
_________________
Unión Europea nos trae por la calle de amargura.
European Union brings us down the street of bitterness.
 
     
minetoo 
Poprzecznia
Biker


Osiedle: Dembowskiego,Lotos
Wiek: 38
Dołączył: 09 Lip 2009
Posty: 137
Skąd: Wieliczka
Wysłany: 06-04-2011, 11:09   

sprox, hell yeah!
_________________
Rowerowac i aut sie nie bac ;)
 
     
Tomek
Sztolnia


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 08 Mar 2011
Posty: 145
Wysłany: 06-04-2011, 11:19   

Sklep dobrze zaopatrzony, bobrej jakości śordki czystości w przystępnej cenie duży wybór trunków wiele gatunków win.
 
     
Piotrex 
Mina
Obiezyswiat



Osiedle: wies
Pomógł: 1 raz
Wiek: 92
Dołączył: 08 Mar 2009
Posty: 1447
Skąd: Wieliczka i okolice
Wysłany: 06-04-2011, 11:46   

A ja proponuję nie kupowac w tym gebelsowskim markecie.
Wspierajmy polski kapitał.
 
     
minetoo 
Poprzecznia
Biker


Osiedle: Dembowskiego,Lotos
Wiek: 38
Dołączył: 09 Lip 2009
Posty: 137
Skąd: Wieliczka
Wysłany: 06-04-2011, 11:55   

Piotrex, jest w tym coś ale... chętnie bym tak zrobił jednakże niestety Nasze analogiczne rozwiązania są niestety droższe i nie zawsze lepsze...może nieco odbiegne od tematu ale szlag mnie trafia na Benedyktynów z tyća którzy sprzedają"swoje" wyroby a tak naprawde to dżemy z łowicza i tym podobne..
Wracając do :dobre bo polskie" owszem chętnie będe wspierał polski kapitał pod warunkiem że będzie mi w stanie zapewnic zachodnią jakość w porównywalnej ceni a to niestety chyba nie możliwe przy obecnych tendencjach rynkowych (dla europy jestesmy nadal 3cim swiatem)
_________________
Rowerowac i aut sie nie bac ;)
 
     
nietopesh 
Nadszybie



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 02 Lut 2008
Posty: 3098
Skąd: Pawlikowice
Wysłany: 06-04-2011, 12:02   

minetoo napisał/a:
Wracając do :dobre bo polskie" owszem chętnie będe wspierał polski kapitał pod warunkiem że będzie mi w stanie zapewnic zachodnią jakość w porównywalnej ceni a to niestety chyba nie możliwe przy obecnych tendencjach rynkowych (dla europy jestesmy nadal 3cim swiatem)


Zgadzam się z tym w pełni i dodam od siebie, że powinno się tak jak w Niemczech przyklejać etykietki pochodzenia na krajowych produktach
_________________
www.pawlikowice.info - Lokalny portal informacyjny
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template modified by Mich@ł
Strona wygenerowana w 6,48 sekund. Zapytań do SQL: 13